U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - Olaszország - Toszkána csodái 2017/2018
 
  • Az ár tartalmazza az autóbuszos utazás költségei, 1 éj Riminiben (többágyas szobákban), 2 éjszaka Montecatini Terme-ben (többágyas szobákban), reggelivel, az idegenvezető költségei.
  • További költségek Utasbiztosítás 5 napra: gyerek: 1.700 Ft, felnőtt: 3.100 Ft. Stornobiztosítás: 1.075 Ft. Ha a csoport csak nappali utazással közlekedhet, akkor + 1 tranzitszállás beiktatása szükséges odaúton, melynek költsége reggelivel: 11.900 Ft/fő
  • Belépődíjak kb. 80-90 EUR / fő
 

Toszkána csodái 2017/2018

  1. Indulás Budapestről az esti órákban. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel, az éjszakát az autóbuszon töltjük
  2. Reggel érkezünk meg Punta Sabbioni kikötőjébe, ahonnan vaporettóval (F) megyünk át Velencébe. Megismerjük a gondolák városát: Dózse Palota (F), Szt. Márk tér, Sóhajok hídja, Rialto-híd, Canal Grande. Indulunk Ravennába, ahol megcsodálhatjuk a világhírű S.Apollinare Nuovo mozaikjait (F). Délután indulunk, este elfoglaljuk a szállást egy Ravenna közeli hotelben.         
  3. Reggeli indulás San Marinoba. San Marino a világ egyik legrégibb és legkisebb köztársasága. A hegyekben fekvő állam csipkés lovagvára vonzza a látogatókat. Innen Firenzébe vezet tovább az utunk  egy „csodaváros” ezer nevezetességével ismerkedünk meg: Santa Croce templom, Michelangelo sírja, az Uffizi képtár, a híres középkori híd, Ponte Vecchio, a Főtér, a középkori városháza, Palazzo Vecchio és a Dóm. Este szállás Montecatini Terme-ben.
  4. Reggeli után indulás Sienaba a középkori gótikus városba. Megtekintjük Olaszország védőszentjének, Szent Katalinnak a szülőházát, a világhírű gótikus városházát, amely az ország legszebb középkori főtéren fekszik. Innen továbbutazás Pisaba. Itt található a Csodák tere, ahol a Keresztelőkápolna, a Székesegyház és a híres pisai ferde torony tekinthető meg (F). Este vissza a szállásra Montecatini Terme-be.
  5. Reggeli után indulunk Magyarország felé, útközben rövid városnézés Veronaban ahol megtekintjük az Arénát (F) és a kapucinus-kolostort Júlia sírjával. Délután hazaindulunk, érkezés Budapestre az esti órákban.
5 nap

Toszkána csodái 2017/2018

76.900 Ft
Utazás: Autóbusszal

Szállás:1 éj Riminiben környékén, 2 éj Montecatini Terme-ben több ágyas szobákban, reggelivel

Részvételi díj:
A csoport által választható időpontban: 76.900 Ft
 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat