Nyelvtanfolyam Anglia déli tengerpartján 2020, repülővel, családos | Anglia

Ajánlatot kérek
  • 139.500 + 60.000 Ft-tól

  • Utazás: Repülő
  • Szállás:: Családi elhelyezéssel, teljes ellátással
  • Részvételi díj::
    kb. 229.000 Ft (a repülő ára befolyásolhatja!) 

Program:

1. NAP           Indulás a budapesti Liszt Ferenc reptérről Londonba repülővel. Érkezés után Dél-Anglia egyik kisvárosába Worthingbe megyünk busszal (transzfer), ahol megismerkedünk vendéglátó családjainkkal. Vacsora a családoknál.

2. NAP           Reggeli után az egész napot Londonban töltjük (vonattal utazunk fel), ahol a csoportvezető irányításával gyalogos városnézésben lesz részünk: Westminster és környéke, Buckingham Palace, St. James Park, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, 10 Downing Street, Houses of Parliament, Big Ben. Felszállunk a London Eye-ra (F), ahonnan az egész várost megcsodálhatjuk, sőt, szép idő esetén a 40 kilométerre fekvő Windsorig is el lehet látni! Majd lehetőség nyílik igény esetén a Madame Tussaud’s Panoptikum (F) felkeresésére, ahol híres és hírhedt személyiségek élethű viaszmásaival találkozhatunk. Este indulás haza, vacsora a családoknál.

3. NAP           A vendéglátó családoknál elfogyasztott reggeli után 9 órától 12:30-ig angol nyelvi órákon veszünk részt, majd a csomagolt ebéd elfogyasztása után délután szabadprogram Worthingben, ismerkedés a várossal, séta a csodálatos tengerparton. Este vacsora és szállás ismét a családoknál lesz.

4. NAP           A vendéglátó családoknál elfogyasztott reggeli után 9 órától 12:30-ig angol nyelvi órákon veszünk részt, majd a csomagolt ebéd elfogyasztása után délután kirándulást teszünk Hastingsbe (vonattal), a Smugglers Adventure (F) múzeumba és a várba (F), ezután a Sea Life Centre-be (F). Este vacsora és szállás ismét a családoknál lesz.

5. NAP           A reggeli után ma is angolórákon veszünk részt 9 és 12:30 között. Csomagolt ebéd, majd Brightonba indulunk (vonattal). Megtekintjük a mesés Royal Pavilion-t (F), sétálunk a Palace Pier-en. Este hazaindulunk a családokhoz, vacsora.

6. NAP           A már megszokott reggeli és a 9-től 12:30-ig tartó angol nyelvórák után ma Portsmouth-ba fogunk kirándulni (vonattal), ahol felkeressük a Royal Naval Museum-ot (F), és Nelson admirális hajójának, a Victory-nak a fedélzetére is felszállunk (F). Felkereshetjük a Charles Dickens Museumot (F) is. Este vacsora és szállás vár a családoknál.

7. NAP           A reggeli után ma is angolórákon veszünk részt 9 és 12:30 között. Csomagolt ebéd, majd Arundelbe indulunk (vonattal). Megtekintjük a mesés Kastélyt (F), majd séta a városban. Este hazaindulunk a családokhoz, vacsora.

8. NAP           Reggeli után elköszönünk vendéglátó családunktól, és a londoni reptérre megyünk traszferbusszal. Érkezés Budapestre a Liszt Ferenc repülőtérre. (önálló hazautazás)

A programmódosítás jogát fenntartjuk!

A részvételi díj a csoport végeleges létszámának megfelelően változik!
 

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek