U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - Cesky Krumlov - 3 nap
 
  • Az ár tartalmazza autóbusz közlekedés költségei, 2 éjszaka szállás félpanzióval, az idegenvezető költségei.
  • További költségek Utasbiztosítás 3 napra: 18 éven aluliaknak 900 Ft, felnőtteknek 1.700 Ft. Stornobiztosítás: A részvételi díj 1,4%-a. 
  • Belépődíjak Kb. 40 €/fő

Cesky Krumlov - 3 nap

  1. Korán reggel találkozunk a budapesti Hősök terén. Innen megyünk tovább Trebonba: a régi városfal 5 kapujával, bástyáival ma is védi a váregyüttest, a Szt.Együd templomot, a díszes polgárházakat – számos műemlékének köszönhetően a kisváros a Világörökség része. Ausztrián át utazunk szálláshelyünkre, a csehországi Cesky Krumlovba, ahol 2 éjszakát töltünk – a kisváros a Világörökség része. Útközben megállunk a Zwettl-i Apátságnál, mely  - távol a nagy városoktól – 1138 óta  megszakítás nélkül ciszterci szerzetesek élettere .Vacsora,szállás: Hotel Zlaty Angel ( www.hotelzlatyandel.cz)
  2. Délelőtt városnézés Cesky Krumlovban, mely igazi ékszerdoboz, mél­tó ve­tély­tár­sa a tő­le sok­kal na­gyobb és hí­re­sebb Prá­gá­nak. A belvárosnak különös hangulatot ad a városban kanyargó Moldva, melyet kétoldalt olyan házak öveznek, melyek közül a legújabbak is a 18. századból valók. Először egy közös városnézés során ismerkedünk az óvárossal, majd szabadprogram keretében barangolhatunk tovább. Délután a Hluboka kastély termeit tekintjük meg. Az eredetileg barokk kastélyt a XIX. században angol gótikus stílusban építették újjá. A kastély 140 gazdagon berendezett szobával és 11 toronnyal büszkélkedik. Késő délután Ceske Budejovicevel, a híres, történelmi kincsekben gazdag, Svejket idéző várossal ismerkedünk. Szállás, vacsora.
  3. Reggeli után útra kelünk és a cseh-morva-osztrák határon fekvő kisváros Jindrichuv Hradec a világ legnagyobb, mechanikus szerkezetű betlehemével, valamint Csehország 3. legnagyobb vár-együttesével, szép polgárházakkal büszkélkedhet. Délután hazaindulás Budapestre.

3 nap

Cesky Krumlov - 3 nap

59.900 Ft/fő
Utazás: Autóbusszal

Szállás: 2 éjszaka városközponti hotelben, félpanzióval

Indulási időpont2017. december 1-3.
 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat