Barcelona repülővel

Képgaléria

Ajánlatot kérek

Ft/főtől

 • Utazás: Repülővel
 • Szállás: 3 éjszakára, reggelivel
 • Részvételi díj:
  18 éven aluliaknak: Ft/fő
 • 18 éven felülieknek: Ft/fő

Program:

1. nap:

Reggel indulunk Budapestről a reggeli 06:25-ös géppel. A reptéren transzferbusz vár minket az utunk során érintjük a Placa Espanyát, láhatjuk a ma már plázaként működő egykori bikaviadal stadiont. Programunkat a Montjuic hegyen kezdjük. ahol megtekintjük a domb tetején álló erődöt, az 1929-es Világkiállítás és az 1992-es Nyári Olimpiai Játékok főbb helyszínét. A Mirador de l’Alcanderől megcsodálhatjuk a város és a kikötő panorámáját, illetve meglátogatjuk a dombtetőn álló erődöt is.  Délután szabadidőnket a Sagrada Familia templomnál töltjük (kívülről tekintjük meg, előre megvehető). Ezt követően programunkat a Güell Parkban folytatjuk, megnézzük Gaudi munkásságát bemutató 4D előadást, valamint a „mini kiállítást” -t, majd bejárjuk a világhírű Güell Parkot! A szállodához érkezés előtt a Paseo de Gracián megcsodálhatjuk Gaudi két alkotását, nevezetesen a Casa Battlo és a Casa Mila épületét is. Szállodánkhoz érve elfoglaljuk a szobákat, fakultatív vacsora lehetőség. 

2. nap:

Reggeli után gyalogos városnézés keretében megtekintjük a főbb látnivalókat: végig sétálunk a La Ramblán, majd szabadidő a Gótikus negyedben, érintve a Szent Eulália székesegyházat. Utunk során nem maradhat ki néhány spanyol specialitás megkóstolása sem.

A délután folyamán megnézzük a Columbus-emlékművet, majd érkezés a kikötőbe, ahol szabadidőre is lesz lehetőség. Ennek keretein belül egyénileg meglátogatható az Aquarium is. A szabadprogram után 1 órás hajókázáson veszünk részt és a tenger felől csodáljuk meg Barcelonát. A program után visszaindulunk szállásunkra, fakultatív vacsora.

3. nap:

Reggeli után egésznapos kirándulást teszünk a Montserrat-ra, amely az egyik legkülönlegesebb látnivaló Katalóniában. A sziklákra épült, a Fekete Madonnát is rejtő bencés kolostor Spanyolország egyik leglátogatottabb zarándokhelye. A montserrati könyvtár 12-13. századból származó kódexeket rejt. A program után visszaindulunk szállásunkra, fakultatív vacsora.

4. nap:

Délelőtt szabadidő és vásárlási lehetőség. Délután busszal még egy városnézés következik ahol bejárjuk az El Born városrészt és a Ciutadella Park és az Arc de Triomf, majd elhaladunk az El Monumental (legtovább működő barcelonai bikaviadal aréna) mellett. Ezután elindulunk a reptérre. Érkezés Budapestre az esti órákban

A programváltozás jogát a repülőgép menetrendjétől és a nyitva tartások függvényében fenntartjuk!

 • Ár tartalmazza

  • repülőjegy
  • illeték
  • személyenként 1 db kisméretű kézipoggyász (40x20x25 cm)
  • 3 éjszaka szállást reggelivel
  • magyar nyelvű idegenvezetés
 • További költségek

  Biztosítás (betegség-, baleset- és poggyász) 4 napra:

  • 18 éven aluliaknak 1.840,-Ft/fő
  • felnőtteknek 3.680,-Ft/fő 

  Útlemondási (storno) standard:

  • a teljes részvételi díj (részvételi díj + választott poggyász + euros költség) 2 %-a

  Belépők:

  • Sagrada Familia
  • Montserrat-kolostor
  • Aquarium

Ajánlatkérés:

A challenge.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a challenge.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a challenge.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

A programok sorrendje az egyes nevezetességek által felkínált foglalási időpontok miatt változhat.

programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Vidéki csoportoknak reptéri transzfert biztosítunk kiállási díj fejében, külön megállapodás alapján.

A megadott összegek (részvételi díj, belépők) 2024 évre vonatkozóan az esetleges üzemanyag, árfolyam és a külföldi szolgáltatók áremelkedése okán módosulhat!

Hírek / Akciók

Osztálykirándulás külföldre? Igen!

2023.05.15.

Megnézem

Vendéglátó család

2023.05.15.

Megnézem

Vár a világ!

2023.04.27.

Megnézem
Összes hír megtekintése

Hasonló utazások

Barcelona repülővel

Barcelona repülővel

4 nap/3 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Madrid - a spanyol főváros kirándulással Toledoba és az El Escorialba

Madrid - a spanyol főváros kirándulással Toledoba és az El Escorialba

5 nap/4 éj 0 Ft/fő


Megnézem
FEDEZZÜK FEL FŐVÁROSUNK TITKAIT SÉTA KÖZBEN! Tematikus séták Budapesten

FEDEZZÜK FEL FŐVÁROSUNK TITKAIT SÉTA KÖZBEN! Tematikus séták Budapesten

1 nap/0 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Krakkó – Auschwitz osztálykirándulás

Krakkó – Auschwitz osztálykirándulás

2 nap/1 éj 0 Ft/fő


Megnézem