Rólunk

Sok szeretettel köszöntjük Önt a Challenge Hungary utazási iroda honlapján!

Irodánk lelkes és mindig vidám csapata megtisztelve érzi magát, hogy felkereste honlapunkat. Kérjük, szemezgessen ajánlataink közül! A Challenge egy 1992-ben alapított, diákutaztatással foglalkozó utazási iroda, melynek, bár Európa legtöbb országába vannak ajánlatai, mégis a fő úti célja Nagy-Britannia. Évente körülbelül 6.000 diák nagy-britanniai utazását szervezzük meg, sok-sok év tapasztalatával, nagy rugalmassággal, az utakat szervező nyelvtanár kollégák kéréseinek maximális figyelembe vételével. Irodánk nagyon büszke arra, hogy jó kapcsolatot ápol országszerte több száz angol nyelvtanár kollégával, akik évről évre bennünket bíznak meg diákjaik utazásának megszervezésével. Négy darab, saját tulajdonú luxus-autóbuszunk, tapasztalt, vidám és fiatalos idegenvezetőink és a 24 órás telefonügyelet is mind garancia a diákok utazásának zavartalanságára.

A szervezők munkáját úgy is segítjük, hogy az út kiválasztása után a pedagógus kollégákkal egyeztetett időpontban irodánk munkatársa személyesen tart az érdeklődő szülőknek és diákoknak egy Power Point prezentációval egybekötött tájékoztató előadást, ahol minden kérdésre válaszol. A jelentkezők a befizetendő összeget kamatmentes havi részletekben is befizethetik, így már csupán havi 10-15 ezer Ft-tól elérhető a diákok kiutazása.

Utazzon Ön is velünk!

Elolvashatja valamennyi országba szóló összes programunkat.

Megismerkedhet aktuálius katalógusunkkal, melyet pdf formátumban letölthet, de kérésére, nyomtatott változatban el is postázzuk Önnek.

  • Videók és fényképek segítségével ismerkedhet meg a családos és a mobile home-os elhelyezés jellegzetességeivel.
  • Szintén képekkel és videóval mutatjuk be Önnek azokat a tranzitszállásokat, melyeken utasaink igény szerint Nagy-Britanniába utazva megszállhatnak
  • Videókat, képeket, ülésrendet és a fontos adatokat talál irodánk öt darab, saját tulajdonú luxusautóbuszáról.
  • Elolvashatja korábbi útjainkon részt vett pedagógus kollégák véleményét.
  • Számtalan olyan fényképet talál, melyek nagy részét a program során utasaink, idegenvezetőink, munkatársaink készítettek.
  • Szervező pedagógus kollégáink valamennyi nyomtatványt és dokumentumot letölthetnek, melyre a szervezés során szükségük van.
  • Megismerkedhet irodánk munkatársaival, fényképpel és telefonszámmal, e-mail címmel együtt. Várjuk megkeresését!
  • Feliratkozhat hírlevelünkre, hogy  mindig időben értesülhessen újdonságainkról, akciós lehetőségekről.

Keressen bennünket telefonon,e-mailben, postai levélben, faxon, a Facebookon, vagy személyesen!

Várjuk Önt és diákjait! Utazzunk együtt, fedezzük fel együtt Nagy-Britanniát és Európa sok más csodás helyszínét!

Szívélyes üdvözlettel a Challenge csapata nevében:

Nagy Szilvia

ügyvezető