U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - The spirit of London 2017/2018, családos
 
 • Az ár tartalmazza autóbusz közlekedés költségei, retúr Csalagút-átkelés, 4 éjszaka szállás vendéglátó családoknál teljes ellátással (csomagolt ebéd) 2-3-4 fő együttes elhelyezése mellett, az idegenvezető költségei.
 • További költségek Utasbiztosítás 7 napra: 18 éven aluliaknak 2.400 Ft, felnőtteknek 4.300 Ft. Stornobiztosítás: A részvételi díj 1,4%-a. Komp / Csalagút vagy komp / komp felár: 2.000 Ft. Családi szálláson egyéni diéta szerinti étkezés felára: 5 GBP/fő/éj
 • Belépődíjak gyerekeknek kb. 120-140 GBP, felnőtteknek kb. 170 GBP
 • Tranzitszállás odaúti tranzitszállás: 6.500 Ft/fő

The spirit of London 2017/2018, családos

 1. Az autóbusz a kora esti órákban indul el Budapestről. Folyamatosan utazunk, átlagosan 3-4 óránként állunk meg benzinkutak mosdóinál. Az éjszakát filmezéssel és pihenéssel töltjük az autóbuszon.
 2. Belgiumban felkeressük Brugge-t, ahol a menetidőtől függően 1-2 órás délutáni városnézésben lesz részünk: Piactér, Burg tér, Szent Vér bazilika, Városháza, Notre Dame, Harangtorony. Továbbutazunk Észak-Franciaország felé, ahol javasoljuk, hogy a csoport vegyen igénybe szállást egy tranzithotelben.
 3. Ma korán reggel átkelünk Angliába a Csalagúton át. A szigetországba érkezés után Kent egyik legszebb kisvárosába, Canterbury-be indulunk, ahol felkeressük a Canterbury katedrálist (F), az ország csodálatos, túlnyomórészt gótikus stílusban épült főtemplomát. Innen VIII. Henrik egyik kedvenc kastélyába, a Leeds Castle-be (F) látogatunk, ahol a középkori kastély mellett a parkot és a sövénylabirintust is felfedezzük. A program végeztével elfoglaljuk szállásunkat.
 4. Londoni programunk a 135 méter magas kilátókeréken, a London Eye-on (F) indul, majd gyalogos városnézésen veszünk részt a Westminster-negyedben. Sétánk során megtekintjük a parlamentet, a Big Ben-t, a Westminster Abbey épületét, a St. James Park-ot, a Buckingham Palace-t, a Trafalgar Square-t, a Királyi Lovasőrség laktanyáját és a Downing Street-et is. Ezután buszunk a Kensington-negyed felé visz bennünket, ahol felfedezzük a Natural History Museum természettudományi-őslénytani, sok helyütt interaktív kiállítását VAGY a szomszédos épületben működő Science Museum technika- és tudománytörténeti kiállítását ismerhetjük meg. A gazdag program lezárásaként a szállásra indulunk.
 5. Ma három kirándulás közül választhat a csoport: A; Délelőtt egy igazi királyi palotát keresünk fel: a Hampton Court Palotát (F), mely a Tudor-kor, valamint az angol reneszánsz és barokk építészet egyik legszebb példája. Megtekintjük a 300 éves sövénylabirintust és a világ legnagyobb szőlőtőkéjét is a kastély fantasztikus parkjában. Délután Oxfordba indulunk, ahol körülnézünk az egyetemváros ódon épületei között, és felkeressük az Oxford Castle Unlocked (F) kiállítást, ahol korhű öltözetet viselő idegenvezetők mutatják be a város múltját. B; Reggel több ezer évet utazunk vissza az időben, hiszen felfedezzük Stonehenge (F) titokzatos kőoszlopait. A kövek körbesétálása után Windsorba indulunk, ahol felfedezzük a Windsor kastélyt (F), az angol uralkodó nyári rezidenciáját. C; Felfedezzük Stratford-Upon-Avont, ahol felkeressük Shakespeare szülőházát (F), majd ellátogatunk a középkori Warwick kastélyba (F), amit teljes egészében a fiatal látogatók kedvéért alakítottak át: van itt panoptikum, időtorony, sólyom-bemutató és játszótér is. Este visszatérünk a szállásunkra.
 6. Reggel ismét vár minket London! Először Greenwichbe, a világ időszámításának központjába látogatunk, ahol az Old Royal Observatory (F) látnivalói (sötétkamra, Meridián vonal, csillagvizsgáló terem) várnak ránk. Ezután számtalan világsztár és történelmi személyiség élethű másával készíthetünk közös fényképeket a Madame Tussauds Panoptikumban (F), ahol a világhírű viaszfigurákon túl egy kisvasút-utazás és egy 4D filmvetítés is vár bennünket. A nap hátralévő részében a világ egyik legnagyobb múzeumába, a British Museum-ba látogatunk el, VAGY sétálhatunk, igény szerint vásárolgathatunk az Oxford Street-en! Innen indulunk vissza a szállásunkra.
 7. Reggel kiköltözünk szállásunkról és a londoni City-be utazunk, ahol felkeressük a Tower of London-t (F). Ezután egy kellemes tempójú séta során megcsodáljuk a Tower-hidat, a Monument-et és a Bank of England épületét, a tőzsdét és a lélegzetelállító méretű Szent Pál Székesegyház épületét. Innen a Millenium Brigde-en át a Globe színház épületéhez sétálunk, majd hajóval Greenwich-be utazunk, ahol megtekintjük a Cutty Sark klippert, a hajózási múzeumot és a Greenwich parkot, valamint az onnan nyíló pazar panorámát. (Az autóbusz ma nem mozoghat, ezért kell hajóval közlekednünk ma. Ennek költsége kb. 10 GBP.) A program végeztével elindulunk a terminál felé, majd átkelünk a La Manche csatornán a Csalagúton keresztül. Az éjszakát az autóbuszon töltjük, vagy tranzitszállást is igénybe vehetünk.
 8. Folyamatos utazás után Budapestre az esti órákban érkezünk meg.
A program igény esetén plusz nappal vagy napokkal bővíthető:

- párizsi városnézés (szállás reggelivel, behajtások, parkolás): 13.000 Ft/fő
- amszterdami városnézés (
szállás reggelivel, behajtások, parkolás): 16.000 Ft/fő

Kérje ajánlatunkat!
7 nap

The spirit of London 2017/2018, családos

118.900 Ft-tól!
Utazás: Autóbusszal

Szállás: családoknál, teljes ellátással 

Részvételi díj:

MAD PRICE áron: 2018. 03.17., 04. 02., 05. 05.
18 éven aluliaknak 118.900 Ft
felnőtteknek 126.900 Ft
2018 bármely más indulási időpontjában:
gyerekeknek 120.900 Ft
felnőtteknek 128.900 Ft
 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat