U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - Körutazás Svájcban
 
  • Az ár tartalmazza autóbusz-közlekedés költségei, 4 éjszaka szállás 2-3 ágyas szobákban, reggelivel, idegenvezető költségei
  • További költségek Útlemondási biztosítás: a részvételi díj 1,4%-a. Utasbiztosítás 5 napra: 18 évig: 2.100 Ft/fő, 18 évtől: 3.500 Ft/fő. 
  • Belépődíjak kb. 100 svájci frank

Körutazás Svájcban

  1. A hajnali órákban indulunk el Budapestről. A kora délutáni órákban megérkezünk Münchenbe. Idegenvezetőnk segítségével felfedezzük a belváros legfontosabb nevezetességeit: A XII. század óta a város főterének számító Marienplatz-ot a városházával és a Frauenkirche néven is ismert dómmal, valamint a gótikus Isar- és Károly-kapukat. A nap végén elfoglaljuk szálláshelyünket München közelében.
  2. Reggeli után utazás St. Gallenbe. (Útközben rövid megálló a Boden-tónál.) A barokk katedrális és a világörökséghez tartozó kolostorkönyvtár megtekintése, majd rövid szabad program. Tovább utazás a schaffhauseni Rajna-vízeséshez (Európa legbővizűbb vízesése). Délután ismerkedés Zürich-hel. Séta az óvárosban és a Bahnhofstrassén, a világ egyik legelőkelőbb üzletutcáján. Este szállás.
  3. Reggeli után utazás Bernbe, Svájc fővárosába. Az UNESCO világörökséghez tartozó óváros az Aare folyó hajtűkanyarjában fekszik. A legjelentősebb nevezetességek felkeresése (medvepark, városháza, panorámapontok, parlament, óratorony stb.), majd szabad program. Továbbutazás Fribourgba, mely város lakóinak többsége már franciául beszél. A szép fekvésű Fribourg Svájc műemlékekben egyik leggazdagabb városa. A városnézés után szabad program, majd este szállás.
  4. Reggeli után utazás Liechtenstein irányába. Érkezés után séta Vaduzban, a miniállam, Liechtenstein fővárosában, majd délután indulás Ausztriába. Rövid séta Innsbruckban, majd szállás.
  5. Reggeli után indulás haza. Budapestre az esti órákban érkezünk.
5 nap

Körutazás Svájcban

124.900 Ft
Utazás: Autóbusszal

Szállás4 éjszaka szállás 2-3 ágyas szobákban, reggelivel

Részvételi díj:
124.900 Ft
 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat