U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Szolgáltatások - Mobile home parkok
 
 

Szolgáltatások

Mobile home parkok

A lakókocsik alapfelszereltsége: a konyhában 4-6-fő részére evő-, és főzőeszközök találhatók.
Van hűtő, gáz, sütő, kenyérpirító és vízmelegítő. Ha a gázpalack kifogy, vagy a villanykörte kiég, a recepción, vagy a kapusnál jelezni kell! Pótolni fogják, de egy kicsit légy türelemmel.

Konyharuhát, tisztítószert, mosogatószert, szivacsot, törölgető ruhát és gyufát hozni kell lakókocsinként, illetve +2 fő részére evőeszközt!
A szobákban van ágynemű (párna, takaró), de huzatot hozni kell, mely 2 db lepedő is lehet. Javasoljuk, hogy inkább hozzál magaddal hálózsákot és kispárnát, mert praktikusabb! Törölközőt, WC papírt szintén hozni kell! Ne pancsoljuk szét a vizet a fürdőszobában!

A Holiday Parkok területén étterem, diszkó, pub, sportpályák, fedett uszoda, gyermekeknek játszóház található, melyek igénybe vételéhez ki kell váltani kötelezően a Pass-t. Mivel a Parkban nem egyedül vagy, be kell tartanod a Park házirendjét és a viselkedési szabályokat!
– a lakókocsikban 22 óra után ne hangoskodjunk! Rendzavarás esetén a parkból az egész csoportnak távoznia kell.
– a lakókocsikat tisztán, az átvett berendezési állapotnak megfelelően adjuk át, a berendezési tárgyakra ügyeljünk, az okozott károkat – helyszíni jegyzőkönyv felvétele mellett – meg kell téríteni!
– sport tevékenységet kizárólag az arra kijelölt helyen végezhetünk (sporteszközöket vinni kell).
– megfelelő, az általános emberi együttélés szabályait figyelembe vevő, illetve az adott helyzetben elvárható magatartás szükséges.

A házakról készült bemutató videót
ITT találod!

Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat