Csillagtúra a Francia Riviérán

Képgaléria

Program:

1. nap: Indulás kora reggel Budapestről. Folyamatos utazás, útközben 4 óránként megállókkal kulturált benzinkutaknál. Délután pár órás városnézésVelencében Vaporetto: Szent Márk tér, Campanile, Dózse palota (kívülről), Rialto.  Este érkezés a Velence környéki szállásunkra.

2. nap: Reggeli után indulás Franciaország felé. Útközben megállunk Monte Carlóban (Óváros, Hercegi Palota, innen csodálatos kilátás nyílik a luxus yachtok kikötőjére, Kaszinó – kívülről). Este szállás az Azúr Parton, Antibes környékén.

3. nap: Ma ellátogatunk Saint-Paul-de Vence-be, mely a Francia Riviéra egyik legidősebb középkori települése. Ezután a Saint-Jean-Cap-Ferrat félszigetre utazunk: az egykori Rothschild palota megtekintése, séta a kertben. Délután városnézés Nizzában. Indulás a szállásra.

4. nap: Reggel ellátogatunk Grasse-ba, a parfümgyártás fellegvárába: látogatás teszünk egy parfümmanufaktúrában, sétálunk az óvárosban. Délután városnézés Cannes-ban: óváros, La Croisette sétány, Filmpalota. Ezután hajókirándulás Sainte Marguerite szigetre, ahol a Vasálarcos raboskodott, a várbörtön megtekintése.Indulás a szállásra.

5. nap: Antibes-ben töltjük a napot: látogatás a Marineland aquaworld-be. Európa legnagyobb delfin show-ja, emellett gyilkosbálnák, pingvinek, fókák, óriásteknősök, cápák, ragadozó madarak bemutatói. Délután séta Antibes óvárosában, időjárás függvényében strandolás. Este szállás.

6. nap: Reggeli után indulás Olaszország felé. Látogatás Veronában, Rómeó és Júlia városában. Megtekintjük a híres balkont, Piazza delle Erbe, római kori maradványokat: Római Amfiteátrum, Arena, Színház, San Zeno Maggiore Bazilika, San Lorenzo Bazilika. Este szállás elfoglalása Velence környékén.

7. nap: Reggeli után indulás hazafelé. Útközben rövid kitérő Trojane-ban, ahol megkóstolhatjuk a házi baracklekvárral töltött óriás fánkokat. Folyamatos utazással érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A program és árváltoztatás jogát fenntartjuk!

  • Ár tartalmazza

    • az autóbuszos utazás költségeit

    • az idegenvezetés költségeit

    • 4 éj szállást a Francia Riviérán, 3 ágyas elhelyezéssel, reggelivel

    • 2 éj szállás Velence környékén, többágyas elhelyezéssel, reggelivel

Ajánlatkérés:

A challenge.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a challenge.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a challenge.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

A programok sorrendje az egyes nevezetességek által felkínált foglalási időpontok miatt változhat.

programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Vidéki csoportoknak helyszíni indulást biztosítunk kiállási díj fejében, külön megállapodás alapján.

A megadott összegek (részvételi díj, belépők) 2024 évre vonatkozóan az esetleges üzemanyag, árfolyam és a külföldi szolgáltatók áremelkedése okán módosulhat!

Hírek / Akciók

Osztálykirándulás külföldre? Igen!

2023.05.15.

Megnézem

Vendéglátó család

2023.05.15.

Megnézem

Vár a világ!

2023.04.27.

Megnézem
Összes hír megtekintése

Hasonló utazások

Párizs - Disneyland

Párizs - Disneyland

6 nap/5 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Párizs és a Loire menti kastélyok

Párizs és a Loire menti kastélyok

8 nap/7 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Repüljünk Londonba! (4 nap/3 éj) - repülőgéppel, helyi közlekedéssel, szállodai elhelyezéssel

Repüljünk Londonba! (4 nap/3 éj) - repülőgéppel, helyi közlekedéssel, szállodai elhelyezéssel

5 nap/4 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Csillagtúra a Francia Riviérán

Csillagtúra a Francia Riviérán

7 nap/6 éj 0 Ft/fő


Megnézem