Észak-Olaszország gyöngyszemei

Képgaléria

Ajánlatot kérek

149.900 Ft/főtől

 • Utazás: Autóbusszal
 • Szállás: 3 éjszakára, félpanzióval

Program:

1. NAP: INDULÁS - VELENCE

Indulás Budapestről a hajnali órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszország felé. Kora délután Punta Sabbioni kikötőjébe érkezünk, ahonnan vaporettóval (F) megyünk át Velencébe. Megismerjük a gondolák városát: Dózse Palota (F- egyénileg), Szt. Márk tér látnivalói, Sóhajok hídja, Rialto híd, Canal Grande. A városnézés után szabadidőre is lesz lehetőség. Este szállás lido di Jesoloban.

2. NAP: VICENZA - VERONA

Reggeli után útnak indulnuk mai programunkra, melynek során először Vicenzával ismerkedünk, az egyik legjelentősebb itáliai építész, Palladio városával. A városnéző séta során természetesen látjuk a nagy mester két leghíresebb művét: a főtéren álló palotát (a bazilikát) és a Teatro Olimpicót (F).

Délután a szerelmesek városát, Veronát tekintjük meg főbb nevezetességeivel, úgymint Aréna, Júlia erkélye,

Piazza delle Erbe (Verona leghangulatosabb tere), Piazza dei Signori (Dante szobrával). Nagy élményt jelent a barangolás az Adige folyó kanyarulatában fekvő óvárosban. Későbbiekben 3 műkincsekben gazdag templom megtekintésére is lehetőség lesz (Sant’Anastasia, Dóm, San Zeno (F)). Este elfoglaljuk szállásunkat Verona mellett.

3. NAP: GARDA-TÓ

Reggeli után elindulunk, az egész napunkat a Garda-tó partján töltjük. Utazás a Garda-tó keleti partja mentén húzódó panorámaúton a tó északi részébe, amely fjordszerűen, mélyen benyúlik az Alpok hegyóriásai közé.

Első állomásunk a tó északi csücskében fekvő Riva del Garda. Séta a hangulatos kisvárosban

Ezt követően hajóval (F) átkelünk az egyedülálló fekvésű Limonéba. A halászfalu manapság már felkapott turistaközpont. A hely különlegessége abban rejlik, hogy a régies hangulatú sikátorok szinte bepréselődnek a tó és egy hatalmas hegy közé. Programunkat egy nagyon egyedi, festői kisvárossal folytatjuk. A 2000 méter feletti Monte Baldo hegylánc lábainál, a tóparton fekszik Malcesine, Séta a sikátoros óvárosban, a tó fölé magasodó vár (F) meglátogatása (felejthetetlen panoráma). Innen fakultatív programként kabinos felvonóval (F) lehet az 1800 m magas Monte Baldora felmenni, ahonnan lenyűgöző a panoráma a Garda-tóra. A nap zárásaként egy különös fekvésű kisvárosba, Sirmionéba látogatunk. A városka egy keskeny, a tóba messze benyúló félsziget csücskében található. Az egykori halászfalu ma a Garda-tó környékének egyik legismertebb üdülőhelye. Itt körülbelül 45 perces motorcsónakos (F) programon veszünk részt. Este visszaindulunk szállásunkra.

4. NAP: PADOVA - HAZAUTAZÁS

Reggeli után hazaindulunk, útközben még délelőtt Padovát, Szent Antal városát keressük fel. Séta a belvárosban: Először a híres Prato della Valle (Szoborpark) megtekintése, ahol a város neves szülöttei és személyiségei láthatóak, majd látogatás a kereszténység egyik legfényűzőbb bazilikájában, a Szent Antal Bazilikában. Folytatjuk utunkat Budapest felé, érkezés fővárosunkba a késő esti órákban.

A program és árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 • Ár tartalmazza

  • autóbusz-közlekedés költségei,
  • 1 éj lido di Jesoloban 3*-os szállodában,
  • 2 éj Verona mellett 3 csillagos hotelben 2 ágyas elhelyezéssel (igény esetén 3 ágyas is kérhető),
  • félpanziós ellátással,
  • 2 este vacsorával,
  • idegenvezető
 • További költségek

  • Programköltségek: 90 euro/fő
  • (tartalmazza: hajójegyek, belépőjegyek, idegenforgalmi adók, a busz parkolási díjai és behajtási engedélyei)
  • + fakultatív kabinos felvonó Monte Baldora: 25 euro/fő
  • (tartalmazza: belépőjegyek, hajójegyek, idegenforgalmi adó)
  • Utasbiztosítás: felnőtteknek: 3.680 Ft/fő, gyerekeknek: 1.840 Ft/fő
  • Útlemondási (storno) biztosítás: a részvételi díj 2%-a

Ajánlatkérés:

A challenge.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a challenge.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a challenge.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

A programok sorrendje az egyes nevezetességek által felkínált foglalási időpontok miatt változhat.

programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Vidéki csoportoknak helyszíni indulást biztosítunk kiállási díj fejében, külön megállapodás alapján.

A megadott összegek (részvételi díj, belépők) 2024 évre vonatkozóan az esetleges üzemanyag, árfolyam és a külföldi szolgáltatók áremelkedése okán módosulhat!

Hírek / Akciók

Osztálykirándulás külföldre? Igen!

2023.05.15.

Megnézem

Vendéglátó család

2023.05.15.

Megnézem

Vár a világ!

2023.04.27.

Megnézem
Összes hír megtekintése

Hasonló utazások

Római vakáció

Római vakáció

6 nap/5 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Padova - Gardaland - Sirmione

Padova - Gardaland - Sirmione

3 nap/2 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Mária Terézia öröksége Ausztriában, látogatás Pozsonyba

Mária Terézia öröksége Ausztriában, látogatás Pozsonyba

1 nap/0 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Bécs – Seegrotte 1 napos kirándulás

Bécs – Seegrotte 1 napos kirándulás

1 nap/0 éj 0 Ft/fő


Megnézem