U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - Mad Price for Scotland családos szállás, 2017 ősz
 
 • Az ár tartalmazza autóbusz-közlekedés költségei, retúr komphajó Amsterdam-Newcastle útvonalon 4 fős kabinokban ellátás nélkül, 3 éjszaka szállás skót vendéglátó családoknál teljes ellátással (reggeli, csomagolt ebéd, vacsora) 2-3-4 fő együttes elhelyezésével, idegenvezető költségei
 • További költségek Utasbiztosítás 8 napra: 18 éven aluliaknak 2.700 Ft, felnőtteknek 4.900 Ft. Stornobiztosítás: A részvételi díj 1,4%-a. A komphajón étkezés (reggeli és vacsora) igényelhető kb. 30-32 Euro / út áron, melyet javaslunk igénybe venni. Odaúti kötelező tranzitszállás reggeli nélkül: 8.900 Ft. Visszaúti kötelező tranzitszállás reggeli nélkül: 8.900 Ft.
 • Belépődíjak gyerekeknek kb. 70-80 GBP + kb. 25 EUR, felnőtteknek kb. 115 GBP + kb. 35 EUR

Mad Price for Scotland családos szállás, 2017 ősz

 1. A hajnali órákban Budapestről indulunk el. Folyamatosan utazunk Ausztrián és Németországon keresztül, rövid megállókat beiktatva. Az éjszakát egy Németországban található tranzitszálláson töltjük.
 2. Reggel kiköltözünk a szállásunkról, majd megállót tartunk a hollandiai Baarle városában, ami az egész világon egyedülálló módon keresztül-kasul van vágva a holland-belga államhatárral. Egyes utcákat, épületeket szabályosan kettévág az országhatár. Ezután Amszterdam felé vesszük az irányt, ahonnan a kikötőből a kora esti órákban átkelünk komphajóval Newcastle felé. Ezt az éjszakát a HAJÓN töltjük 4 fős kabinokban.
 3. Reggel megérkezünk Newcastle-be és továbbindulunk Skócia felé. Először a napjainkban is lakott Alnwick Castle-hoz (F) kirándulunk, mely a Harry Potter-filmek iskolai és seprűlovaglós jeleneteinek forgatási színhelye volt. Felfedezhetjük a kastély sövénylabirintusát, csodálatos parkját is a hatalmas szökőkutakkal. Ezután a Da Vinci-kódból is ismert Rosslyn kápolnát (F) keressük fel. A program végén elfoglaljuk skóciai szállásunkat.
 4. Mai első programunk a kísértetkastélyként számon tartott Glamis kastély (F) megtekintése lesz, ami a királynő édesanyjának, a 101 éves korában elhunyt anyakirálynőnek családi fészke volt. Majd Dundee-ba utazunk, ahol Scott kapitány hajóját, a Discovery-t (F) tekinthetjük meg, majd Délelőtt a golf hazájába, St. Andrews városába kirándulunk, ahol megcsodáljuk a csodálatos kisváros tengerpartját, a vár és az apátság romjait, illetve felkereshetjük azt a pubot is, ahol Vilmos herceg és Katalin hercegné először találkoztak. Innen indulunk vissza a szállásra.
 5. Délelőtt a skót fővárosba, Edinburgh-ba látogatunk, ahol gyalogos városnézésen veszünk részt: St. Giles katedrális, Walter Scott-emlékmű. Látogatást teszünk az Edinburgh Castle-ban (F), ahol megcsodáljuk többek között a skót koronázási ékszereket és a Stone of Scone-t. Ezután a Royal Mile-on sétálhatunk, majd ellátogatunk a Whisky Heritage Museum-ba (F), ahol a whiskykészítés kulisszatitkait és a világ legnagyobb whisky-gyűjteményét láthatjuk. A nap végén visszaindulunk szállásunkra.
 6. Reggel kiköltözünk szállásunkról és William Wallace legendája nyomán Stirling, a Felföld kapuja felé vesszük az irányt, ahol megtekintjük a skót történelemben központi szerepet játszó vár épületét és a Wallace Monument-et, pazar panoráma mellett. Majd ellátogatunk az egész világon egyedülálló Falkirk Wheel-hez (F), ahol a kishajót, amiben ülünk, 24 méter magasba emelve emelik át két különböző szintkülönbségű csatorna között.  Délután Newcastle-be, a kikötőhöz érkezünk és átkelünk Amszterdam felé. Az éjszakát a hajó 4 fős kabinjaiban töltjük.
 7. Reggel megérkezünk Amszterdamba, ahol gyalogos városnézés vár ránk. Megtekintjük a királyi palotát és a dómot, a Hansa-házakat, a hajózható csatornákat és az azokat összekötő több száz hidat. Délután sétahajózáson (F) veszünk részt a csatornákon, VAGY felkeressük a rémisztő Amsterdam Dungeon-t (F) VAGY a holland Madame Tussauds Panoptikum (F) vár bennünket. Délután hazafelé indulunk, éjszakára tranzitszállást veszünk igénybe Németországban.
 8. Folyamatos utazás után a késő esti órákban érkezünk meg Budapestre.
8 nap

Mad Price for Scotland családos szállás, 2017 ősz

116.900 Ft-tól
Utazás: Autóbusszal, komphajóval
Szállás: családoknál, teljes ellátással 
Részvételi díj:
2017. szeptemberben
18 éven aluliaknak 125.900 Ft + kötelező tranzitszállások
18 éven felülieknek 133.900 Ft + kötelező tranzitszállások
2017. októberben
18 éven aluliaknak 116.900 Ft + kötelező tranzitszállások
18 éven felülieknek 124.900 Ft + kötelező tranzitszállások
 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat