Montenegró - egy hetes tengerparti nyaralás félpanzióval

Képgaléria

Ajánlatot kérek
 • 139.900 Ft/főtől

 • Utazás: autóbusszal
 • Szállás: ** hotel Canj-ban
 • Részvételi díj: MIN. 40 FŐ + 4 fő ingyenesség
 • 2024. május 06-11: 149.900 Ft/fő + 75 euro
 • 2024. október 28 - november 02: 139.900 Ft/fő + 75 euro

Program:

Az idei évtől elkalauzoljuk egy olyan helyre, ahol a történelem és a természet összefonódik, ahol a festői tájak és az évszázados városok elvarázsolnak: Üdvözlünk mindenkit Montenegróban!

Az óvárosok kőutcáin sétálva a múlt szellemeit érezheted, míg a kristálytiszta tavak és a homokos partok azonnal elvarázsolnak. Legyen szó a kulturális örökségről, a lenyűgöző tengerparti városokról, vagy a hegyi panorámáról, Montenegró minden látogató számára különleges élményt kínál.

Várunk rád, hogy együtt átéljük a csodálatos élményeket ezen a festői helyen. Utazz velünk, és hagyjuk, hogy Montenegró elvarázsoljon!

1.nap: utazás

Indulás Budapestről, egész napos utazás a fenti útvonalon, rendszeres pihenőkkel. Belgrádi városnézés (Szent Száva-templom, Hotel Moskva épülete és a belváros) Belgrádot elhagyva az utunk a szerb és a montenegrói hegyek között vezet, szépséges tájakon. Érintjük a szerb hegyi üdülőt, Zlatibort és végig buszozunk a Moraca - völgyében. Este érkezünk a szálláshelyünkre, Canjba. A szobák elfoglalása után vacsora.

2. nap: Lipa cave – Budva

Reggelit követően autóbusszal Montenegró hegyei közé vesszük utunkat, első megállónk a tengerparttól alig fél óra útra található Lipa cseppkőbarlang (F) lesz, ahol kb.1 órát töltünk majd a cseppkőbarlangban. Barlangtúránk után a Kotori öböl feletti hegyek közé utazunk és megállót teszünk Montenegró egyik legszebb pontjánál a Kotor-i szerpentineknél, a fotószünet után Budva (F) tengerparti óvárosát járjuk be. Itt szabadidőt is kap a csoport.

Városi sétánk után visszautazunk szállásunkra.

3. nap: Dubrovnik

Dubrovnik kirándulás. Reggelit követően elindulunk a Dubrovnik (F) történelmi város felé. Helyi idegenvezető segítségével egy könnyed 2 órás városi túra után, szabadidő biztosított. 16 óra után visszaindulunk Montenegróba. Vacsora a szálláson.

4. nap: Kotori öböl

Reggelit követően Tivatba utazunk, ahol hajóra pattunk és megismerjük a Kotori öböl szebbnél szebb látnivalóit. (hajókirándulás Kotori-öböl (F)). Első megállónk a Szirti Madonna sziget lesz, ahol a kis templom közel 500 éves történelmét ismerjük meg, majd tovább utazunk, Kotorba, ahol az óvárost járjuk körbe (F).
Szabadidő után visszautazunk Tivatba majd a luxussal és a modern technikával ismerkedünk meg. Szabadidő, illetve akinek kedve tartja, elsétálunk egy parton kiállított tengeralattjáróhoz majd belülről is megtekintjük.

Visszautazás a szállásra vacsora.

5. nap: Mostar - Szarajevó

Reggelit követően bepakolunk az autóbuszba majd Bosznia - Hercegovinát vesszük célba.
Első megállónk a Mostar lesz, ahol a várost majd pedig Bosznia ékességét a Mostari öreg hidat ismerjük meg. Szabadidő majd, tovább utazunk Bosznia fővárosába, Szarajevóba, ahol csoportos városnézésünk (F) alkalmával megtekintjük az óvárost és megismerjük Bosznia egyik leghíresebb dzsámijával. Szállásunk elfoglalása / vacsora.

6. nap: utazás
Reggelit követően hazaindulunk várhatóan a kora esti órákban érkezünk Budapestre.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 • Ár tartalmazza

  • buszos utazás,
  • 5 éjszaka szállás (2-4 ágyas elhelyezéssel),
  • félpanziós ellátás,
  • idegenvezető, programok
 • További költségek

  • Programok (F): Lipa csepkőbarlang, Budva városnézés, Dubrovnik városnézés, Kotori-öböl hajókirándulás, Kotor városnézés, Mostar és Szarajevó városnézés
  • Betegség – Baleset és Poggyász biztosítás:
   • 18 éves korig 460 Ft/nap/fő
   • 18 éves kor felett: 920 Ft/nap/fő
  • Útlemondási biztosítás: 2 %

Ajánlatkérés:

A challenge.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a challenge.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a challenge.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

Montenegró hivatalos fizető eszköze az euró. 1 EUR= kb. 400 Ft/euro

Montenegróba a magyar állampolgárok érvényes útlevéllel vagy kártya típusú személyi igazolvánnyal léphetnek be.

Hírek / Akciók

Osztálykirándulás külföldre? Igen!

2023.05.15.

Megnézem

Vendéglátó család

2023.05.15.

Megnézem

Vár a világ!

2023.04.27.

Megnézem
Összes hír megtekintése

Hasonló utazások

nap/ éj 0 Ft/fő


Megnézem