U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - Nagy-Britannia haladóknak 2018/2019, családos
 
 • Az ár tartalmazza autóbusz közlekedés költségei, retúr Csalagút-átkelés, 4 éjszaka szállás vendéglátó családoknál teljes ellátással (csomagolt ebéd) 2-3-4 fő együttes elhelyezésével, az idegenvezető költségei.
 • További költségek Utasbiztosítás 9 napra: 18 éven aluliaknak 3.800 Ft, felnőtteknek 6.300 Ft. Stornobiztosítás: A részvételi díj 1,4%-a.   Komp / Csalagút vagy komp / komp felár: 2.000 Ft., Londoni behajtás: 2000 Ft/fő
 • Belépődíjak gyerekeknek kb. 85-100 GBP, felnőtteknek kb.110 GBP.
 • Tranzitszállás odaúti tranziszállás Németországban vagy Belgiumban: 11.000 Ft/fő, odaúti tranzitszállás Észak-Franciaországban: 7.500 Ft/fő, visszaúti tranziszállás Németországban vagy Belgiumban: 11.000 Ft/fő, visszaúti tranzitszállás Észak-Franciaországban: 7.500 Ft/fő

Nagy-Britannia haladóknak 2018/2019, családos

 1. Az autóbusz a kora hajnali órákban indul el Budapestről. Folyamatosan utazunk, átlagosan 3-4 óránként állunk meg benzinkutak mosdóinál. Az éjszakát tranzitszálláson töltjük Németországban vagy Belgiumban.
 2. Folyamatosan utazunk, 3-4 óránként pihenőt tartva. Belgiumban felkeressük Brugge-t, ahol a menetidőtől függően 1-2 órás délutáni városnézésben lesz részünk: Piactér, Burg tér, Szent Vér bazilika, Városháza, Notre Dame, Harangtorony. Továbbutazunk Észak-Franciaország felé, ahol szállás egy tranzithotelben.
 3. Reggel átkelünk a Csalagúton. A csoport ma két program közül választhat: A; felfedezzük a Windsor Castle-t (F), az uralkodó rezidenciáját B; London szívébe, a Westminster-negyedbe utazunk, ahol felszállunk a London Eye-ra (F), majd egy sétát teszünk a kormányzati negyedben: parlament, Big Ben, Trafalgar Square, Whitehall, Horse Guards, St James’s Park. Programunk végeztével szállásunkra indulunk.
 4. Ma reggel Bath-ba utazunk. Megtekintjük a sétálóutcát, a katedrális épületét és a római fürdőt (F), majd szabadprogramra is lesz idő. Innen Cheddar-ba, a híres sajt otthonába utazunk, és egy sajtkészítő műhelyt (F) is felfedezünk –  sajtkóstolással. A program után sétálunk a hasadékban, majd egy kis szabadidőre is lesz lehetőség. A  program végén visszaindulunk a szállásunkra.
 5. Ma Dél-Walesben kalandozunk. Az odafelé úton átkelünk a Bristoli öblön, majd Wales fővárosába, Cardiff-ba megyünk. Az  egyedülálló stílusú Cardiff Castle (F) megtekintése után városnézés, majd rövid szabadidő után felfedezzük a kikötőt és a Charlie és a Csokigyár szerzője, Roald Dahl norvég templomát (F). Mai utolsó programunk Caerphilly lesz, ahol az Edward-kori várat, a Caerphilly Castle épületét látogatjuk meg. Innen visszaindulunk a szállásra.
 6. Mai első programként betekintünk az egykori Glastonbury apátsági templom (F) titkaiba egy helyi, jelmezes idegenvezető segítségével, majd a Thynne család évszázados otthonába, a Longleat kastély (F) területére látogatunk el. Itt részt veszünk egy buszos szafari-túrán, majd a délutánt a kastélyépületben és az óriási szabadidőparkban töltjük el. Este megérkezünk szállásunkra.
 7. Reggel kiköltözünk a szállásról és hazafelé vesszük az irányt. Útközben megállunk Stonehenge-nél (F) és megtekintjük a síkságot 5000 éve vigyázó monumentális köveket. Stonehenge-től a Csalagúthoz utazunk, majd átkelünk a kontinensre, Liége-ben pedig elfoglaljuk éjszakai szállásunkat.
 8. Elhagyjuk tranzitunkat, a szokásos pihenőkkel utazunk Belgiumon és Németországon keresztül. A koraesti órákban érkezünk Nürnbergbe, ahol rövid sétát teszünk a város utcáin. Este foglaljuk el tranzitszállásunkat Nürnberg környékén.
 9. Folyamatos utazás után a délutáni órákban érkezünk meg Budapestre.
A program igény esetén plusz nappal vagy napokkal bővíthető:

- párizsi városnézés (szállás reggelivel, behajtások, parkolás): 14.000 Ft/fő
- amszterdami városnézés (
szállás reggelivel, behajtások, parkolás): 16.500 Ft/fő

Kérje ajánlatunkat! 
 
 
9 nap

Nagy-Britannia haladóknak 2018/2019, családos

135.900 Ft-tól
Utazás: Autóbusszal

Szállás: családoknál, teljes ellátással 

Részvételi díj:

2019 bármely indulási időpont esetén:
18 éven aluliaknak 135.900 Ft
felnőtteknek 141.900 Ft
 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat