U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - Kalandozás a Felvidéken - 4 nap
 
  • Az ár tartalmazza autóbusz-közlekedés költségei, 3 éjszaka szállás reggelivel, többágyas elhelyezéssel, az idegenvezető költségei.
  • További költségek Utasbiztosítás 4 napra: 18 éven aluliaknak 1.700 Ft, felnőtteknek 2.900 Ft. Stornobiztosítás: A részvételi díj 1,4%-a. 
  • Vacsora lehetősége 2500 Ft/fő/alkalom
  • Belépődíjak Kb. 5.000 Ft/fő

Kalandozás a Felvidéken - 4 nap

  1. Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Rövid megálló Esztergomban, határátkelés Párkánynál. Délelőtt az Oroszkán található, teljes egészében a Zsákovics család gyűjtéséből összeálló Hadtörténeti Múzeumot nézzük meg, majd a mesébe illő bajmóci várkastélyhoz látogatunk. Sétálunk a várépületben, mely egykoron magyar királyoknak, nemesi családoknak adott otthon, de jelenleg is őrzi emléküket. Mátyás 600 éves hársfáját és a vár alatt található cseppkőbarlangot is felfedezzük! Este a szállás elfoglalása
  2. A mai napon a Felvidék legjellegzetesebb három városát látogatjuk végig. Először a Károly Róbert által felemelt Körmöcbányát és a pénzverdét tekintjük meg, majd továbbutazunk az egykori ezüstbányászat központjába, Selmecbányába. A délutáni, koraesti órákban már Besztercebánya barokk emlékeit fedezzük fel. Este szállás.
  3. Reggeli után jól felöltözünk, hiszen Közép-Európa egyik leglátogatottabb jégbarlangját fogjuk megtekinteni Dobsina mellett. Délután Betlér kastélyához utazunk, mely az Andrássy család történetét, szokásait, titkait tárja fel előttünk. A látogatás után sétát teszünk a csodaszép kastélyparkban. Idő függvényében rövid városnézés a közeli Rozsnyóban, utána szállás.
  4. Reggel látogatás Alsósztregovára, Madách Imre szülő- és lakhelyére, a Madách kastély, valamint a parkban található síremlék megtekintése. Délután a határvidéken elhelyezkedő Ipolytarnóc Európa Diplomás őslénytani bemutatóját tekintjük meg. Hazaérkezés Budapestre az esti órákban.
4 nap

Kalandozás a Felvidéken - 4 nap

38.900 Ft/fő
Utazás: Autóbusszal

Szállás: 3 éjszaka reggelivel, többágyas elhelyezéssel
 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat