U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - Észak-Walesi vártúra 2018/2019, nappali utazással, mobile home
 
 • Az ár tartalmazza autóbusz közlekedés költségei, retúr Csalagút-átkelés, 4 éjszaka szállás mobile home-okban 7 fős elhelyezéssel és önellátással, az idegenvezető költségei
 • További költségek Utasbiztosítás 9 napra: 18 éven aluliaknak 3.800 Ft, felnőtteknek 6.300 Ft. Stornobiztosítás: A részvételi díj 1,4%-a.  Komp / Csalagút vagy komp / komp felár: 2.000 Ft, Londoni behajtás: 2000 Ft/fő
 • Belépődíjak gyerekeknek kb. 85-95 GBP, felnőtteknek kb. 115 GBP.
 • Tranzitszállás odaúti tranzitszállás Észak-Franciaországban reggeli nélkül: 7.500 Ft/fő, odaúti tranzitszállás Németországban vagy Belgiumban reggeli nélkül: 11.000 Ft/fő, visszaúti tranzitszállás Németországban vagy Belgiumban reggeli nélkül: 11.000 Ft6fő, visszaúti tranzitszállás Észak-Franciaországban reggeli nélkül: 7.500 Ft/fő

Észak-Walesi vártúra 2018/2019, nappali utazással, mobile home

 1. Az autóbusz a kora hajnali órákban indul el Budapestről. Folyamatosan utazunk, átlagosan 3-4 óránként állunk meg benzinkutak mosdóinál. Az éjszakát tranzitszálláson töltjük.
 2. Belgiumba érve felkeressük Brugge-t, ahol a menetidőtől függően 1-2 órás délutáni városnézésben lesz részünk: Piactér, Burg tér, Szent Vér bazilika, Városháza, Notre Dame, Harangtorony. Továbbutazunk Észak-Franciaország felé, ahol szállás egy tranzithotelben.
 3. Kora reggel  átkelünk Angliába a Csalagúton keresztül.  Londonba indulunk, ahol felszállunk a London Eye (F) kilátókerékre, majd gyalogos városnézésen veszünk részt, és megtekintjük a Westminster-negyed nevezetességeit: Buckingham Palace, a Westminster Abbey épülete, Houses of Parliament, Big Ben, St James Park, Trafalgar Square, Downing Street. Kora délután Wales felé vesszük az irányt és utazunk szálláshelyünkig.
 4. Ma délelőtt Liverpoolba: a Beatles, a foci és a tengerentúli kereskedelem  városába indulunk. Megtekintjük az Albert Dock  kikötőt, illetve a középkori katedrálisokat. Meglátogatjuk a The Beatles Story (F) kiállítást. Délután  Chesterbe kirándulunk,  sétálunk a korai gótikus katedrális,  és a favázas,  polgárházak között, és felkeressük a VIII. Henrik által létrehozott, első angliai plaza épületét. Végezetül  Llangollen-ba utazunk, ahol megismerhetjük a wales-i szerelemkanál legendáját és felkeressük a misztikus ír hölgyek házát (F). A nap zárásaképp a Dee folyó hídja, Wales hét csodájának egyike vár ránk, majd hazaindulunk.
 5. Délelőtt felfedezzük Anglessey szigetét; és a  Menai Bridge függőhidat, majd együtt megpróbáljuk kiolvasni a világ leghosszabb nevű vasútállomásának, Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch-nak a nevét. Ezután a mindenkori walesi herceg koronázóhelyét, a Caernarfon Castle-t (F) keressük fel. Délután érintjük, a Conwy Castle-t, mely 700 éves, mégis kitűnő állapotban maradt fenn. Ezután a Llandudno félszigetre,a viktoriánus korú, üdülőhelyére utazunk, ahol rövid szabadprogram vár ránk. Innen indulunk vissza a szállásra.
 6. Ma délelőtt vár Snowdonia, Wales tündérmeséket ihlető hegysége! Kirándulást teszünk  Portmeirion-ba (F), ahol a környék  építészeti emlékeit gyűjtötték össze. Ezután felkeressük Llechwedd palabányáját (F), ahol bányászsisakot húzva leereszkedünk Wales legendás tárnáiba, (nyáron javasoljuk e helyett a Bodnant Gardent (F), mely Észak-Wales csodálatos botanikus parkja!). Jó idő esetén megállhatunk Betws-y-Coed-nál, ami a kirándulók paradicsoma. A program végén a szállásunkra indulunk.
 7. Reggel elköszönünk Wales-től és hazafelé indulunk, de útközben megállunk Stratford-upon-Avon-ben, ahol megtekintjük Shakespeare szülőházát (F) és a sírját a Holy Trinity Church-ben (F). Hazafelé, a menetidő függvényében egy rövid megállót tartunk Marlow-ban is, ahol a Lánchíd utánzata található. Késő délután átkelünk Franciaországba Csalagúton át és megszállunk egy észak-franciaországi tranzitszálláson.
 8. Elhagyjuk tranzitunkat, a szokásos pihenőkkel utazunk Belgiumon és Németországon keresztül. A koraesti órákban érkezünk Nürnbergbe, ahol rövid sétát teszünk a város utcáin. Este foglaljuk el tranzitszállásunkat Nürnberg környékén.
 9. Folyamatos utazás után a délutáni órákban érkezünk meg Budapestre.
A program igény esetén plusz nappal vagy napokkal bővíthető:

- párizsi városnézés (szállás reggelivel, behajtások, parkolás): 14.000 Ft/fő
- amszterdami városnézés (
szállás reggelivel, behajtások, parkolás): 16.500 Ft/fő

Kérje ajánlatunkat!
9 nap

Észak-Walesi vártúra 2018/2019, nappali utazással, mobile home

98.900 Ft-tól!
Utazás: Autóbusszal

Szállás: mobile home-okban, önellátással 

Részvételi díj:
Kizárólag az alábbi indulási időpontok esetén:
2019.03. 30., 05. 04. 98.900 Ft
2019.04. 20. 111.900 Ft
2019.06. 22. 114.900 Ft

 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat