Repüljünk Írországba! 2020 | Kelta tradíciók nyomában

Ajánlatot kérek
 • 67.500 Ft-tól

 • Utazás: Repülő
 • Szállás:: Családi elhelyezéssel, teljes ellátással
 • Részvételi díj::
  2020 bármely időpontában:

  18 éven aluliaknak: 67.500 Ft+ 60.000-85.000 Ft retúr repülőjegy kézipoggyásszal
  18 éven felülieknek: 80.000 Ft+ 60.000-85.000 Ft retúr repülőjegy kézipoggyásszal

Program:

1. NAP            ÉRKEZÉS A SMARAGD SZIGETRE                    

Indulás repülővel Budapestről. A délutáni órákban Érkezés Dublinba, „bemelegítő” buszos városnézés keretén belül ismerkedünk a köztársaság fővárosának legfontosabb látnivalóival, este szállásfoglalás.

2. NAP            IDŐUTAZÁS DUBLINBAN           

Reggeli után egész napos gyalogos városnézés Írország fővárosában. Látogatás a St. Patrick katedrálisban (F), itt található Jonathan Swift a híres író sírja. Sétánk során érintjük a majd’ 1000 éves történelemmel bíró Christ Church Cathedral épületét, majd a Dublinia (F) kiállítását tekintjük meg, mely igen szórakoztató formában mutatja be a város vikingkori és középkori történetét. A nap végén felkeressük a Guinness Hop Store-t (F) ahol 7 emeleten keresztül ismerkedhetünk a legendás itallal, a végén természetesen kóstolóval lesz teljes az élmény.

3. NAP           TAVAK, PATAKOK, VÍZESÉSEK, TENGERPART         

Reggeli után a mai napot kirándulás keretén belül töltjük Wicklowban, mely Írország kertjeként lett híres. Először Glendalough-ba (F) megyünk, a hegyek övezte tavakhoz, az ősi kelta romok és a temető felfedezése (Szt. Kevin Kolostorának romjai a 6. sz.-ból. – ír kora keresztény emlékek) majd séta Powerscourt-ban (F) a híres díszkertben. Ha időnk engedi, Írország legmagasabb vízesését (F) is megtekinthetjük. A nap végén az Ír tenger egyik kisvárosába, Braybe is kitérőt teszünk, ahol a partról, vagy akár a település fölött magasodó szikláról csodálhatjuk meg a partszakaszt. Este indulás vissza a szállásra.

4. NAP            DUBLIN – AHOGY MI SZERETJÜK

Reggeli után egész napos program Dublinban. Délelőtt látogatás a Trinity College-ba (F), ahol a híres Book of Kells található, ezután gyalogos sétára indulunk: Molly Malone – a szépséges halas kofa szobra, Dublin Castle (F), ahol 800 év története elevenedik meg a pazarul berendezett épületegyüttesen belül. Délután folytatjuk a gyalogos sétát: „Fél penny-s híd”, Liffey folyó, O’Connel utca, a Postaépület, Emlékezés kertje, majd szabadprogram a városban és a Grafton Street környékén. Este szállás.

5. NAP            KULTÚRA ÉS KIKAPCSOLÓDÁS

Reggeli után indulás Dublinba. Séta a hírességek szobraiban bővelkedő St Stephen’s Greenben, majd látogatás a Nemzeti Múzeumba (régészeti és természettudományi kiállítás) a környék elegáns György kori épületei között pedig az Ír Parlament, a Nemzeti Galéria és Oscar Wilde szülőháza is feltűnik majd. Délután helyi vonattal (F) elmegyünk Howth-ba, a tengerpartra, ahol sétálhatunk a parton, megtekinthetjük az Írország szemeként is ismert kis szigetet a hangulatos kikötőből, vagy ha szerencsénk van, akár fókákat is láthatunk! Szabadprogram, majd indulás vissza a szállásra.

6. NAP            FŐÚRI BÚCSÚ

Reggeli után a sziget történetének egyik legfontosabb csatájának helyszínére, Boyne-ba látogatunk. A Battle of the Boyne látogatóközpont (F) után megismerkedhetünk az 1690-es csatavesztéssel, majd kirándulás a XIV. századból származó Malahide Castle-be (F). A kastély egy gyönyörű kert közepén fekszik, korhű bútorokkal berendezett, festményei az ír Nemzeti Galéria műalkotásai közé tartoznak. Délután transzfer a reptérre. Érkezés Budapestre az éjszakai órákban.

A programmódosítás jogát fenntartjuk.

 • A kedvező árhoz a fapados járatoknál minimum 3 hónappal előre történő foglalás szükséges, konkrét nevekkel és időponttal. A jegyek nem módosíthatóak és nem visszaválthatóak. Ha valaki meggondolja magát, a jegy árát a légitársaság nem téríti vissza. Ingyen jegy nincs. Storno (5%) megkötése ajánlott!
 
 • A programhoz külön költség ellenében idegenvezető igényelhető.

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek