U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Rólunk - Rólunk mondják
 
 

Rólunk

Kedves Szilvia !
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a  dabasi csoport nevében a fantasztikus útért.
Várakozáson felül jól sikerült, a szülők egy része azzal várt a busznál, hogy a gyerekük jövőre is menne, ha lehetne. Azt hiszem ennél nagyobb dicséret nem is kell. Ez a jövőre nézve is fontos, ők biztosan jó hírét keltik az irodának és az útnak.
Nagyon sok mindent láttunk, nagyon tetszettek a programok. Kati vezetésének külön előnye, hogy nagyon jól ért a gyerekekhez, helyismerete és tanácsai pedig még gazdagabbá tették a programot. 
A fogadó családokról csak jót hallottam az én csoportomban levő gyerekektől.
Külön köszönet a két busz sofőrért. Pozitív, gyerekbarát személyiségük nagyon nagy segítség egy ilyen hosszú út során. Maximálisan segítőkészek voltak, arról nem is beszélve, hogy munkájukat professzionális szinten végzik. 
Az időjárás is nekünk kedvezett, így minden összeállt, azt hiszem ez az út jobb nem is lehetett volna.
Köszönjük még egyszer a szervezést az irodának és további sikeres utakat kívánunk!
Üdvözlettel:
Fekete Ibolya
Kedves Orsi!
Szeretnénk megköszönni a munkátokat, mert felejthetetlen hetet tudtunk eltölteni Olaszországban és Franciaországban. Minden kollégátokat dicséret illeti. Joe kitűnően vezetett, udvarias, kedves volt mindvégig. Ádám mindig hajlandó volt a plusz látnivalókat is megmutatni a programban szereplő nevezetességek mellett. Kellemes egyensúlyban volt a művészet, a látnivalók és a szórakozás. Minden percét élveztük!
Már várjuk a bécsi állatkert látogatásos programot is!
Üdvözlettel: A.né G. Niki
Kedves Szilvi!
Szeretném megköszönni a csoportom nevében is azt a csodálatos skóciai utat, amit Ti szerveztetek nekünk. A program színes, változatos, élménydús volt, amit fokozott Dóri, az idegenvezető kedvessége, türelme, toleranciája. Patrik, a sofőr fiatal kora ellenére kitűnően vezette a buszt, és végig úriemberként viselkedett.
25 éve utaztatok a Challenge irodával, és elmondhatom, hogy profizmusotokban most sem csalódtam.
Köszönettel:
Kolongya Zsuzsanna
csoportvezető tanár
Kedves Tibor!
Az ember mielőtt elutazik mindig felkészül egy kicsit az útra és a látnivalókra. Jómagam is ezt tettem, de Tőled olyan információkat kaptunk, amelyeket semmilyen útikönyv nem közöl. Helyismereted és tájékozottságot lenyügöző volt. Pedagógus vénádat sem tagadtad meg, hiszen minden diákhoz volt kedves szavad, még a félénk, nem igazán "menő" gyerekeket is megtaláltad és tudtál velük beszélni. Nagyon tetszett, amikor a végén azt mondtad nekik, hogy köszönjék meg mindenkinek, akik segítettek abban, hogy el tudjanak utazni. Azt is tudom, hogy volt diák, akinek teljesen új ruhatára volt, arra is ügyeltek a szülők, nagyszülők, ne hogy kilógjon a gyerek a kissé kopottas ruhái miatt. Azt is tudom, hogy volt olyan, aki végig dolgozta a nyarat.
Én magam is sokat hezitáltam, hogy "bevállaljam"-e ezt az utat. Nagyon elfáradtam, de egy pillanatig nem bántam meg, hogy elmentem! A magam nevében, de biztos vagyok benne a csoport is így gondolja,nagyon szépen köszönöm a munkádat! Sok ilyen közvetlen, tájékozott, empatikus idegenvezetőre van szükség. Téged és az irodát bátran lehet ajánlani az utazóknak.
A két autóbuszvezető elképesztő türelemmel, nyugodtsággal, teljesen biztonságosan csinálta végig ezt a nem mindig könnyű utat!
Bízom benne, hogy még találkozunk!
Kívánok Neked minden szépet és jót!
Szeretettel:
Mikoláné Anna
Siklós
Kedves Szilvia!
 
Köszönünk szépen mindent, jól sikerült az utunk!
 
Külön köszönöm, hogy Tibort kaptuk idegenvezetőnek. Ő volt az eddigi leggondoskodóbb, legközvetlenebb idegenvezetőnk, aki - tapasztalatánál és személyiségénél fogva is - mindenre gondolt, nagyon barátságos volt a gyerekekkel, felnőttekkel egyaránt, a helyismerete is kiváló és rendkívül sok érdekességet mesélt. Még mi, akik már többször jártunk Angliában, is hallottunk újdonságokat.
 
Köszönettel és üdvözlettel:
 
Szabóné Suti Katalin
Hódmezővásárhely
Kedves Szilvia, Judit és mindenki!
Szerencsésen hazaértünk az utazásunkról. Minden fantasztikusan jó volt. Szeretném így is megköszönni mindenkinek a segítségét, akiknek részük volt abban, hogy ilyen gördülékenyen zajlott minden ez alatt az egy hét alatt.
Több utassal is beszélgettem, akik elmondták, hogy van tapasztalatuk más utazásokról, de ez az út minden útjuknál szervezettebben, flottabbul zajlott. Külön szeretném megemlíteni Dóra Tibit, aki tudásával, szervezőkészségével és az emberekkel való bánásmódjával ismét lenyűgözött mindenkit, gyereket és felnőttet egyaránt. Azt hiszem, ismét szerzett pár rajongót! Rajta kívül fontos megemlítenem Bozsik Tibi és Takács Feri profizmusát, kedvességét. Örülök, hogy ők voltak a sofőrjeink ezen a szuper buszon.
Most kicsit pihenünk, aztán majd kitalálok valamit. Nagy álmom Skócia például, majd meglátjuk...
Vidolovics Ágnes
Komló
Kedves Szilvia!
Tegnap érkeztünk haza egy élményekben gazdag angliai kirándulásról, és szeretném köszönetemet kifejezni az irodának, hogy ez alkalommal is gördülékenyen és tökéletesen megszervezték a munkatársak az utazásunkat. Most sem csalódtam az iroda szolgáltatásaiban. A gépkocsivezetők rugalmasak, türelmesek voltak, Tibi pedig az idegenvezetők gyöngyszeme! Tökéletesen felkészült, minden olyan ismeret birtokában van, amivel egy idegenvezetőnek rendelkeznie illik. A gyerekek és a felnőttek is imádták. 
Köszönjük az élményeket és biztos vagyok benne, hogy mint az eddigi négy alkalommal, ezután is titeket fogunk választani az utazásainkhoz. 
Üdvözlettel:
Reményiné Erika
Mezőkövesd

09 Csuhai
2012. november utolsó hétvégéjén két busznyi társasággal felkerekedtünk, hogy megtapasztalhassuk a bécsi ünnepvárás egyedi, fényekkel teli hangulatát. Schönbrunn pompáját követően felmásztunk a Stefán dóm csigalépcsőjén , kószáltunk a városban, majd puncsok garmadájával édesítettük az adventi vásári kóborlásunkat. Kellemes utazásunkat Dóra Tibor eredeti idegenvezetése is fűszerezte jócskán.
 
Csuhai Csilla
Tiszaújváros
Kedves Challenge-csapat!
 
Szeretném megköszönni mindazok lelkiismeretes, pontos, türelmes munkáját, akik lehetővé tették, hogy egy fantasztikus párizsi utazáson vehessünk részt diákjainkkal.  
Külön köszönet Luterán Rékának, aki mindig készségesen állt rendelkezésünkre, minden kérésünket teljesítette; Andrásnak, aki  remek tájékoztatót tartott, a diákok nagyon várták az utat. Buszsofőrjeink, Jani és Csaba, kedvesek, türelmesek, pontosak voltak, jó helyismerettel rendelkeztek. Csöpike pedig nagyon sok érdekes információval szolgáló, türelmes, kiváló idegenvezetőnk volt. 
Mindannyian rengeteg szép élménnyel tértünk haza!
 
További sikeresen utakat kívánok Önöknek, még biztosan találkozunk!
 
Üdvözlettel:
 
Hegedűs Klára
Sztehlo Gábor Evangélikus Iskola
Kedves Tibor!
 
Bár szóban már megtettem, most írásban is megismétlem. KÖSZÖNÖM ezt a felejthetetlen 2 hetet, ami NÉLKÜLED nem jöhetett volna létre. Elevenen él előttem az a bajorországi pillanat, amikor azt mondtad, megyünk mi még együtt Londonba. Nem hittem a dolog sikerében, hiszen 40 főt németesként összehozni nagy bátorság kellett, de Te annyi optimizmust adtál, hogy belevágtam. ÉS SIKERÜLT. 47-en keltünk útra. Persze ehhez a tök' jó októberi szülői értekezlet is kellett, az iroda sok precíz munkája, a foglalások, számlázások stb. De a kinti munka dicsősége már a TIÉD! Köszönöm a pontos, türelmes munkádat, hogy minden programunkra hiánytalanul, várakozásmentesen bejuttattál. Remekül kézben tartottad a csapatot, ezzel megkönnyítve az én munkámat is. A dicsfényben most én is fürdök.

Tóth Erika
Tatabánya
Nagyon jól éreztem magam  a kurzuson, jó kis csapatunk volt, a tanárainkról pedig csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Pam, aki tulajdonképpen végigvitte nekünk az egészet, kiváló tanárnő, mindent megtapasztaltatott, eljátszatott stb. velünk, persze ő is végigcsinálta velünk az összes játékot, feladatot. Jókat nevettünk és közben sokat tanultunk. Tulajdonképpen már minden ismerős volt, de most más megvilágításban találkoztam mindennel. Persze tanultunk új dalokat, játékokat, kaptunk egy csomó remek ötletet, és rengeteg internetes elérhetőséget, szakkönyvlistát, annyi anyagot másolhattunk, amennyit csak akartunk, sok-sok hasznosítható vagy továbbfejleszthető feladatlapot, leírással, teljes óralevezetéssel.
A kurzus végén volt egy kis vizsga. Két csoportban csináltuk: óratervezetet kellett készíteni, bele kellett vinni a tanultakat és le is kellett tanítani a csoportban. Nagyon élveztük! Bár kissé nyúzott volt mindenki, mert csütörtök este búcsúbuli volt, amit a tanáraink szerveztek nekünk (a két tanárcsoportnak), aztán meg még elmentünk egy klassz pubba.

Ébnerné Szendrei Zsuzsanna
Kedves Szilvia és András!

Nem tudok elégszer köszönetet mondani nektek!!!
Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen csodálatos élményekkel gazdagodhatunk (ismét)!
Szerencsére nem volt semmi probléma, minden jól sikerült.
A Chichester környéki mobile parkban lévő mobile home-ok nagyon jók! Minden home elsőosztályú volt, volt ahol minden helységben volt fűtés, máshol 3 TV volt, 2 WC, mindenhol mikró. Szóval szuper volt.
Az idővel is szerencsénk volt, bár hűvös volt, de csak péntek reggel esett egy kicsit.
A busz és a sofőrök is rendben voltak.

Köszönök mindent!

További szép hetet és még a miénkhez hasonló kellemes utakat kívánok!

Üdv,
Bognárné Orsi
Sziasztok Challenge család!!!
 
Először is hatalmas és millió köszönet a hétvégi programért! 
Fantasztikusan éreztük magunkat szerintem mindannyian, mert elképesztően profi módon sikerült ennyi embert koordinálni, vezetni és még szórakoztatni is egyszerre, ami, mint tudjuk, nem egyszerű feladat! De ez Nektek már megint maradéktalanul sikerült! Csak gratulálni tudok mindenkinek, és örülök, hogy 1998 óta Veletek dolgozhatok! És ez a jövőben is így lesz, csak Veletek! :)
 
Addig is puszi mindenkinek és további jó munkát egész kis "családotoknak"!
 
Szeretettel: Bereczky Réka
Kedves Szilvia és András!
 
Szeretnék köszönetet mondani utazásunkkal kapcsolatban. Diákjaink és szüleik nevében is nyilatkozom. Mindenki elégedett volt az úttal, a szervezéssel. Feledhetetlen hetet töltöttünk el! Szervezőtársaimmal már a következő utat tervezgettük a hazafelé vezető úton.
Köszönjük a szép emlékeket.
 
Üdvözlettel:
Judákné Káli Éva

Kedves Szilvia,

Szeretném megköszönni az április 13-21 közötti utazásunk megszervezését. Nagyon szuper volt minden, az idő is kegyes volt hozzánk és gördülékenyen mentek a dolgok. Külön szeretném kiemelni az idegenvezetőnket- Zsuzsát és a két sofőrt- Tibort és Istvánt, akik szintén megtettek értünk mindent.

Remélem, még utazunk az irodával, nem véletlenül olyan népszerűek!

Üdvözlettel,

Mede-Gordos Brigitta
Salgótarján

Kedves Szilvia!
Nagyon jól éreztük magunkat az angliai kiránduláson, minden nagyon szép és csodálatos volt és ezt Nektek köszönhetjük: a profi szervezőknek, a kedves és segítőkész buszvezetőknek, a jól felkészült, talpraesett idegenvezetőnek.
Szeretnék megköszönni jómagam és a kis "csapatom" nevében mindent.  Edit a kezembe adott egy Értékelőlapot, amit nemsokára postázok - igazándiból csak jót tudok írni, semmi újat .
Várom továbbra is az ajánlatokat, mert a közeljövőben szeretnék még külföldi tanulmányutakat szervezni az iskolám tanulói számára.
Tisztelettel és szeretettel:
Székely-Kékedy Kinga
Budapest
 
Kedves Szilvi, András és a teljes Challenge stáb!
 
Mindenkinek szeretném megköszönni ezt a fantasztikus hétvégét!  Élményekkel telve, igazán feltöltődve érkeztem haza, és ezt ma a kollégáim is észrevették. Én magam is sokkal jobban éreztem magam. Köszönet Nektek és remélem, még többször találkozunk ilyen módon is.
Köszönet a profi szervezésért, a szép programokért!!!
Üdvözlettel
Valicsné Glodán Erzsébet
Kedves Szilvi és Andi!
Szeretném megköszönni, hogy újra egy remek tanulmányúton vehettünk részt Angliában. 1996 óta utazom az iroda szervezésével, mindig is meg voltam elégedve, de kellemes meglepetéseket, új programelemeket mindig tartogattok számunkra.
Nem tudom, tudjátok-e még fokozni a minőséget, a szervezés, a busz, az idegenvezető, a szállás (fűtés a mobil homokban) szóval minden 100%. Hálával:
Bedő Stella
Keszthely
Kedves Szilvi és András!
Nagyon-nagyon köszönöm a csodálatos hétvégét, amit Veletek tölthettem Velencében! Köszönöm a meghívást! Nagyon jól éreztem magam és csak csodálni tudom azt a profizmust, amivel ennyi embert tudtatok mozgatni, minden gond nélkül! Kiváló volt a szervezés, a programok, a szállás! Idegenvezetőnk, Tündi, nagyon sok hasznos és érdekes információt osztott meg velünk, kedves, barátságos, segítőkész volt, a gépkocsivezetők is mindenben rendelkezésünkre álltak. Még egyszer köszönöm a lehetőséget, remélem máskor is lehetek veletek "potyautas" !
Üdvözlettel,
Németh Zsuzsa
Keszthely
Kedves Szilvia és András!
Tegnap érkeztünk haza a 8 napos Dél-Anglia és Párizs útunkról Dóra Tibor vezetésével. Szeretnék köszönetet nyílvánítani az útért és a cégtől már megszokott profi szervezésért is. Minden rendben van és volt is velünk a kirándulásunk első pillanatától az utolsóig. Gyönyörű út volt és még az időjárás is kegyes volt hozzánk. Tele vagyunk élményekkel és a gyerekek már ma (ahogyan én is) visszamennének. Az idegenvezetés (Tibi) rendben volt és a két sofőrünk is profinak mutatkozott. Nem csak szakmailag (jól és időben, nagyon pontosan vezettek) de abszolut gyerek és tanár kompatibilisek is voltak. Szeretném megköszönni az egész tanéven át tartó pontos és segítő munkátokat, valamint az utat a Challenge Hungary Kft.-nek. A mielőbbi együttműködés reményében kívánok szép nyarat Nektek.
Üdv:
Bauer Barbara
Balatonboglár
Kedves Csapat!

Köszönjük azt az élményt, melyet az angliai úton a jóvoltatokból átélhettünk! Réka végig kedvesen maximális türelemmel segített mindenkit, sofőrjeink pedig profizmusukról tettek tanúbizonyságot, szintén türelmesen véve az akadályokat!
Amint a lehetőségeink engedik újra utazunk veletek!
További jó munkát!
Üdvözlettel:
Ané Galla Nikoletta
Tisztelt Challenge!
Július 9-én indultam Londonba barátnőmmel az Önök utazási irodáján keresztül Nagykátáról egy csoport iskolással. Életem egyik legjobb nyaralása/kirándulása lett. Az utazás egy élmény volt Horváth Istvánnal és Palotai Viktorral, sokat nevettünk és nagyon kedvesek voltak. A buszt tisztán tartották, és mindig mindenhová pontosan érkeztünk meg. Ákos, az idegenvezető elképesztő türelemmel viselte a csapat minden gondját és sokat tanultunk tőle Anglia történelméről. A lebonyolítás zökkenőmentes volt, nem kellett sehol nagyon sokat sorban állni.
Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a nagykátai csapat utazásának megszervezésében az irodán és nagy-nagy köszönet a két buszsofőrnek Istvánnak és Viktornak, valamint Ákosnak az idegenvezetőnek - nélkülük nem lett volna olyan jó!
 
Üdvözlettel és köszönettel:
 
Blahúz Csilla
Nagykáta
Kedves Szilvi, András és az egész Challenge csapat!

Szeretném megköszönni a munkátokat és a lehetőséget, hogy a lengyelországi-szlovák  túrán részt vehettünk. Sofőreink segítőkészek, rugalmasak voltak, pedig hófuvásos úton kezdtük utunkat. Anetta kedves, aranyos, talpraesett, sok-sok információt átadó idegenvezető, aki szívügyének tekintette a csoport ügyeinek intézését.
Tudtommal ezen az útvonalon mi voltunk legelőször, ezért köszönöm a diákjaim nevében is, hogy egy tartalmas, csodálatos úton vehettünk részt.
Már szervezzük Tiborral a következőt, ami az októberi angliai út!
Kívánok mindenkinek jó egészséget, s remélem még találkozunk!
Puszilok mindenkit!

Meszesné Pálfi Ibolya
Siófok
Szia Tibor!
Szeretném megköszönni az utat. Nagy élmény volt mindenkinek, tegnap erről szólt a nap a suliban!
Nagyon szép utunk volt, az idő sem volt vészes. Próbálkozom legközelebb is szervezni valamit! :)
Üdv, Ági
Vidolovics Ágnes, Komló
 
Kedves Szilvia, András és Többiek!
 
A szobi csoport nevében szeretném megköszönni, hogy lehetőséget kaphattunk a skóciai útra!
 
Mindenki nagyon jól érezte magát, s rengeteg élménnyel tértünk haza! A mai napon nem győztek mesélni a gyerekek az iskolában, s remélem, hogy otthon is ez történt! Hazafelé a vonaton mindenkinek volt egy jó sztorija, avagy egy kedvenc helye, ahová szívesen visszamenne még.... Remélem, hogy sikerülni is fog egy nap!
 
Erzsikével megbeszéltük, hogy megpróbálunk közösen szervezni utat... majd meglátjuk!
 
Hegedűs Károly egy főnyeremény volt! Nagyon felkészült és kedves ember! Szívesen mennék vele újra!
 
Az újabb együttműködés reményében..

Valentinné Gönczöl Julianna
Kedves Szilvia és András!

Az előző héten voltunk Angliában a Challenge Iroda szervezésében. Szeretném megköszönni a csodálatos utat, rengeteg élményben volt részünk, kivétel nélkül mindenki nagyon  jól érezte magát.
A szervezés során nagyon sok segítséget kaptam Lizák Orsolyától, aki minden kérdésemre gyors és kielégítő választ adott.
Rendkívül türelmes, segítőkész és udvarias buszvezetők vittek minket, akik nagyon precízen betartották a 4 órás megállókat – percre pontosan tudtuk előre, mikor fogunk megállni, és ugyanilyen pontosan betartották a kilométer korlátozásokat. Az autóbusz kényelmes, és végig nagyon szép tiszta volt.
Az idegenvezetőnk, Frész Hermina a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt elvarázsolta történeteivel, rendkívül nagy tudással rendelkezik, sokat tanultunk tőle. Szorosan betartotta a programtervet, így mindent – sőt, még többet is – láthattunk, mint amit elterveztünk. Nagyon barátságos és közvetlen volt mindenkivel, a gyerekek is bátran kérdeztek tőle, beszélgettek vele.
A mobilházak kényelmesek és tiszták voltak.
Még egyszer köszönöm Önöknek, örömmel fogom ajánlani a Challenge Utazási Irodát másoknak is, és remélem, lesz alkalmam újra együtt szervezni Önökkel hasonló utazást.
Üdvözlettel:
Kiss Adrienn
Kedves Szilvia és András!

Még egyszer szeretném kifejezni köszönetemet, hogy részt  vehettem ezen a Tanártúrán. Remekül éreztem magam, a szervezés, a lebonyolítás, a szórakoztatás és az utazás magas színvonalú volt. Csak az tudja értékelni ezeket, aki valóban részese egy ilyen túrának. Ti pedig mindent biztosítottatok ahhoz, hogy emlékezetes legyen ez az egy hét.

Természetesen gratulálok az idegenvezetőknek és a gépkocsivezetőknek is, akik fontos részerei voltak ennek a túrának. Köszönöm a Challenge csapat valamennyi tagjának a munkáját, akik a háttérben is dolgoztak. Nagy öröm volt megismerni Balázst, aki igazán ügyes, profi idegenvezető, szívesen utaznék vele a jövőben.
További sikeres utakat kívánok!

Valicsné Glodán Erzsébet
Tatabánya
Kedves Challenge Csapat!
Egy kicsit megkésve de szeretném megköszönni nektek a Valentin napi rendezvényt. Nagyon fáradtan mentem el oda, mint sok más tanár kollégám.
A vidám hangulat, a hasznos ajándékok, brosúrák, már jó kedvre derítettek. Nem is beszélve a Blackbirds emlékzenekar fergeteges koncertjéről!!!! Nagyon jól felépített műsorukkal  nagyon jó hangulatot teremtettek! Azt hiszem mindenki feltöltődve ment haza. legalábbis én így éreztem!
Köszönöm  mégegyszer a fáradságotokat és további jó munkát kívánok a csapatnak!
Üdvözlettel:
Kovács-Molnár Judit
nyelvtanár
Kedves Szilvi!
 
Szeretném megköszönni az utunkat!!! Nagyon jól telt, nagyon gördülékenyen zajlott minden, Luterán Réka nagyon ügyes és felkészült volt, és még sikerült egy kis angol, változékony időjárást is rendelnetek nekünk! :)
 
A gyerekek és szülők részéről is csak pozitív visszajelzéseket kapunk, mindenki nagyon jól érezte magát! Biztos vagyok benne, hogy örök élmény marad nekik (is).

Még egyszer köszönjük!!
Simai Tímea, Budapest
Tisztelt Challenge! Kedves Szilvi, András és Mindenki!
 
Ezúton szeretném megköszönni magam, a kollégáim és a gyerekek nevében is, hogy ismét veletek utazhattunk! Köszönöm Lizák Orsinak a szervezési feladatokat, Andrásnak, hogy eljött az első és az út előtti utolsó szülői értekezletre! És mindenkinek, aki segített!
 
Nagyon hálásak vagyunk és tiszta szívből köszönjük azt, hogy Bence Balázs "bácsi" (Triple B) idegenvezetővel Barátságos, Baritonhangú Barangolásokon vehettünk részt! Hatalmas élmény volt! Őrizzétek a kincset, ameddig lehet! (mármint a Balázst) A következő utunkon is igényt tartanánk rá, de nagyon!!! :)

Még egyszer HÁLÁSAN KÖSZÖNÜNK  MINDENT!!! 
 
Tisztelettel és nagy szeretettel:
 
Balogh Boglárka
Cegléd

 
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat