U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - Mad Price for the South, mobile home, 2017. ősz
 
  • Az ár tartalmazza autóbusz-közlekedés költségei, retúr kompátkelés, 4 éjszaka szállás mobile home-okban 7 fős elhelyezéssel és önellátással, az idegenvezető költségei.
  • További költségek Utasbiztosítás 7 napra: 18 éven aluliaknak 2.400 Ft, felnőtteknek 4.300 Ft. Stornobiztosítás: A részvételi díj 1,4%-a. Odaúti kötelező tranzitszállás reggeli nélkül: 8.900 Ft, visszaúti kötelező tranzitszállás reggeli nélkül: 8.900 Ft. Komp-Csalagút vagy Csalagút - Csalagút átkelés felára 2.000 Ft.
  • Belépődíjak gyerekeknek kb. 45-50 GBP, felnőtteknek kb. 60 GBP

Mad Price for the South, mobile home, 2017. ősz

  1. A hajnali órákban Budapestről indulunk el. Folyamatosan utazunk Ausztrián és Németországon keresztül, rövid megállókat beiktatva. Az éjszakát egy Németországban vagy Belgiumban található tranzitszálláson töltjük.
  2. Kora reggel Anglia felé indulunk. A kikötőbe 10-11 óra körül érkezünk meg. Átkelünk a szigetországba komppal. Angliába érve felkeressük Canterbury-t, az Anglikán egyház központját, a Canterbury katedrális városát. Itt szabadprogram keretein belül sétálunk a középkori, bájos hangulatú városkában. Ezután szállásunk, a déli tengerpart felé indulunk.
  3. Reggel London felé vesszük az irányt. A napot a világhírű London Eye-on (F) kezdjük, majd gyalogos városnézésen veszünk részt a Westminster-negyedben. Sétánk során megtekintjük a brit parlament épületét és a Big Ben-t, a Westminster Abbey épületét, a St. James Park-ot, a Buckingham Palace-t és a Trafalgar Square-t. A nap végén a londoni City-be utazunk, ahol megcsodáljuk a környék világhírű nevezetességeit: a Tower of London épülete, Tower Bridge, Monument. Felkeressük a Bank of England Museum-ot is, majd visszatérünk dél-angliai szállásunkra.
  4. Délelőtt az angol riviéra legszebb városába, Brightonba kirándulunk, ahol megtekintjük a kivételes szépségű Royal Pavilion épületét. Ezután a Brighton Pier-en, a tenger fölé benyúló bevásárlóközpontban lesz módunk sétálni, kikapcsolódni, ebédelni. Ezután a Seven Sisters sziklavonulatot keressük fel a történelmi Belle Tout világítótoronnyal, majd a Hever kastélyba (F), Boleyn Anna gyermekkori otthonába látogatunk, ahol a kastély helyiségein túl a csodálatos parkokat is felfedezhetjük. Innen indulunk vissza a szállásunkra.      
  5. Ma több ezer évet utazunk vissza az időben, hiszen felkeressük az Amesbury síkságon több ezer éve álló Stonehenge (F) misztikus kőoszlopait. Délután Salisbury-be látogatunk, ahol megcsodáljuk az ország egyik leghíresebb katedrálisának épületét, majd sétálunk kicsit a város középkori hangulatú utcáin. A nap végén felkeressük Portsmouth-ban a Historic Dockyards tengerészeti múzeumot, sétálunk a kikötőben és kívülről megtekintünk több legendás hajót, többek között Nelson admirális eredeti hajóját, a Victory-t is. Innen indulunk vissza a szállásra.
  6. Reggel kiköltözünk szállásunkról és a kikötő felé indulunk. Átkelünk Franciaországba komppal. Belgiumban kb. 2 órás városnézést tartunk Észak Firenzéjében, Gentben: Harangtorony, Posztócsarnok, Városháza, Szent Bavo-székesegyház. A városnézés után Németország felé indulunk, ahol este elfoglaljuk tranzitszállásunkat.
  7. A reggeli órákban indulunk hazafelé. Folyamatos, rövid pihenőkkel megszakított utazásunk végén Budapestre az esti órákban érkezünk haza.

A program igény esetén egy napos párizsi vagy amszterdami városnézéssel, esetleg egy Disneyland-ben eltöltött nappal bővíthető! 
7 nap

Mad Price for the South, mobile home, 2017. ősz

76.900 Ft
Utazás: Autóbusszal

Szállás: mobile home-okban, önellátással 

Részvételi díj:
Kizárólag az alábbi indulási időpontok esetén:

2017. 09. 24., 09. 31., 10. 08., 76.900 Ft + kötelező tranzitszállások
 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat