Útlemondási, storno biztosítás

Az iroda - az utas megbízása alapján - a részvételi díjon felül megköti az útlemondási (storno) biztosítást.

Útlemondási, storno biztosítás

Az iroda - az utas megbízása alapján - a részvételi díjon felül megköti az útlemondási (storno) biztosítást. Irodánk kizárólag az AEGON Biztosító biztosításait ajánlja és köti utasai részére.

Az útlemondási biztosítás díja szervezett csoportos utazás esetén (minimum 10 főtől) a belépők és biztosítások + költőpénz nélküli részvételi díj 1,4%-a.

Az útlemondási biztosítás igénybe vehető pl.:

  • ha az utas vagy közeli hozzátartozója megbetegszik (az utas által szorul ápolásra), elhalálozik, vagy baleset éri,
  • ha az utas lakásában betörés történik
  • ha az utast, vagy közeli hozzátartozóját katonai szolgálatra hívják be.

(Minden esetben igazolás szükséges!)

Az útlemondási biztosítás díját minden esetben az előleg befizetésével egyidejűleg kell megfizetni. A Biztosítóval szemben érvényesíteni kívánt kártérítési igény esetén a feltételeket megfelelően igazolni kell (jegyzőkönyv, feljelentés, orvosi diagnózis, hivatalos okmány.) Az utasnak a biztosítás keretében meg nem térült kára tekintetében az R. és a Ptk. általános szabályai az irányadók.

Az útlemondási biztosítás árát a jelentkezés hónapjában kell a szervező pedagógus kollégának összegyűjtenie és eljuttatnia az irodához a pozíciószám megjelölésével.

Arról, hogy melyik utas kért ilyen biztosítást, egy összesítő táblázatot kérünk kitölteni és részünkre eljutattni. A táblázat itt letölthető! Az útlemondási biztosítással kapcsolatban ide kattintva tud információkat találni. A biztosító által készített, a sztornó-biztosításról szóló tájékoztatót pedig erre a linkre kattintva éri el.

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek