Anglia és Németalföld meghódítása 2020 | Körutazás Európa

Ajánlatot kérek
  • 109.900 Ft-tól

  • Utazás: Repülő
  • Szállás:: Családi elhelyezéssel, teljes ellátással + ifjúsági szállás
  • Részvételi díj::

    2020. 06.21-27: 109.900 Ft
     

    Felnőtt résztvevők részére igény esetén külön árat adunk meg!

Program:

1. NAP           06.21               ÉRKEZÉS LONDONBA, ISMERKEDÉS A VÁROSSAL

(kijutás a reptérre egyénileg, vagy az irodával kötött megállapodásnak megfelelően, transzferrel) A hajnali/reggeli órákban indul fapados gépünk Budapestről és érkezik Londonba a délelőtti órákban. Buszunk itt vár majd bennünket és indul Greenwichbe, a világ időszámításának a központjába. Itt remek kilátás nyílik Kelet-Londonra, illetve ráállhatunk a Földünket kettéválasztó Meridiánra is. A Tengerészeti Múzeumban a brit hajózás történetével ismerkedhetünk meg, majd a Temze parton, a Cutty Sark teaszállítónál fejezzük be a programot, majd szabadidő következik. Szállás elfoglalása az esti órákban.

2. NAP           06.22              A WESTMINSTER ÉS A KENSINGTON NEGYED – LONDON SZÍVE

Reggeli után mai napunk a London Eye (F) meghódításával indul, majd London szívébe, a Westminster-negyedbe utazunk, ahol kb. két órás, gyalogos városnézésen veszünk részt: St. James Park, Buckingham Palace, Westminster Abbey épülete, Houses of Parliament, Big Ben, Trafalgar Square, Downing Street. Némi szabadidőt követően, délután felkeressük a rendkívül izgalmas és interaktív Natural History Museumot, ahol a földrengés szimulátortól elkezdve a dinoszaurusz robotokig minden érdekesség megtalálható. Indulunk vissza a szállásra.

3. NAP          06.23              A CITY ÉS SOUTHWARK – ÉLETREKELT TÖRTÉNELEM

Megreggelizünk, majd London pénzügyi központjába, a Citybe utazunk. Itt a Tower of London (F) egészen páratlan kiállítását tekintjük meg, több mint 900 év történelme elevenedik meg a koronázási ékszerek, a világ legidősebb fegyverkiállítása, a Bloody Tower, a kínzókamra és a hollók jóvoltából. Ezt követően egy sétára indulunk, mely során a londoni tűzvésznek emléket állító Monument és a város egyik jelképének számító St. Paul’s Cathedral elevenedik meg. A Temzén a Millenium Bridgen kelünk át, majd Southwark városrészbe érkezve a Globe Theatre, a Shard felhőkarcoló és az HMS Belfast hadihajó érintésével jutunk el a Tower Bridgehez. Átkelünk a hídon, majd irány a szállás.

4. NAP           06.24             KENT MEGYE LEGSZEBB KINCSEI

Reggelinket követően kiköltözünk a szállásunkról, majd Anglia legbájosabbnak tartott kastélyát fedezzük fel a Leeds Castle-t (F). A tó közepén található, festői szépségű váron túl hatalmas park, virágos kertek és sövénylabirintus is vár bennünket. Délután az anglikán egyház központjába, Canterburybe látogatunk. Felfedezzük a sok évszázados múlttal bíró Katedrálist (F) és a város középkori hangulatot árasztó kisutcáit is. Ezt követően Dover kikötőjébe utazunk, ahonnan átkelünk Franciaországba a KOMPPAL, este pedig elfoglaljuk tranzitszállásunkat Észak-Franciaországban.

5. NAP           06.25             FLAMAND MESEVÁROSOK: BRUGGE ÉS GENT

Reggel elhagyjuk Franciaországot és továbbutazunk. Belgiumba érve felkeressük a középkori hangulatú Brugge városát, ahol 2-3 órás városnézésen vehetünk részt: Piactér, Burg tér, Szent Vér Bazilika, Városháza, Notre Dame-templom, Harangtorony, Bégina-házak, stb. Délután az Észak Firenzéjeként is ismert Gent következik: Harangtorony, Posztócsarnok, Városháza, Szent Bavo-székesegyház. Szabadidőnk során megkóstolhatjuk a belga ételkülönlegességeket is. Este érkezünk meg az Amszterdam melletti ifjúsági szállásunkra.

6. NAP           06.26             AMSZTERDAM, ÉSZAK VELENCÉJE

Az egész napot Amszterdamban töltjük, ahol gyalogos városnézés vár ránk. Megtekintjük a királyi palotát és a dómot, a Hansa-házakat, a virágpiacot, valamint a hajózható csatornákat és az azokat összekötő több száz hidat. Délután sétahajózáson (F) veszünk részt a csatornákon, olyan helyekre is eljutva, melyeket gyalogosan nem lenne időnk felfedezi, ezután szabadprogram következik. Fakultatív lehetőségként a számtalan múzeum (Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Anne Frank Huis, NEMO, stb…) közül is válogathatunk a délután második felére. Este érünk vissza a szállásunkra

7. NAP           06.27             VOLENDAM (repülőgép függő!!!)

Az utolsó napon a hangulatos holland kisvárosba, Volendamba látogatunk, ami a kikötőjében horgonyzó halászhajókról és a mai napig megtekinthető holland női népviseltről híres. Sétánkat követően buszunk Eindhoven repülőterére visz bennünket, majd hazarepülünk az egyik fapados légitársaság menetrend szerinti járatával. Hazaérkezés Budapestre az esti/éjszakai órákban. (hazajutás egyénileg, vagy az irodával kötött megállapodásnak megfelelően, transzferrel)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

A részvételi díj 10+1 fő esetén értendő!

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek