Tájékoztató a rendkívüli helyzetre vonatkozóan

Kedves Utasaink!

Cégünk jelenleg is csökkentett munkarendben, de folytatja tevékenységét. Kérjük, hogy a továbbiakban is e-mailes elérhetőségeinkre küldjék el kéréseiket, kérdéseiket. Ügyeletes telefonszámunkat az ügyvezető kezeli, a megnövekedett hívásszámok miatt, aki nem éri el, azt vissza fogja hívni. Telefonszám: +36 70 420 3110. Hamarosan tájékoztatást fogunk adni arról, hogy az iroda mikortól fog újra teljes munkarendben dolgozni. Addig kérjük szíves türelmüket.

A Challenge csapata


Vár a világ!

Egyéni utazási ajánlatainkért keresse fel a Vár a világ honlapját!

Városlátogatások repülővel, pár napos autóbuszos kiruccanások és nyaralások személyre szabva!


Utazzon velünk 2020-ban a Velencei Karneválra!

Program:

  1. nap:   Este 21:30kor indulunk Budapestről, a Műcsarnok mellől. Folyamatos utazásunkat rövid pihenőkkel szakítjuk meg.
     
  2. nap: A reggeli órákban érkezünk meg Punta Sabbioniba, innen vaporettoval tovább utazunk Velencébe. Séta keretében fedezzük fel a rengeteg csatornával és híddal rendelkező romantikus várost, a következő látnivalókat érintve: Basilica di San Marco (Szent Márk Székesegyház) – Piazetta (Szent Márk tér) – Campanile di San Marco (Harangtorony) – Palazzo Ducale (Dózse Palota) – Ponte dei Sospiri (Sóhajok hídja) – Ponte Rialto (Rialto híd). A karneváli forgatagban különféle maszkokat csodálhatunk meg. Fakultatív program keretében idegenvezetőnkkel délután áthajózhatunk Murano és Burano szigetére.Este 21 órakor indul vissza a buszunk, folyamatos utazás hazafelé.
  3. nap:   Reggeli, délelőtti órákban érkezünk Budapestre.

Részvételi díj: 11.990 Ft-tól

Kérje ajánlatunkat!


TANÁRTÚRA 2020- Best of Britain

Legnépszerűbb programjaink 9 napban, sok újdonsággal, önköltségi áron

Program:

1. NAP (2020.07.11.): NEKIVÁGUNK AZ UTAZÁSNAK!

Az autóbusz a kora hajnali órákban indul el Budapestről. Folyamatosan utazunk, átlagosan 3-4 óránként állunk meg benzinkutak mosdóinál. Kora este villámlátogatás a Rajna partját ékesítő Kölnben. Az éjszakát tranzitszálláson töltjük az odaúton.

2. NAP (2020.07.12.): FÜRDŐVÁROS ÉS MESEVÁROS

Reggel folytatjuk az utazást és a hármas határon álló fürdővárosba, Aachenbe látogatunk, sétánk során a híres dómmal, a fürdőkkel és más érdekességekkel is megismerkedünk. Délután Belgiumban felkeressük Gentet, ahol a menetidőtől függően 1-2 órás délutáni városnézésben lesz részünk: Harangtorony, Posztócsarnok, Városháza, Szent Bavo-székesegyház. Szabadidőnk során megkóstolhatjuk a belga ételkülönlegességeket is.  Továbbutazunk Észak-Franciaország felé, szállás egy tranzithotelben.

3. NAP (2020.07.13.): ÁTKELÉS, LONDONI NEVEZETESSÉGEK

Reggel átkelünk a Csatornán majd London szívébe, a Westminster-negyedbe utazunk, ahol látogatást teszünk a Parlament (F) épületében. Délután rendhagyó városnézés a „szokott” útvonalon, eddig még nem ismert részletekkel: Big Ben, Whitehall, Horse Guards, St James’s Park, Buckingham Palace, Trafalgar Square. Programunk végeztével nyugat-angliai szállásunkra indulunk, ahová az esti órákban érkezünk meg.

4. NAP (2020.07.14.): LÉPTEN-NYOMON ÉRDEKESSÉGEK

Mai első programként betekintünk az egykori Glastonbury apátsági templom (F) titkaiba egy helyi, jelmezes idegenvezető segítségével. Innen Cheddar-ba, a híres sajt otthonába utazunk, és egy sajtkészítő műhelyt (F) is felfedezünk – sajtkóstolással. A program után sétálunk a hasadékban, majd Bath-ba utazunk. Megtekintjük a sétálóutcát, a katedrális épületét és a római fürdőt (F), majd rövif szabadprogramra is lesz idő. A nap végén visszaindulunk a szállásunkra.

5. NAP (2020.07.15.): AZ ORSZÁG LEGNYUGATIBB CSÜCSKE

Kora reggel indulunk, Cornwall környékén kalandozunk. Felkeressük Anglia legnyugatibb pontját, a Land’s End-et – a „világ végét”, majd megtekintjük Penzance-t, illetve ellátogatunk a St. Michael’s Mount szigetre, ahol felkeressük az egykori Benedek-rendi apátságot, ami ma kastély (F). (Az árapály-ingadozás függvényében csónakokat kell igénybe venni, melyek ára 2-3 GBP/per út) Este visszaindulunk a szállásunkra.

6. NAP (2020.07.16.): DÉL-WALES SZÉPSÉGEI

Ma Dél-Walesben kalandozunk. Az odafelé úton átkelünk a Bristoli öblön, majd Wales fővárosába, Cardiff-ba megyünk. Az egyedülálló stílusú Cardiff Castle (F) megtekintése után városnézés, majd rövid szabadidő után felfedezzük a kikötőt és a Charlie és a Csokigyár szerzője, Roald Dahl norvég templomát. Mai utolsó programunk Caerphilly lesz, ahol az Edward-kori várat, a Caerphilly Castle épületét vesszük szemügyre, kívülről. Innen visszaindulunk a szállásra.

7. NAP (2020.07.17.): A PART ŐRE

Ma reggel elhagyjuk a szállásunkat és a délkeleti partvidék felé indulunk. Wellington herceg és Erzsébet anyakirályné egyik kedvenc helye, a Walmer kastély (F) vár bennünket. A kastély termeinek és kedves kis parkjának megtekintése után rövid tengerparti séta következik, majd átkelünk a Csatornán majd észak-franciaországi szállásunkra utazunk.

8. NAP (2020.07.18.): MESÉL A NÉMET VIDÉK

Elhagyjuk tranzitunkat, a szokásos pihenőkkel utazunk Belgiumon és Németországon keresztül. A koraesti órákban érkezünk Nürnbergbe, ahol rövid sétát teszünk a város utcáin. Este foglaljuk el tranzitszállásunkat Nürnberg környékén. Amennyiben a városnézés nem fér bele a mai programba, másnap reggel pótoljuk!

9. NAP (2020.07.19.): HAZAÉRKEZÉS

Folyamatos utazásunkat egy rövid Passauban tett sétával szakítjuk meg, a város leghíresebb látnivalóin túl Gizella királyné sírját is felkeressük, majd hazaindulunk és a délutáni órákban érkezünk meg Budapestre.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


Replüljön velünk Európa különböző nagyvárosaiba!

Ismerje meg Londont, Skóciát és Írországot most egy kicsit másképp, repülővel, 6 napos út keretében. 

Töltsön el 4 napot Berlinben, Barcelonában vagy Rómában. 

Újdonságként Szentpétervárra és Moszkvába is ajánlunk repülős utakat! 

Kérje ajánlatainkat a különböző repülős útjainkra!