Dél-Anglia: Porthsmouth, Stonehenge, Szafari-park látogatással 2 híres fővárosban

Képgaléria

Ajánlatot kérek
 • 275.900 Ft/főtől

  Utazás: Autóbusszal
 • Szállás: Mobile home-okban és tranzithotelekben
 • Részvételi díj: min. 40+6 fő esetén
 • 2024. március 10, 17; április 7, 14, 21; május 5, 26; június 2, 9: 275.900 Ft/fő
 • 2024. március 24, 31; április 28; május 12, 19; június 16, 23, 30; július 7, 14: 284.900 Ft/fő

Program:

1. NAP: ÚTRA KELÜNK

Az autóbusz a kora hajnali órákban indul el Budapestről. Folyamatosan utazunk, átlagosan 3-4 óránként állunk meg benzinkutak mosdóinál. Menetidő függvényében megállás lehetséges Kölnben, ahol megtekintjük a Köln-i Dómot. Az éjszakát tranzitszálláson töltjük Németországban vagy Belgiumban.

2. NAP: KALANDOZÁS BELGIUMBAN

Reggel Brüsszel felé indulunk, ahol néhány órás séta vár bennünket a belvárosban: Szent Mihály székesegyház, Bartók szobor, Grande Place, Maneken Pis, Jeanneke Pis, simogató fal, stb. Igény esetén lehetőség nyílik egy kis csoki,- gofri,- vagy sörkóstolásra is. Rövid időnk lesz rá, de nem hagyjuk ki az Atomium megtekintését sem. Tranzitszállásunk Dunkerque-ben lesz.

3. NAP: ÁTKELÉS, KALANDOZÁS KENTBEN

Ma korán reggel átkeltünk a csatornán. A szigetországba érkezés után Winchester felé vesszük az irányt, ahol megtekintjük Arthur király kerekasztalát (F), majd felkeressük a híres Katedrálist (F) is. Séta az óvárosban, majd a nap végén dél-angliai szállásunkra utazunk.

4. NAP: BATH ÉS SALISBURY

Ma reggel Bath városába utazunk, ahol megtekintjük a sétálóutcát, a katedrális épületét és a világhírű római fürdőt (F) a gyönyörű, történelmi városban. Innen Salisbury városába látogatunk el, ahol a világ legmagasabb gótikus épülete, a fantasztikus Salisbury Cathedral (F) vár bennünket csodás érdekességeivel (a világ legrégebbi működő órája, az ország legmagasabb templomtornya, díszes főkapu, miniszterelnöki sír, ólomüveg ablakok,modern keresztelőkút, stb.) A templom káptalani termében a 800 éves Magna Carta-t is megtekinthetjük! Innen utazunk vissza szállásunkra, a mobile home parkba.

5. NAP: EURÓPA ELSŐ SZAFARI-PARKJA

Ma először Galstonburybe látogatunk, ahol Arthur király feltételezett sírja (F) található, majd a Thynne család évszázados otthonába, a Longleat kastély (F) területére látogatunk el, ami a Tudor-kori építészet egyik legszebb építészeti emléke. Itt részt veszünk egy buszos szafari-túrán, majd a délutánt a kastélyépület megtekintése után a kastély óriási szabadidőparkjában töltjük el. Utazhatunk kisvasúton és hajón, kikeveredhetünk a világ legnagyobb sövénylabirintusából, eltévedhetünk egy csodás tükörteremben, láthatunk denevéreket és pillangókat is, ahogy fókákat is etethetünk. Este visszaindulunk szállásunkra.

6. NAP: TÖRTÉNELMI VIDÉKEKEN

Ma reggel felkeressük az évezredek óta megannyi titkot őrző, monumentális Stonehenge (F)-et. Délután továbbutazunk Portsmouth városába, ahol megcsodáljuk a város új jelképét, a csodaszép, hófehér Spinnaker Tower épületétés megtekintjük a Historic Dockyards (F) tengerészeti múzeumot, ahol sok minden más érdekesség mellett felkeressük az ország zászlóshajóját: Nelson admirális Trafalgar-nál használt híres Victory-ját. A nap végén visszautazunk a szállásunkra.

7. NAP: LONDON A FŐVÁROS

Ma reggel elhagyjuk szállásunkat és Anglia fővárosába, Londonba utazunk. Dél körül érkezünk és a délután folyamán gyalogos városnézésen veszünk részt a Westminster negyedben. St. James Park, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Downing Street, Houses of Parliament, Big Ben, M&M’s World. A csoport szabadprogramot kap a Covent Garden-ben, innen a szállásra indulunk. (Ibis Budget)

8. NAP: ZARÁNDOKOK NYOMÁBAN

Ma reggel elhagyjuk szállásunkat és a világhírű Canterbury-be indulunk, ahol felkeressük a Canterbury katedrálist (F), az ország csodálatos szépségű és ezernyi titkot rejtő, gótikus főtemplomát. Némi szabadprogram után a Csalagútfelé indulunk, átkelünk Franciaország felé és hazafelé indulunk. A mai éjszakát az előírások értelmében tranzitszálláson töltjük Németországban.

9. NAP: HAZAÉRKEZÉS

Reggel elhagyjuk a szállást és hazaindulunk. A 3-4 óránként megszakított folyamatos hazautazás után Budapestre a késő esti órákban érkezünk haza.

A program és árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

 • Ár tartalmazza

  • autóbusz-közlekedés költségei
  • retúr átkelés a La Manche-csatornán
  • 4 éjszaka szállás mobile home-okban 7 fős elhelyezéssel és önellátással
  • az idegenvezető költségei
  • 3 éjszaka szállás IBIS Budget kategóriájú tranzithotelben, többágyas elhelyezéssel ellátás nélkül
  • + 1 Londoni nap költségei
 • További költségek

  • utasbiztosítás 9 napra:
   diák: 4.200 Ft, felnőtt: 8.300 Ft
  • útlemondási (storno) biztosítás standard útlemondási biztosítás:
   a részvételi díj 2 %-a
  • Belépők:
   • (F) belépők 18 éven aluliaknak kb. ……. GBP
   • (F) belépők 18 éven felülieknek kb. ……. GBP

Ajánlatkérés:

A challenge.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a challenge.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a challenge.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

A programok sorrendje az egyes nevezetességek által felkínált foglalási időpontok miatt változhat.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Vidéki csoportoknak helyszíni indulást biztosítunk kiállási díj fejében, külön megállapodás alapján.

A programon 6 fő után adunk egy ingyenes kísérői helyet.

A programon minden 10 fizető utas után 40 GBP szervezési bónuszt adunk.

Minden 10, nálunk kötött utasbiztosítás után adunk egy ingyenes biztosítást.

Minden 10, nálunk megváltott múzeumbelépő után adunk egy ingyenes belépőjegyet.

A programra további kedvezmények nem vehetőek igénybe.

 

Hírek / Akciók

Osztálykirándulás külföldre? Igen!

2023.05.15.

Megnézem

Vendéglátó család

2023.05.15.

Megnézem

Vár a világ!

2023.04.27.

Megnézem
Összes hír megtekintése

Hasonló utazások

London és vidéki látnivalók

London és vidéki látnivalók

7 nap/6 éj 0 Ft/fő


Megnézem
REPÜLJÜNK LONDONBA! (4 nap/3 éj) - REPÜLŐGÉPPEL, HELYI KÖZLEKEDÉSSEL, CSALÁDI ELHELYEZÉSSEL

REPÜLJÜNK LONDONBA! (4 nap/3 éj) - REPÜLŐGÉPPEL, HELYI KÖZLEKEDÉSSEL, CSALÁDI ELHELYEZÉSSEL

4 nap/3 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Karintiai kirándulás

Karintiai kirándulás

3 nap/2 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Körutazás Svájcban

Körutazás Svájcban

5 nap/4 éj 0 Ft/fő


Megnézem