Párizs- Loire völgye és Disneyland 2020 | Franciaország

Ajánlatot kérek
  • 108.900 Ft-tól

  • Utazás: Autóbusz
  • Szállás:: F1 hotel
  • Részvételi díj::
    108.900 Ft/fő+ 1.540 Ft sztorno díj 

Program:

1. NAP                       UTAZÁS

Indulás a hajnali órákban Budapestről.  ÚTVONAL: Hegyeshalom - Ausztria - Németország - Franciaország. Folyamatosan utazunk, útközben 3-4 óránként félórás pihenőt tartunk kulturált benzinkutak parkolóinál. Az éjszakát tranzitszálláson töltjük a német-francia határ közelében.

                                                          

2. NAP                       PÁRIZS

Délután érkezés Párizsba. Felkeressük az Eiffel-tornyot (F). Délután sétahajókázás (F) vár minket a Szajnán. Este szállás.

3. NAP                       PÁRIZS SZÉPSÉGEI

Délelőtt sétálunk a Cité szigeten, megtekintjük a Notre-Dame-ot (F), a Louvre (F) épületét, sétálunk a Tuileriák kertjében és a Concorde téren. Kora este sétálunk a Montmarte-on (Sacre Coeur bazilika, Moulin Rouge). Ezután indulunk a szállásra.

4. NAP                       VERSAILLES

Délelőtt Versailles-ba, XIV. Lajos világhírű kastélyába látogatunk. A program során felkeressük kastélyt (F) és pazar parkját, a Trianon (F) kastélyokkal együtt. Marie Antoinette faluját (F) is felkeressük. Innen Giverny-be, Claude Monet kertjébe (F) indulunk, majd vissza a szállásra.

5. NAP                        ÍZELÍTŐ A LOIRE MENTI KASTÉLYOKBÓL

Reggeli után indulunk a Loire-völgyébe. Elsőként a Blois kastélyt (F) látogatjuk meg, I. Ferenc remekművét. Ezután az Amboise kastélyhoz (F) vezet utunk. Itt nyugszik a vár kertjében, a híres polihisztor, Leonardo da Vinci. Majd ellátogatunk Da Vinci házába (F) is. Este szállás.

6. NAP:                      DISNEYLAND

Reggel a busz Disneyland (F) felé veszi az irányt, ahol a csoport egyvidám és játékos napot tölthet el Mickey egér, Donald kacsa, Villám McQueen és a Karib-tenger kalózainak társaságában. Ezután indulunk a szállásra a német-francia határ közelébe.

7. NAP                      UTAZÁS

Reggel hazaindulunk, majd egész napi utazás után az esti órákban érkezünk haza Budapestre.

A Louvre-ba és a Versaillesi kastélyba csak diákcsoportok számára lehetséges az előfoglalás, mely kötelező, 3 hónappal az indulás előtt!
Előfoglalás esetén foglalási díjat számítanak fel!

A részvételi díj 40 + 4 fő esetén és F1 szállással, önellátással értendő!

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek