U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - Párizs - Loire- Disneyland 2017/2018
 
  • Az ár tartalmazza az autóbusz közlekedés költségei, 3 éjszaka szállás mobile home-okban (6 fős elhelyezéssel), önellátással, 2 éj tranzitszálláson Franciaországban (Hotel F1, 3 ágyas elhelyezés, önellátás), az idegenvezető költségei.
  • További költségek Utasbiztosítás 6 napra 18 éven aluliaknak: 2.000 Ft/fő, felnőtteknek: 3.700 Ft/fő. Ha a csoport csak nappali utazással közlekedhet, akkor odaúton +1 tranzitszállás beiktatása szükséges, ennek költsége: 6.500 Ft/fő. 2 ágyas felár Hotel F1-ben 2.000 Ft/fő/éj. Reggeli Hotel F1-ben: 1.900 Ft/fő/alkalom (5 alkalomra 9.500 Ft/fő). 300 EUR kaució/mobile home (amennyiben a park mindent rendben talál, ez az összeg visszajár)
  • Belépődíjak 18 éven aluliaknak kb. 95 EUR/fő, felnőtteknek kb. 180 EUR/fő

Párizs - Loire- Disneyland 2017/2018

  1. Indulás a késő délutáni órákban Budapestről. ÚTVONAL: Hegyeshalom - Ausztria - Németország - Franciaország. Folyamatosan utazunk, útközben 3-4 óránként félórás pihenőt tartunk kulturált benzinkutak parkolóinál. Az éjszakát az autóbuszon töltjük.
  2. Reggel érkezés Párizsba. (egész napos gyalogos városnézés, mivel a busz nem mozoghat) Felkeressük az Eiffel-tornyot (F) és az Invalidusok dómját (F) Napóleon sírjával. Délután sétahajókázás (F) vár minket a Szajnán. (vásárlás)  / amennyiben a csoport igényli, ezt a napot Disneylandben (F) is tölthetjük. (min.20 főtől) Este szállás a mobil parkban.
  3. Délelőtt buszos városnézésen veszünk részt Párizsban, majd sétálunk a Cité szigeten, megtekintjük a Notre-Dame-ot (F), a Louvre (F) épületét, sétálunk a Tuileriák kertjében és a Concorde téren. Kora este sétálunk a Montmarte-on (Sacre Coeur bazilika, Moulin Rouge). Ezután indulunk a szállásra.
  4. Délelőtt Versailles-ba, XIV. Lajos világhírű kastélyába látogatunk. A program során felkeressük a kastélyt (F) és pazar parkját, a Trianon (F) kastélyokkal együtt. Marie Antoinette faluját is felkeressük. Innen Giverny-be, Claude Monet kertjébe (F) indulunk, majd vissza a szállásra.
  5. Reggel indulunk a Loire felé, rövid megálló Orleans-ban. (Katedrális megtekintése kívülről.) Majd felkeressük a világhírű Chambord-i kastélyt (F), illetve az Amboise kastélyt (F), ahonnan egyedülálló panoráma tárul elénk a Loire-ra. Ezután a Leonardo da Vinci udvarházba (F) látogatunk, majd sétálunk a hangulatos francia kisvárosban. A történelmi kastélyépületek illetve a mesés szépségű parkok megtekintése után szálláshelyünkre, Tours-ba megyünk.
  6. Reggel Ussé felé vesszük az irányt, ahol a híres Csipkerózsika kastélyt (F) tekintjük meg. Ezután az  Azay-le-Rideau (F) kastélyához utazunk. Délután a csodás chenonceau-i kastély (F) vár bennünket, mely egykoron Medici Kataliné volt. Kora délután indulunk hazafelé. Az éjszakát tranzitszálláson töltjük.
  7. Reggel hazaindulunk, majd egész napi utazás után az esti órákban érkezünk haza Budapestre.
6 nap

Párizs - Loire- Disneyland 2017/2018

86.500 Ft-tól!
Utazás: Autóbusszal

Szállás: Hotel F1, mobile home, önellátással

Részvételi díj:
Mobile home + Hotel Forma 1 szállással, önellátással: 86.500 Ft/fő
Végig Hotel Forma 1 szállással, önellátással: 89.900 Ft/fő
 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat