Madrid - a spanyol főváros kirándulással Toledoba és az El Escorialba

Képgaléria

Ajánlatot kérek
 • 253.900 Ft/főtől

  Utazás: repülővel
 • Részvételi díj: 20 fizető esetén
 • 253.900 Ft/fő

Program:

1.nap: Október 30.

Indulás Budapestről a Ryanair 06.05-kor induló járatával. Érkezés Madridba 09.25. Érkezés után félnapos autóbuszos és gyalogos városnézés Madridban. Megtekintjük a város lenyűgöző épületeit, ellátogatunk a Templo Debodhoz, felfedezzük a monumentális sugárutakat (Gran Vía, Castellana), a híres szökőkutakat (Cibeles, Neptuno), a Retiro parkot, a Felfedezések emlékművét a Kolumbusz téren, a Királyi Palota környékét. Megismerjük a Habsburg és a Bourbon városrészeket, a modern városrészben betekintést nyerünk a mai Madrid életébe. Folytatjuk a városnézést az Aranyháromszögben, ahol pár perces sétányira három világhírű múzeum (Prado, Thyssen-Bornemissza, Reina Sofia) felbecsülhetetlen kincsei kápráztatják el a szerencsés látogatót. Este szállás.

2.nap: Október 31.

Reggeli után egy kellemes buszos kirándulás keretein belül felkeressük az El Escorialt az Elesettek völgyével kombinálva. A 850 termes Escorial, mely Európa legnagyobb palotaegyüttese lenyűgöző látványt nyújt. II.Fülöp XVI. századi kolostorpalotája fantasztikus élményt ad a látogatónak. Megtekintjük a királyi lakosztályokat, a temetkezőhelyet és a bazilikát. A Madridba visszavezető út során mindenképpen keressük fel a spanyol polgárháború áldozatainak emléket állító Elesettek völgyét. Vissza Madridba.

3.nap: November 1.

Reggeli után kirándulás Toledoba, a "3 kultúra városá"-ba (keresztény-muzulmán-zsidó) autóbusszal, az UNESCO Világörökség ékköve.

Több mint 100 műemlék található itt, a középkorból fennmaradt keresztény, muzulmán és zsidó kultúrákból. A szűk utcákon, tereken sétálgatva megtekintjük Toledo Katedrálisát, mely a spanyol egyház központja, de kihagyhatatlan a San Tomé templom, ahol El Geco egy alkotását is megcsodálhatjuk. Meglátogatjuk az El Greco Múzeumot is. Felsétálunk a város legmagasabb pontjára, az Alcazar-hoz is, ahonnan fantasztikus panoráma tárul elénk- és helyet ad a Hadtörténeti Múzeumnak is.

A híres toledói marcipánt lesz alkalmunk még megkóstolni is, de nem maradhatnak ki a világhírű fémtárgyakat készítő műhelyek sem. Este visszamegyünk Madridba.

4.nap: November 2.

Reggeli után keressük fel a város leghíresebb látványosságait. A Prado híres gyűjteményével kezdjük, délután pedig felkeressük a Királyi Palotát valamint a Cibeles díszkútat. Később ellátogatunk az Almadena Katedrálishoz és elvegyülünk a helyiek között a belváros szűk utcácskáin és terein, így garantáltan életre szóló élményben lesz részünk. este szállás.

5.nap: November 3.

Reggeli után erre a napra javasoljuk a Madrid város legszebb tereinek (pl. Plaza Mayor - Főtér, Puerta del Sol - A Nap kapuja) felfedezését egy kellemes séta keretében, majd szabadprogram vásárlásra. 14.00-kor indulás a reptérre. Érkezés 15.30. Hazautazás Budapestre 17.45-kor, érkezés: 20.55.

A program és árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 • Ár tartalmazza

  • repülőjegy illetékkel,
  • kis kézipoggyásszal, hátizsák méret 40*25*20,
  • szállás 4 éj reggelivel és vacsorával
  • idegenvezető/csoportvezető díja
 • További költségek

  • 10 kg-os poggyász: 25.000 Ft/fő – akinek kell
  • Biztosítás 18 évig: 460 x 5 nap =2.300
  • Útlemondási biztosítás a fenti 253.900 Ft-ra: 5.080 Ft

  További euros költségek (180 euro - kb. 70.000 Ft):

  • transzfer busz: érkezéskor reptéri transzfer és városnézés busszal,Toledo-i nap 8 órára és az El Escorial kirándulás és az utolsó napi transfer: kb. 110 - 120 euro/fő
  • belépők: El Escorial, Toledo Katerdális, Santo Tome Templom, El Greco Múzeum, Királyi Palota, Almudena Katedrális:  45 euro
  • travelcard a madridi 1 naphoz kb. 15 euro

Ajánlatkérés:

A challenge.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a challenge.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a challenge.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Hírek / Akciók

Osztálykirándulás külföldre? Igen!

2023.05.15.

Megnézem

Vendéglátó család

2023.05.15.

Megnézem

Vár a világ!

2023.04.27.

Megnézem
Összes hír megtekintése

Hasonló utazások

Barcelona repülővel

Barcelona repülővel

4 nap/3 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Madrid - a spanyol főváros kirándulással Toledoba és az El Escorialba

Madrid - a spanyol főváros kirándulással Toledoba és az El Escorialba

5 nap/4 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Látogatás Kremsben és a Grafenegg-kastélyban

Látogatás Kremsben és a Grafenegg-kastélyban

1 nap/0 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Kirándulás Stájerországba

Kirándulás Stájerországba

1 nap/0 éj 0 Ft/fő


Megnézem