U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - Észak-Anglia 2017/2018, családos
 
 • Az ár tartalmazza autóbusz közlekedés költségei, retúr Csalagút-átkelés, 4 éjszaka szállás angol vendéglátó családoknál teljes ellátással (csomagolt ebéd), az idegenvezető költségei.
 • További költségek Utasbiztosítás 7 napra: 18 éven aluliaknak 2.400 Ft, felnőtteknek 4.300 Ft. Stornobiztosítás: A részvételi díj 1,4%-a.   Komp / Csalagút vagy komp / komp felár: 2.000 Ft.
 • Belépődíjak gyerekeknek kb. 65-75 GBP, felnőtteknek kb. 85 GBP.
 • Tranzitszállás odaúti tranziszállás reggeli nélkül: 6.500 Ft/fő, visszaúti tranzitszállás reggeli nélkül: 10.500 Ft/fő

Észak-Anglia 2017/2018, családos

 1. Az esti órákban indulunk Budapestről. Az éjszakát az autóbuszon fogjuk tölteni, de útközben 3-4 óránként megállunk benzinkutak kulturált mosdóinál.
 2. A menetidő függvényében egy-két órás délutáni városnézést tartunk, Gentben: Harangtorony, Posztócsarnok, Városháza, Szent Bavo-székesegyház. Javasoljuk, hogy a csoport vegyen igénybe szállást egy észak-franciaországi tranzithotelben.                    
 3. Reggel korán átkelünk Nagy-Britanniába a CSALAGÚTTAL. Megkezdjünk utunkat észak felé, és megállunk  Cambridge-ben. Sétálunk a különböző egyetemi épületek között, illetve a Backs kertészetben. A program végén, az esti órákban elfoglaljuk szállásunkat.
 4. Reggel Anglia „legszellemesebb” városába, Yorkba látogatunk, ahol megtekintjük a hatalmas York Minster épületét.  Ezt követően sétálunk a város középkori hangulatú utcáin.  Yorki programunk végén a York’s Chocolate Story (F) kiállítása fogja játékosan bemutatni az édesség történetét. Délután a vidéki Anglia egyik legpompásabb főúri lakja, a Castle Howard (F) következi. Innen utazunk vissza szállásunkra.
 5. Délelőtt, a Lake District-hez kirándulunk. A napot a festői Ullswater tó partján kezdjük, majd az Aira Force vízesést keressük fel. Délután a Windermere tóhoz kirándulunk, hajókázunk (F) ,végül az azonos nevű hangulatos városkában szabadidőt kap a csoport. A szállásunkra az esti órákban érkezünk vissza.
 6. A mai nap nagyrészét Yorkshire legnépszerűbb témaparkjában, a folyamatosan terjeszkedő és fejlődő Flamingo Land-ben (F) töltjük! Az álltbemutatók mellett (pl.: fókashow)  a legkülönbözőbb  hullámvasutak (Dínó-park, Szabadesés, Vízi hullámvasút) garantálják az önfeledt szórákozást! Délután az Északi-tenger partja mentén indulunk el, útközben megállunk a  Robin Hood nevét viselő tengeröbölnél, illetve megtekintjük a VIII Henrik által leromboltatott,  Whitby Apátságot (F).  Ma az utolsó esténket töltjük a szállásunkon.
 7. Kiköltözünk a szállásunkról és az Angol Csatorna felé vesszük az irányt, útközben még meglátogatjuk Lincoln városát, ahol a Lincoln Katedrális (F) messze a város fölé magasodó tornyai uralják a látképet. Utazunk Folkestone felé, ahonnan a CSALAGÚTTAL átkelünk a kontinensre, és megszállunk egy belgiumi tranzithotelben.
 8. Folyamatos utazás után az éjszakai órákban érkezünk meg Budapestre.
A program igény esetén plusz nappal vagy napokkal bővíthető:

- párizsi városnézés (szállás reggelivel, behajtások, parkolás): 13.000 Ft/fő
- amszterdami városnézés (
szállás reggelivel, behajtások, parkolás): 16.000 Ft/fő

Kérje ajánlatunkat!
7 nap

Észak-Anglia 2017/2018, családos

122.900 Ft-tól!
Utazás: Autóbusszal

Szállás: családoknál, teljes ellátással 

Részvételi díj:

2018 bármely időpontjában
18 éven aluliaknak: 122.900 Ft / felnőtteknek 130.900 Ft
 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat