U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - Nápoly - Sorrento - Capri, 2018
 
  • Részvételi díj autóbusz közlekedés, 3 éjszaka szállás bungalókban, 4 fős elhelyezéssel és önellátással, gáz, víz és villanyfogyasztás, ágynemű és törülköző, az idegenvezető költségei, 1-1 éj tranzitszállás oda -és visszaúton Montecatini Termeben, reggelivel.
  • További költségek Utasbiztosítás 6 napra: 18 éven aluliaknak 2.000 Ft, felnőtteknek 3.900 Ft. Stornobiztosítás: a részvételi díj 1,4%-a. Igény esetén félpanziós ellátás a bungalókban: 9.000 Ft/3 alkalom
  • Belépődíjak fakultatív programok ára: kb. gyerekeknek 18 évig: 135 EUR, felnőtteknek: 150 EUR
 

Nápoly - Sorrento - Capri, 2018

  1. Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről. Esti érkezés a szállodába Montecatini Terme városába.
  2. Folytatjuk az utazásunkat dél felé. Campania tartomány fővárosába, a zsúfolt, de izgalmas Nápolyba látogatunk. A városnézés alkalmával megtekinthetjük a Dóm nagyszerű gótikus épületét, ahol leróhatjuk tiszteletünket Nápoly védőszentjének, Szt. Gennaronak ereklyéi előtt. A keskeny, sikátoros utcákon járva megízleljük az igazi fatüzelésű kemencében készült nápolyi pizzát is. Szálláshely elfoglalása az esti órákban a sorrentói félszigeten.
  3. Felejthetetlen hajókirándulás a nápolyi öböl leglátogatottabb, legendás szépségű szigetére, a mesés Caprira. Enyhe éghajlata, buja növényzete és vad partjai évszázadok óta vonzza ide a turistákat. A kis sziget nemcsak természeti szépségekben, de történelmi emlékekben is nagyon gazdag. Tiberius császár több villát is építtetett itt, s egy időben a hatalmas Római Birodalmat is innen igazgatta. Capri városában Augustus császár kertjéből (F) fotózhatjuk a Faraglioni sziklákat. Innen a sziget másik településére, Anacaprira megyünk, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a kikötőre, Marina Grande-ra. Szabadidő keretében lehetőség nyílik felmenni libegővel a sziget legmagasabb pontjára, a Monte Solaro-ra (fakultatív, 11 EUR többletköltséggel kell számolni). Visszautazásunk előtt hajótúrát teszünk a sziget körül.  A szállásra a kora esti órákban érkezünk vissza.
  4. A mai napon a gyönyörű partvonallal rendelkező Salernói-öbölbe kirándulunk. Legelőször Positano elbűvölő, színes házakkal teli kisvárosába utazunk, majd a Földközi-tenger egykori nagyhatalmát, Amalfit fedezzük fel. Kis sétát teszünk a városban, megcsodáljuk a Szent András dóm épületét, majd szabadidő keretében élvezhetjük a városka atmoszféráját.  Visszautazás a szállásra, érkezés a kora esti órákban.
  5. Búcsú a Sorrentói-félszigettől. Látogatás Pompei romvárosában, melyet Kr.u. 79-ben temetett maga alá a tűzhányó kitörése, lehetőség az ásatások megtekintésére helyi idegenvezető szakszerű tárlatvezetésével. Majd utazás a „Pokol kapujához”, Campania tartomány  ma is működő vulkánjának kráteréhez. Lehetőség a Vezúv kráterének megtekintésére. Szálláshely elfoglalása Montecatini Terme városában a késő esti órákban
  6. A reggeli órákban megkezdjük hazautazásunkat. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Magyarországra. Érkezés Budapestre az éjszakai órákban.
6 nap

Nápoly - Sorrento - Capri, 2018

82.700 Ft
Utazás: Autóbusszal

Szállás: bungalókban

Részvételi díj:
A csoport által választható időpontban: 82.700 Ff
 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat