Advent Zakopanéban és Krakkóban | Advent 2020

Ajánlatot kérek
  • 2020. december 4-6. (péntek-vasárnap)

  • Utazás: Autóbusz
  • Szállás:: Hotel
  • Részvételi díj::
    49.900 Ft/fő
     

Program:

1. nap:       Indulás Budapestről reggel 5:00-kor, rövid megállókkal, folyamatos utazással érkezés Zakopane-ba. Szállás elfoglalása után az adventi hangulatba öltöztetett város meglátogatása, ahol kézművesek, ajándékárusok árulják portékájukat. Megkóstolhatjuk a helyi különlegességeket is, így a lekvárral ízesített, grillezett sajtokat és a pisztrángot is. Ha az időjárás is így akarja, kipróbálhatjuk a zakopanei lovasszánt (F) is, városnézéssel egybekötve. Este visszatérünk a szállásunkra.

2. nap:      Reggeli után, lehetőség nyílik a Gubałówka hegy meglátogatására a híres siklóvasúttal (F), ahonnan csodálatos panoráma mellett gyönyörködhetünk a Tátra hegyeiben és a városban. Dél körül tovább indulunk és Krakkó felé vesszük az irányt. A délután folyamán gyalogos séta keretén belül ismerkedünk a leghíresebb látnivalókkal: Wawel Székesegyház, a királyi palota reneszánsz udvara, tűzokádó sárkány, Visztula-part, Posztócsarnok, Mária-templom, Jagelló Egyetem. Az estét már a város adventi forgatagában tölthetjük el. Este szállás Krakkóban.

3. nap:      Reggeli után hazaindulunk, utunk először Árva várához (F) vezet, ahol megismerkedünk a gazdag történetű helyszínnel, a vár termeivel, legendáival ismerkedünk meg, majd tovább utazunk az egyik legszebb felvidéki városba, Besztercebányába. Érintjük a fenséges zólyomi várat, majd Budapestre az esti órákban érkezünk vissza.

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek