U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - Dél-Anglia (Szafari-park, Stonehenge, Portsmouth) 2017/2018, családos
 
 • Az ár tartalmazza autóbusz közlekedés költségei, retúr Csalagút-átkelés, 4 éjszaka szállás angol vendéglátó családoknál teljes ellátással (csomagolt ebéd), az idegenvezető költségei.
 • További költségek Utasbiztosítás 7 napra: 18 éven aluliaknak 2.400 Ft, felnőtteknek 4.300 Ft. Stornobiztosítás: A részvételi díj 1,4%-a. Komp / Csalagút vagy komp / komp felár: 2.000 Ft.
 • Belépődíjak gyerekeknek kb. 125-135 GBP, felnőtteknek kb. 155 GBP.
 • Tranzitszállás odaúti tranzitszállás reggeli nélkül: 10.500 Ft/fő, visszaúti tranzitszállás reggeli nélkül: 10.500 Ft/fő

Dél-Anglia (Szafari-park, Stonehenge, Portsmouth) 2017/2018, családos

 1. Az autóbusz a kora hajnali órákban indul el Budapestről. Folyamatosan utazunk, átlagosan 3-4 óránként állunk meg benzinkutak mosdóinál. Az éjszakát tranzitszálláson töltjük Németországban vagy Belgiumban.
 2. Ma korán reggel Franciaország felé indul buszunk. Angliába dél körül érkezünk meg, miután átkeltünk a Csalagúton át. A szigetországba érkezés után a Bodiam Castle (F) felé vesszük az irányt és felfedezzük ezt az egyedülálló, egy tó közepére épített, filmbe illő szépségű kora középkori erődítményt. A nap végén dél-angliai szállásunkra utazunk.
 3. Ma reggel felkeressük az évezredek óta megannyi titkot őrző, monumentális Stonehenge (F)-et. Délután továbbutazunk Portsmouth városába, ahol megcsodáljuk a város új jelképét, a csodaszép, hófehér Spinnaker Tower épületét és megtekintjük a Historic Dockyards (F) tengerészeti múzeumot, ahol sok minden más érdekesség mellett felkeressük az ország zászlóshajóját: Nelson admirális Trafalgar-nál használt híres Victory-ját. A nap végén visszautazunk a szállásunkra.
 4. Ma a Thynne család évszázados otthonába, a Longleat kastély (F) területére látogatunk el, ami a Tudor-kori építészet egyik legszebb építészeti emléke. Itt részt veszünk egy buszos szafari-túrán, majd a délutánt a kastélyépület megtekintése után a kastély óriási szabadidőparkjában töltjük el. Utazhatunk kisvasúton és hajón, kikeveredhetünk a világ legnagyobb sövénylabirintusából, eltévedhetünk egy csodás tükörteremben, láthatunk denevéreket és pillangókat is, ahogy fókákat is etethetünk. Este visszaindulunk szállásunkra.
 5. Ma reggel Bath városába utazunk, ahol megtekintjük a sétálóutcát, a katedrális épületét és a világhírű római fürdőt (F) a gyönyörű, történelmi városban. Innen Salisbury városába látogatunk el, ahol a világ legmagasabb gótikus épülete, a fantasztikus Salisbury Cathedral (F) vár bennünket csodás érdekességeivel (a világ legrégebbi működő órája, az ország legmagasabb templomtornya, díszes főkapu, miniszterelnöki sír, ólomüveg ablakok, modern keresztelőkút, stb.) A templom káptalani termében a 800 éves Magna Carta-t is megtekinthetjük! Innen utazunk vissza szállásunkra, a mobile home parkba.
 6. Ma reggel elhagyjuk szállásunkat és a világhírű Canterbury-be indulunk, ahol felkeressük a Canterbury katedrálist (F), az ország csodálatos szépségű és ezernyi titkot rejtő, gótikus főtemplomát. Némi szabadprogram után a Csalagút felé indulunk, átkelünk Franciaország felé és hazafelé indulunk. A mai éjszakát az előírások értelmében tranzitszálláson töltjük Németországban.
 7. Reggel elhagyjuk a szállást és hazaindulunk. A 3-4 óránként megszakított folyamatos hazautazás után Budapestre a késő esti órákban érkezünk haza.
A program igény esetén plusz nappal vagy napokkal bővíthető:

- párizsi városnézés (szállás reggelivel, behajtások, parkolás): 13.000 Ft/fő
- amszterdami városnézés (
szállás reggelivel, behajtások, parkolás): 16.000 Ft/fő

Kérje ajánlatunkat! 

7 nap

Dél-Anglia (Szafari-park, Stonehenge, Portsmouth) 2017/2018, családos

122.900 Ft-tól
Utazás: Autóbusszal

Szállás: családoknál, teljes ellátással 

Részvételi díj:

2018 bármely indulási időpont esetén:
18 éven aluliaknak 122.900 Ft / felnőtteknek 130.900 Ft
 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat