Arthur király nyomában a világ végén 2020, családos | Anglia

Ajánlatot kérek
 • 139.900 Ft-tól

 • Utazás: Autóbusz
 • Szállás:: Családi elhelyezéssel, teljes ellátással
 • Részvételi díj::
  Indulás időpontjai:

  2020. bármely időpontban
  18 éven aluliaknak: 139.90.-
  18 éven felülieknek: 149.90.-
   

Program:

1. NAP           BUSZUNK ELINDUL

Az autóbusz a kora hajnali órákban indul el Budapestről. Folyamatosan utazunk, átlagosan 3-4 óránként állunk meg benzinkutak mosdóinál. Az éjszakát tranzitszálláson töltjük az odaúton.

2. NAP           GENT, ÉSZAK FIRENZÉJE

A menetidő függvényében egy-két órás délutáni városnézést tartunk, Gentben: Harangtorony, Posztócsarnok, Városháza, Szent Bavo-székesegyház. Szállás egy észak-franciaországi tranzithotelben.

3. NAP           RÉGMÚLT IDŐK EMLÉKEI

Reggel átkelünk Angliába a Csatornán.  Először Winchesterbe utazunk, ahol megtekintjük a hangulatos belvárost, a katedrális épületét és Arthur király kerekasztalát (F). Második programunk Stonehenge (F) lesz, ahol megtekintjük a több ezer éves titokzatos kőoszlopokat. Ezután a szállás felé indulunk.

4. NAP           AZ ORSZÁG LEGNYUGATIBB CSÜCSKE

Reggeli után indulunk, Cornwall környékén kalandozunk. Felkeressük Anglia legnyugatibb pontját, a Land’s End-et – a „világ végét”, majd megtekintjük Penzance-t, illetve ellátogatunk a St. Michael’s Mount szigetre, ahol felkeressük az egykori Benedek-rendi apátságot, ami ma kastély (F). (Az árapály-ingadozás függvényében csónakokat kell igénybe venni, melyek ára 2-3 GBP/per út) Este visszaindulunk a szállásunkra.

5. NAP            A KÖZÉPKORTÓL A XXI. SZÁZADIG

Délelőtt Arthur király nyomában járunk a legendás Tintagel váránál (F)! Megesszük a magunkkal hozott ebédet, majd St. Austell-be, az Eden Project-hez (F) látogatunk el, mely a föld természeti örökségét mutatja be. A nap végén a térség legjelentősebb kikötővárosát, Plymoutht tekintjük meg. Innen indulunk vissza a szállásra.

6. NAP              EURÓPA ELSŐ SZAFARI-PARKJA

Ma a Longleat kastély (F) területére látogatunk el, ami a Tudor-kori építészet egyik legszebb építészeti emléke. Itt részt veszünk egy buszos szafari-túrán, majd a délutánt a kastélyépület megtekintése után a kastély óriási szabadidőparkjában töltjük el az időt. Este megérkezünk egy London környéki tranzitszállásra.

7. NAP           ÍZELÍTŐ LONDONBÓL

Reggel London belvárosába látogatunk, ahol gyalogos városnézésben lesz részünk a Westminster-negyedben: Buckingham Palace, St. James’s Park, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Downing Street, Westminster Abbey épülete, Houses of Parliament, Big Ben. Felszállunk a London Eye-ra (F) is, ahonnan az egész várost be lehet látni VAGY a Madame Tussauds Panoptikum (F) –ot fedezzük fel. A program végeztével átkelünk a Csatornán és indulunk haza. Az éjszakát egy franciaországi tranzitszálláson töltjük.

8. NAP           MESÉL A NÉMET VIDÉK

Elhagyjuk tranzitunkat, a szokásos pihenőkkel utazunk Belgiumon és Németországon keresztül. A koraesti órákban érkezünk Nürnbergbe, ahol rövid sétát teszünk a város utcáin. Este foglaljuk el tranzitszállásunkat Nürnberg környékén. Amennyiben a városnézés nem fér bele a mai programba, másnap reggel pótoljuk!

9. NAP                        HAZAÉRKEZÉS

Folyamatos utazás után a délutáni órákban érkezünk meg Budapestre.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek