Vajdaság - Legendás helyszínek délen | Határtalanul - pályázati helyszínek

Ajánlatot kérek
  • Ár: A pályázatban meghatározott feltételek szerint

  • Utazás: autóbusz
  • Szállás::
  • Részvételi díj::

Program:

1. nap

Kora reggel indulunk Budapestről, majd a határátlépés után városnéző sétát teszünk Szabadkán: szecessziós Városháza, Reichl-palota, római katolikus székesegyház. Péterváradon a XVIII. századi hazai várépítészet egyik legnagyobb és legépebben megmaradt erődítményrendszere kápráztat el minket. Karlócán a Békehozó Miasszonyunk kápolnája miatt állunk meg, amelyet az 1699-es békekötés emlékére építettek. A közelében ömlik a Tisza a Dunába, ezért itt fotószünetet tartunk, majd a szállásra utazunk.

2. nap

Reggeli után látogatást teszünk Szerbia fővárosába, Belgrádba, amit egykor Nándorfehérvárnak hívtak. Felkeressük a híres várat a Duna és a Száva torkolatánál, majd a Kalemagdán-park és a pravoszláv székesegyház megtekintése következik. Kitérőt teszünk Zimonyba, a Hunyadi-emlékhelyhez, végül Hertelendyfalván a falu református és evangélikus templomát nézzük meg. Este szállás.

3. nap

Reggeli után felkeressük Szendrő várát, ami valaha Európa egyik legnagyobb vízi erőssége volt. Versecen, Herczeg Ferenc városában teszünk egy sétát, melynek során megtekintjük az őrtornyot, a városházát, a püspöki palotát és a római katolikus székesegyházat. Este ismét szállás.

4. nap

Ma délelőtt a Vajdaság fővárosában, Újvidéken teszünk egy sétát, mely során megtekintjük a Városházát, a neogótikus katolikus templomot, a görögkeleti székesegyházat és a püspöki palotát is. Ezután Zenta következik, ahol megállót iktatunk be a csata emlékművénél. Határátlépés és hazautazás után Budapestre az esti órákban érkezünk meg.

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek