Anglia és Franciaország meghódítása 2020 | Körutazás Európa

Ajánlatot kérek
  • 129.900 Ft-tól

  • Utazás: Autóbusz, repülő
  • Szállás:: Családi elhelyezéssel, teljes ellátással
  • Részvételi díj::
    2020. 07.05-11: 129.900 Ft/fő

    Felnőtt résztvevők részére igény esetén külön árat adunk meg!

Program:

1. NAP              07.05   ÉRKEZÉS LONDONBA, ISMERKEDÉS A VÁROSSAL

(kijutás a reptérre egyénileg, vagy az irodával kötött megállapodásnak megfelelően, transzferrel) A hajnali/reggeli órákban indul fapados gépünk Budapestről és érkezik Londonba a délelőtti órákban. Buszunk itt vár majd bennünket és indul Greenwichbe, a világ időszámításának a központjába. Itt remek kilátás nyílik Kelet-Londonra, illetve ráállhatunk a Földünket kettéválasztó Meridiánra is. A Tengerészeti Múzeumban a brit hajózás történetével ismerkedhetünk meg, majd a Temze parton, a Cutty Sark teaszállítónál fejezzük be a programot, majd szabadidő következik. Szállás elfoglalása az esti órákban.

2. NAP           07.06   A WESTMINSTER ÉS A KENSINGTON NEGYED – LONDON SZÍVE

Reggeli után mai napunk a London Eye (F) meghódításával indul, majd London szívébe, a Westminster-negyedbe utazunk, ahol kb. két órás, gyalogos városnézésen veszünk részt: St. James Park, Buckingham Palace, Westminster Abbey épülete, Houses of Parliament, Big Ben, Trafalgar Square, Downing Street. Némi szabadidőt követően, délután felkeressük a rendkívül izgalmas és interaktív Natural History Museumot, ahol a földrengés szimulátortól elkezdve a dinoszaurusz robotokig minden érdekesség megtalálható. Indulunk vissza a szállásra.

3. NAP           07.07     A CITY ÉS SOUTHWARK – ÉLETREKELT TÖRTÉNELEM

Megreggelizünk, majd London pénzügyi központjába, a Citybe utazunk. Itt a Tower of London (F) egészen páratlan kiállítását tekintjük meg, több mint 900 év történelme elevenedik meg a koronázási ékszerek, a világ legidősebb fegyverkiállítása, a Bloody Tower, a kínzókamra és a hollók jóvoltából. Ezt követően egy sétára indulunk, mely során a londoni tűzvésznek emléket állító Monument és a város egyik jelképének számító St. Paul’s Cathedral elevenedik meg. A Temzén a Millenium Bridgen kelünk át, majd Southwark városrészbe érkezve a Globe Theatre, a Shard felhőkarcoló és az HMS Belfast hadihajó érintésével jutunk el a Tower Bridgehez. Átkelünk a hídon, majd irány a szállás.

4. NAP            07.08   A TENGERPART SZÉPSÉGEI INNEN ÉS TÚL

Reggelinket követően a dél-angliai dombság bájos vidékén keresztülhaladva a dél-angol partszakasz egyik lélegzetelállító részéhez, a Seven Sisters sziklavonulathoz kirándulunk, ahol a Belle Tout világítótorony, drámai mészkőfalak és a tengerpart vár ránk. Délután körül KOMPPAL átkelünk a franciaországi Dieppe városába A 4 órás, látványos átkelést követően foglaljuk el szálláshelyünket Észak-Franciaországban

5. NAP           07.09   A MESÉS FRANCIA VIDÉK                   

Reggeli után elhagyjuk szállásunkat és Párizs felé indulunk. Délelőtt érkezünk Felső-Normandia fővárosába, Rouen-ba. Sétát teszünk a múzeumvárosként is emlegetett gyönyörű óvárosban, megcsodáljuk a favázas házakat, palotákat és a gótikus katedrálisokat, és a teret is, ahol egykor az angolok máglyára vetették Jeanne d’Arc-ot. Utunkat a Szajna mellett folytatjuk, rövid pihenőt tartunk a folyó fölé emelkedő dombon álló Chateau Gaillard-nál, Oroszlánszívű Richárd híres váránál. (kívülről). Látogatást teszünk Givernyben, Claude Monet, a világhírű impresszionista festő házában (F) és a varázslatos vízi kertben, az oly sokszor megfestett tavirózsákkal. Este érkezés a Párizs melletti tranzitszállásra

6. NAP           07.10   PÁRIZS, A FÉNYEK VÁROSA

Reggel Párizs felé vesszük az irányt. Gyalogosan és busszal tekintjük meg a francia főváros legfontosabb látnivalóit: Montparnesse - torony (F), - igény esetén Eiffel-torony (F) - Invalidusok dómja (F) Napóleon sírjával, a világ talán leghíresebb sugárútja, a Champs-Elysées, az 1805-ös austerlitzi győzelemnek emléket állító Diadalív, az egyiptomi obeliszkkel díszített Concorde tér, a fenséges Tuileriák kertje, a világ leglátogatottabb múzeumának épülete, a Louvre, és a szebb napokat is megélt Notre Dame. Az éjszakát már a francia-német határ melletti tranzitszálláson töltjük.

7. NAP           07.11    HAZAÉRKEZÉS

Egész napos, rövid mosdószünetekkel megszakított utazást követően Budapestre a késő esti órákban érkezünk meg.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

A részvételi díj 10+1 fő esetén értendő!

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek