Délvidék - A Délvidék szépségei | Határtalanul - pályázati helyszínek

Ajánlatot kérek
  • Ár: A pályázatban meghatározott feltételek szerint

  • Utazás: autóbusz
  • Szállás::
  • Részvételi díj::

Program:

1. nap

Budapestről a kora reggeli órákban kelünk útra. A határátlépést követően Kelebia felé vesszük az irányt, ahol a híres ménessel ismerkedünk meg, és meglátogatjuk a fiáker múzeumot is. Ezt követően a térség szellemi központjába, Szabadkába látogatunk, ahol városnézésben lesz részünk. A Palicsi-tónál rövid, felfrissítő szünet következik, majd mai utolsó programpontunk következik Topolyán, ahol a népi élet és kézművesség emlékit mutatják be nekünk. Este elfoglaljuk szállásunkat.

2. nap

Délelőtt a térség legnépesebb városát, Újvidéket fedezzük fel rövid séta keretén belül. Ezután a híres péterváradi erőd, a Duna Gibraltárja tárul elénk. Karlócánál is megállunk, ahol megemlékezünk a török uralom végére hivatalosan is pontot tevő békéről, végezetül Zalánkeménbe látogatunk, ahol a Tisza és a Duna összefolyása található, fakultatív hajókázási lehetőséggel. Este szállás.

3. nap

Utolsó délvidéki napunkat a magyar zenevilágnak is sokat adó Kishegyesen kezdjük, s ahol a Pékmúzeumba is ellátogatunk. Délután zentai városnézés következik a magyar kultúra talán legfontosabb vajdasági központjában (Városháza, templomok, emlékművek, Tisza-part). A program végeztével hazafelé indulunk, Budapestre az esti órákban érkezünk meg.  

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek