U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - Cesky Krumlov és Passau 2019, 3 nap
 
  • Az ár tartalmazza az autóbusz közlekedés költségei, 2 éjszaka szállás svédasztalos reggelivel,, az idegenvezető költségei
  • Egyéb költségek Utasbiztosítás 18 éven aluliaknak 1.300 Ft, felnőtteknek 2.100 Ft. Útlemondási biztosítás: A részvételi díj 1,4%-a. Vacsora kb. 12 euro/fő/alkalom
  • Belépődíjak külön fizetendő, fakultatívak. kb. 45 euro/fő

Cesky Krumlov és Passau 2019, 3 nap

  1. Indulás Magyarországról a kora reggeli órákban. Megérkezés kora délután Cesky Krumlovba, mely a Moldva folyó kettős kanyarulatának partján fekszik. A város Csehország egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja, történelmi negyedét az UNESCO a Világörökség részének nyilvánította. Délután közös városnézés és várlátogatás(F). A krumlovi vár a prágai Hradzsin után Csehország második legnagyobb vára. Szállásunk a városközponthoz közel helyezkedik el, így este még egyéni lehetőség lesz egy sétára. Ezen a napon a vacsora fakultatív program.
  2. Reggeli után a festői szépségű windsori mintára épült Hluboká kastélyt és parkját(F) keressük fel. Innen Ceske Budejovicébe visz utunk. A város neve az irodalomban járatosaknak valószínûleg Svejk katonát idézi, míg a sörkultúra tudósainak a mára világhírû Budvar (Budweiser) sört juttatja eszébe, amelyet máig itt gyártanak. Ez utóbbi iránt érdeklődők részesei lehetnek egy sörgyárlátogatásnak(F), míg a sört kevésbé kedvelők szabadon sétálgathatnak a városka híres főterén. Estére visszatérünk szállásunkra. Fakultatív: vacsora.
  3. Reggeli után Németország felé vesszük az irányt. Rövid utazás után megérkezünk Passauba. A város különlegességét a hármas folyótorkolat adja, hiszen itt találkozik a Duna, az Inn, és az Ilz. Közösen ellátogatunk a Niederburg kolostorba(F), ahol Szent István királyunk felesége Gizella nyugszik. Néhány órás városnézésünk után buszra szállva elindulunk az ausztriai Melk felé. A több mint 900 éves Szent Benedek-rendi apátság szintén az UNESCO világörökségi védelmét élvezi. A híres apátságban(F) rövid sétát teszünk, megnézve annak legfőbb látványosságait, a barokk templomot és könyvtárat. A késő esti órákban érkezünk vissza Magyarországra.

3 nap

Cesky Krumlov és Passau 2019, 3 nap

40.900 Ft/fő
Utazás: Autóbusszal

Szállás: standard 2-3 ágyas elhelyezéssel

Részvételi díj: 
2019 bármely indulási időpontjában: 40.900 Ft
 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat