Észak-Anglia 2020, mobile home | Anglia

Ajánlatot kérek
 • 99.900 Ft-tól

 • Utazás: Autóbusz
 • Szállás:: Mobile home-okban, önellátással
 • Részvételi díj::
  Indulás időpontjai:

  2020. március 14, 28: 99.900.-

  2020. április 25, május 2: 104.900.-
   

Program:

1. NAP           NEKIVÁGUNK AZ UTAZÁSNAK!

Az autóbusz a kora hajnali órákban indul el Budapestről. Folyamatosan utazunk, átlagosan 3-4 óránként állunk meg benzinkutak mosdóinál. Az éjszakát tranzitszálláson töltjük az odaúton.

2. NAP           GENT, ÉSZAK FIRENZÉJE

A menetidő függvényében egy-két órás délutáni városnézést tartunk, Gentben: Harangtorony, Posztócsarnok, Városháza, Szent Bavo-székesegyház. Szállás egy észak-franciaországi tranzithotelben.

3. NAP           CAMBRIDGE, AZ EGYETEMVÁROS                          

Reggel korán átkelünk Nagy-Britanniába a Csatornán. Megkezdjünk utunkat észak felé, és megállunk Cambridge-ben. Sétálunk a különböző egyetemi épületek között, illetve a Backs kertrészben. A program végén, az esti órákban elfoglaljuk szállásunkat.

4. NAP           SZELLEMEK, CSOKOLÁDÉ ÉS FŐÚRI POMPA

Reggel Anglia „legszellemesebb” városába, Yorkba látogatunk, ahol megtekintjük a hatalmas York Minster épületét.  Ezt követően sétálunk a város középkori hangulatú utcáin.  Yorki programunk végén a York’s Chocolate Story (F) kiállítása fogja játékosan bemutatni az édesség történetét VAGY a vikingek egykori fővárosaként működő York érdekességeivel találkozhatunk a Jorvik Viking Centre-ben (F). Délután a vidéki Anglia egyik legpompásabb főúri lakja, a Castle Howard (F) következik. Innen utazunk vissza szállásunkra.

5. NAP           LAKE DISTRICT – ANGLIA LEGSZEBB NEMZETI PARKJA

Délelőtt a Lake District-hez kirándulunk. A napot a festői Ullswater tó partján kezdjük, majd az Aira Force vízesést keressük fel. Délután a Windermere tóhoz kirándulunk, hajókázunk (F), végül az azonos nevű hangulatos városkában szabadidőt kap a csoport. A szállásunkra az esti órákban érkezünk vissza.

6. NAP           ÁLLETKERT, VIDÁMPARK ÉS TENGERPARTI ÉRDEKESSÉGEK!

A mai nap nagyrészét Yorkshire legnépszerűbb témaparkjában, a folyamatosan terjeszkedő és fejlődő Flamingo Land-ben (F) töltjük! Az állatbemutatók mellett (pl.: fókashow) a legkülönbözőbb hullámvasutak (Dínó-park, Szabadesés, Vízi hullámvasút) garantálják az önfeledt szórákozást! Délután az Északi-tenger partja mentén indulunk el, útközben megállunk a  Robin Hood nevét viselő tengeröbölnél, illetve megtekintjük a VIII Henrik által leromboltatott,  Whitby Apátságot (F).  Ma az utolsó esténket töltjük a szállásunkon.

7. NAP           UTAZÁS TÉRBEN ÉS IDŐBEN

Kiköltözünk a szállásunkról és az Angol Csatorna felé vesszük az irányt, útközben még meglátogatjuk Lincoln városát, ahol a Lincoln Katedrális (F) messze a város fölé magasodó tornyai uralják a látképet. Utazunk a Csatorna felé, majd átkelünk a kontinensre, és megszállunk egy francia tranzithotelben.

8. NAP           MESÉL A NÉMET VIDÉK

Elhagyjuk tranzitunkat, a szokásos pihenőkkel utazunk Belgiumon és Németországon keresztül. A koraesti órákban érkezünk Nürnbergbe, ahol rövid sétát teszünk a város utcáin. Este foglaljuk el tranzitszállásunkat Nürnberg környékén. Amennyiben a városnézés nem fér bele a mai programba, másnap reggel pótoljuk!

9. NAP           HAZAÉRKEZÉS

Folyamatos utazás után a délutáni órákban érkezünk meg Budapestre.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek