Osztrák és bajor kastélyok

Képgaléria

Ajánlatot kérek
 • Ft/főtől

 • Utazás: Autóbusszal
 • Szállás: 3 éjszakára, reggelivel
 • Részvételi díj:
  18 éven aluliaknak:  Ft/fő
  18 éven felülieknek:  Ft/fő

Program:

1. nap: Indulás kora reggel Budapestről. Folyamatos utazás Salzburgig, útközben rövid pihenőkkel. Délután városnézés Salzburgban,- az érkezés függvényében az alábbi nevezetességeket tekintjük meg: Mirabell-kastély, Mozart szülőháza és későbbi háza, a barokk óváros a dómmal, Mirabell tér. A városnézés után szabadprogram. Este szállásfoglalás.

2. nap: Reggeli után látogatás a sasfészekhez, Hitler egykori búvóhelyéhez. A program az időjárás függvénye, rossz idő eseten elutazás a Königssee-hez. Délután városnézés Münchenben: Marienplatz (Frauenkirche) – Englischer Garten (Chinesische Turm) – Isaar-part – kóstoló a Viktualienmarkt-on: a híres bajor virsli - káposztával! – Hofbrauhaus. Este a szállás elfoglalása.

3. nap: Reggeli után továbbutazás a romantika világába, kirándulás Hohenschwangauba, ahol II. Lajos nevelkedett és innen ellenőrizte a neuschwansteini kastély építésének munkálatait. Majd a mesekastély, Neuschwanstein következik, melyet a kastélyok kastélyának (vagy az építészet es az álom keverékének) neveznek. A két kastély pontosan szemben áll egymással, ezért mindkettőből csodás kilátás nyílik a másikra. A pompásan berendezett belső termek meglátogatása után utunk Linderhofba vezet, II. Lajos egyetlen befejezett kastélyához, a versailles-i Kis-Trianon palota mintájára épített neorokokó kastélyhoz. Este szállás.

4. nap: Reggeli után indulás hazafelé. Érkezés Melkbe, ahol a barokk stílusú bencés rendi Apátság tekinthető meg. Majd továbbindulunk Bécsbe, Ausztria fővárosába. Városnézés a Ringen: Hofburg, Múzeumok tere, Parlament, Városháza, Opera megtekintése. Rövid szabadprogram a Stephansdom-nál, majd hazaindulás. Érkezes Budapestre a késő esti órákban.

A program és árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 • Ár tartalmazza

  • az autóbuszos utazás költségeit

  • az idegenvezetés költségeit

  • 3 éjszaka szállás reggelis ellátással

 • További költségek

  Utasbiztosítás:   

  • 18 év alatt: 1840 Ft/fő

  • betöltött 18 évtől: 3680 Ft/fő

  Belépők:                    

  Mozart szülőháza: tanulóknak 4,5 EUR/fő, felnőtteknek 20 EUR/fő

  Neuschwanstein + Hohenschwangau: 18 éves korig ingyenes, csak foglalási díj van, felnőtteknek 41 EUR/fő

  Melki apátság: 27 év alatt 8 EUR/fő, felnőtteknek 16 EUR/fő

Ajánlatkérés:

A challenge.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a challenge.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a challenge.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

 • A programok sorrendje az egyes nevezetességek által felkínált foglalási időpontok miatt változhat.

programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Vidéki csoportoknak helyszíni indulást biztosítunk kiállási díj fejében, külön megállapodás alapján.

A megadott összegek (részvételi díj, belépők) 2024 évre vonatkozóan az esetleges üzemanyag, árfolyam és a külföldi szolgáltatók áremelkedése okán módosulhat!

Hírek / Akciók

Osztálykirándulás külföldre? Igen!

2023.05.15.

Megnézem

Vendéglátó család

2023.05.15.

Megnézem

Vár a világ!

2023.04.27.

Megnézem
Összes hír megtekintése

Hasonló utazások

Bécs a la carte

Bécs a la carte

1 nap/0 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Csodálatos időtöltés Kismartonban és Ruszton

Csodálatos időtöltés Kismartonban és Ruszton

1 nap/0 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Postojnai cseppkőbarlang és Predjama vára

Postojnai cseppkőbarlang és Predjama vára

2 nap/1 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Berlin - Az egykori fal két oldalán

Berlin - Az egykori fal két oldalán

5 nap/4 éj 0 Ft/fő


Megnézem