U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - Balti államok - Balti körút 2017/2018
 
 • Az ár tartalmazza (40 fizető utas esetén!) az autóbusz-közlekedés költségei, 7 éjszaka szállás standard szállodai szobákban, reggeli, az idegenvezető költségei
 • Egyéb költségek Utasbiztosítás 18 éven aluliaknak 2.700 Ft, felnőtteknek 4.900 Ft. Útlemondási biztosítás: 1.400 Ft. Vacsora lehetősége: 26.900 Ft / fő / 7 alkalom. Egy ágyas felár: 19.990 Ft / fő
 • Belépődíjak külön fizetendő, a belépőket a részvételi díj nem tartalmazza. Ára: Kb. 40 EUR / fő

Balti körút 2017/2018

 1. Indulás a hajnali órákban Budapestről. Utazás Szlovákián át Lengyelországba. Utazás közben rövid sétát teszünk Krakkóban, ahol megnézzük az Óváros főbb nevezetességeit (Posztócsarnokot, Városháza tornyát, a Mária-templomot). A városnézés után továbbutazunk Lengyelország fővárosába, Varsóba. Érkezés este, vacsora. (kb.800 km)
 2. Reggeli után korán tovább utazunk Litvánián keresztül. Délután a térség legjelentősebb katolikus zarándokhelyén a Keresztek hegyénél tartunk pihenőt. A Litván Golgotának is nevezett 10 m magas dombon a becslések szerint 100 ezer különböző méretű és anyagból készült kereszt áll. Továbbutazás Rigába, érkezés az esti órákban, vacsora. (650 km).
 3. Reggeli után délelőtt városnézés Rigában, a Baltikum legnagyobb városában, amely 2014-ben Európa kulturális fővárosa. Sétánk során felkeressük az UNESCO Világörökség listájára felkerült Rigai óvárost, megnézzük a Szent Péter templomot, a Városháza épületét, a Feketefejűek házát és a Rigai Dómot, majd vásárlási lehetőség és szabadprogram. Este szállás és vacsora Rigában.
 4. Reggeli után kirándulás Észtország fővárosába Tallinnba. A városnézésnézés során felkeressük a Castrum Danorum-ot, a Várkastélyt, a Tallinni dómot, az Alekszandr Nyevszkij ortodox katedrálist, a késő gótikus Városházát, a nőtlen kereskedők céhének székházát, a Feketefejűek házát és a Szent Olaf-templomot. A városnézés után szabadprogram. Szállás és vacsora Tallinnban. (kb.300 km).
 5. Reggeli délelőtt még ellátogatunk a Dalos-mezőre és a tengerparti részére Tallinn-nak, majd továbbutazás Vilniusba, Litvánia fővárosába, érkezés a az esti órákban. Ezt követően a szállás elfoglalása Vilniusban, majd vacsora.(kb.600 km)
 6. Reggeli után megismerkedünk Vilnius óvárosával, mely Észak-Európa fennmaradt középkori városmagjai közül az egyik legnagyobb (3,6 km2). Városnézésünk során megtekintjük a nevezetességeket: Hajnal-kapu, Katedrális tér, Érseki székesegyház, Báthory István által alapított egyetem, művész negyed, ortodox templom, Királyi palota, Gediminas torony… majd szabadprogram Vilniusban. Szállás és vacsora Vilniusban.
 7. Reggeli után elhagyjuk a Litván fővárost és tovább utazunk a kelet-lengyelországi Lublin városába. Útközben meglátogatjuk a Trakai tórendszer egyik szigetén álló középkori, gótikus Trakai szigetvárat, amely egykor a Litván nagyhercegség székhelye volt. Érkezés után elfoglaljuk a szállást és vacsora. (kb.550 km)
 8. Reggeli után rövid városnézés Lublinban kb.1,5 óra (Krakkói kapu, Vár, Óvárosi főtér, Katedrális), indulás Budapestre, érkezés a késő esti órákban Budapestre. (kb. 700 km)
8 nap

Balti körút 2017/2018

99.900 Ft
Utazás: Autóbusszal

Szállás: standard szállodai szobák, reggelivel

Részvételi díj: 99.900 Ft
 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat