U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - Berlin 2017/2018
 
  • Az ár tartalmazza Autóbusz-közlekedés költségei, 3 éjszaka szállás ifjúsági szálláson reggelivel több ágyas szobákban, az idegenvezető költségei.
  • Biztosítások Utasbiztosítás 5 napra: 18 éven aluliaknak 1.700 Ft, felnőtteknek 3.100 Ft. Stornobiztosítás: A részvételi díj 1,4%-a.
  • Belépődíjak 18 éven aluliaknak kb. 55 EUR, felnőtteknek kb. 65 EUR. Vacsora kb. 10-12 EUR összegért igényelhető.

Berlin 2017/2018

  1. Az esti órákban indulunk el Budapestről. Az éjszakát az autóbuszon töltjük. Útvonal: Budapest – Bécs – Prága – Drezda.
  2. Reggel megérkezünk Prágába, ahol egy rövid gyalogos városnézésen ismerjük meg a belváros legfontosab nevezetességeit. Ezután Drezdába indulunk, ahol gyalogos városnézés vár ránk: Zwinger (F) és gyűjteményei (fegyvertár, porcelángyűjtemény, képtár), Operaház (F), Frauenkirche (F) (Az autóbusz nem mozoghat). Este elfoglaljuk szállásunkat Drezdában.
  3. Reggeli után Berlinbe indulunk. Buszos és gyalogos városnézés indul: sétálunk az Unter den Linden sugárúton, az Alexanderplatz és a Brandenburgi kapu között. Felkeressük Berlin legrégibb városrészét, a Nikolaiviertel-t valamint a Nikolai-templomot, Berlin legrégebbi templomát. Este elfoglaljuk berlini szállásunkat.
  4. Reggeli után hajókázásra (F) indulunk a Spree folyón, majd ellátogatunk a retró DDR-múzeumba (F), majd irány a modern városközpont: Postdamer Platz – ahol a Sony Center és a Bundesrat is megtekinthető. Ezt követően meghódítjuk a TV-torony (F) épületét, ahonnan csodálatos körpanoráma tárul elénk a városra. Ezt követően vásárlásra fordítható szabadprogram következik a belvárosban. Este szállás.
  5. Reggeli után meglátogatjuk a Múzeumszigetet és ezen belül a Pergamon-múzeumot (F). Ezután a Berlini Dóm megtekintése következik, ahol a Német történelem felfedezése című kiállítás található. Délután a német Parlament megtekintése vár minket a Reichstagban (F), és sétálunk az új kormányzati negyedben. Az utolsó programok a Memorial Berlin-Karlhorst történelmi jelentőségű helyszíne és a Berlini Fal Múzeum (F) megtekintése lesznek a híres Check Point Charlie-nál. (Az autóbusz ma nem mozoghat, helyi közlekedés költségével kell számolni, mely kb. 10 EUR.) Este hazaindulunk, az éjszakát a buszon töltjük. 
  6. Egész nap utazunk a Berlin – Prága – Bécs – Budapest útvonalon. Magyarországra a délutáni órákban érkezünk meg.
5 nap

Berlin 2017/2018

58.900 Ft
Utazás: Autóbusszal

Szállás: ifjúsági szálláson, reggelivel 

Részvételi díj:
Bármely őszi időpontban:
58.900 Ft
 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat