U-000305 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Kövess minket a Facebookon is:
Utak - The spirit of London 2017/2018, mobile home
 
 • Az ár tartalmazza autóbusz közlekedés költségei, retúr Csalagút átkelés, 4 éjszaka szállás mobile home-okban 7 fős elhelyezéssel és önellátással, az idegenvezető költségei.
 • További költségek Utasbiztosítás 7 napra: 18 éven aluliaknak 2.400 Ft, felnőtteknek 4.300 Ft. Stornobiztosítás: A részvételi díj 1,4%-a. . Komp / Csalagút vagy komp / komp felár: 2.000 Ft.
 • Belépődíjak gyerekeknek kb. 120-140 GBP, felnőtteknek kb. 170 GBP.
 • Tranzitszállás odaúti tranzitszállás: 6.500 Ft/fő

The spirit of London 2017/2018, mobile home

 1. Az autóbusz a kora esti órákban indul el Budapestről. Folyamatosan utazunk, átlagosan 3-4 óránként állunk meg benzinkutak mosdóinál. Az éjszakát filmezéssel és pihenéssel töltjük az autóbuszon.
 2. Belgiumban felkeressük Brugge-t, ahol a menetidőtől függően 1-2 órás délutáni városnézésben lesz részünk: Piactér, Burg tér, Szent Vér bazilika, Városháza, Notre Dame, Harangtorony. Továbbutazunk Észak-Franciaország felé, ahol javasoljuk, hogy a csoport vegyen igénybe szállást egy tranzithotelben.
 3. Ma korán reggel átkelünk Angliába a Csalagúton át. A szigetországba érkezés után Kent egyik legszebb kisvárosába, Canterbury-be indulunk, ahol felkeressük a Canterbury katedrálist (F), az ország csodálatos, túlnyomórészt gótikus stílusban épült főtemplomát. Innen VIII. Henrik egyik kedvenc kastélyába, a Leeds Castle-be (F) látogatunk, ahol a középkori kastélyépület mellett a pompás parkot és a sövénylabirintust is felfedezzük. A program végeztével elfoglaljuk szállásunkat.
 4. Londoni programunk a 135 méter magas kilátókeréken, a London Eye-on (F) indul, majd gyalogos városnézésen veszünk részt a Westminster-negyedben. Sétánk során megtekintjük a parlamentet, a Big Ben-t, a Westminster Abbey épületét, a St. James Park-ot, a Buckingham Palace-t, a Trafalgar Square-t, a Királyi Lovasőrség laktanyáját és a Downing Street-et is. Ezután buszunk a Kensington-negyed felé visz bennünket, ahol felfedezzük a Natural History Museum természettudományi-őslénytani, sok helyütt interaktív kiállítását VAGY a szomszédos épületben működő Science Museum technika- és tudománytörténeti kiállítását ismerhetjük meg. A gazdag program lezárásaként a szállásra indulunk.
 5. A mai napra az alábbi három vidéki kirándulási ajánlat közül kettőt kérünk kiválasztani: A; Felkeressük VIII. Henrik 500 éves fényűző palotáját, a Hampton Court Palace-t (F), amely a Tudor-kor, valamint az angol reneszánsz és barokk építészet egyik legszebb példája. Kipróbáljuk a 300 éves sövénylabirintust és megcsodáljuk a világ legnagyobb szőlőtőkéjét is a kastély fantasztikus parkjában. B; Megismerjük a Windsor kastélyt (F), az angol uralkodó nyári rezidenciáját, benne a lélegzetelállító Mária királyné babaházával, a mesés gazdagságú állami lakosztályokkal és a sok uralkodó sírját rejtő Szent György-kápolnával. C; A Magyarországon méltatlanul ismeretlen Hever Castle (F) vár bennünket, ami Boleyn Anna gyermekkori lakhelye volt. Az egyedülálló, korabeli Tudor portrégaléria, a fantasztikus rózsakertek, a kínzóeszközök, Boleyn Anna kivégzéskor magánál tartott Bibliája, illetve a sövénylabirintus vagy a vizes labirintus csak néhány érdekesség ennek a kivételes helynek a kínálatából. A nap végén visszatérünk a szállásunkra.
 6. Reggel ismét vár minket London! Először Greenwichbe, a világ időszámításának központjába látogatunk, ahol az Old Royal Observatory (F) látnivalói (sötétkamra, Meridián vonal, csillagvizsgáló terem) várnak ránk. Ezután számtalan világsztár és történelmi személyiség élethű másával készíthetünk közös fényképeket a Madame Tussauds Panoptikumban (F), ahol a világhírű viaszfigurákon túl egy kisvasút-utazás és egy 4D filmvetítés is vár bennünket. A nap hátralévő részében a világ egyik legnagyobb múzeumába, a British Museum-ba látogatunk el, VAGY sétálhatunk, igény szerint vásárolgathatunk az Oxford Street-en! Innen indulunk vissza a szállásunkra.
 7. Reggel kiköltözünk szállásunkról és a londoni City-be utazunk, ahol felkeressük a Tower of London-t (F). Ezután egy kellemes tempójú séta során megcsodáljuk a Tower-hidat, a Monument-et és a Bank of England épületét, a tőzsdét és a lélegzetelállító méretű Szent Pál Székesegyház épületét. Innen a Millenium Brigde-en át a Globe színház épületéhez sétálunk, majd hajóval Greenwich-be utazunk, ahol megtekintjük a Cutty Sark klippert, a hajózási múzeumot és a Greenwich parkot, valamint az onnan nyíló pazar panorámát. (Az autóbusz ma nem mozoghat, ezért kell hajóval közlekednünk ma. Ennek költsége kb. 10 GBP.) A program végeztével elindulunk a terminál felé, majd átkelünk a La Manche csatornán a Csalagúton keresztül. Az éjszakát az autóbuszon töltjük, vagy tranzitszállást is igénybe vehetünk.
 8. Folyamatos utazás után Budapestre az esti órákban érkezünk meg.
   
A program igény esetén plusz nappal vagy napokkal bővíthető:

- párizsi városnézés (szállás reggelivel, behajtások, parkolás): 13.000 Ft/fő
- amszterdami városnézés (
szállás reggelivel, behajtások, parkolás): 16.000 Ft/fő

Kérje ajánlatunkat!
7 nap

The spirit of London 2017/2018, mobile home

83.900 Ft-tól!
Utazás: Autóbusszal

Szállás: mobile home-okban, önellátással 

Részvételi díj:

Kizárólag az alábbi indulási időpontok esetén:
2018.03.17., 03. 24., 04. 07., 04.14. 83.900 Ft
2018.04. 28., 05. 05., 05. 12., 05. 19. 85.900 Ft
2018.06. 02., 06. 09., 06. 16. 96.900 Ft
2018.06. 23., 06. 30., 07. 07. 104.900 Ft
 

Feliratkozás hírlevelünkre
Feliratkozás
Copyright © 2012 Challenge Hungary Kft.
1064 Budapest, Izabella utca 78. fsz 2 | E-mail: info@challenge.hu | Tel.: +36 1 343 3030
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat