Németalföld és Anglia meghódítása 2020 | Körutazás Európa

Ajánlatot kérek
  • 109.900 Ft-tól

  • Utazás: Repülő
  • Szállás:: Családi elhelyezéssel, teljes ellátással + ifjúsági szállás
  • Részvételi díj::

    2020. 06.28-07.04: 109.900 Ft
     

    Felnőtt résztvevők részére igény esetén külön árat adunk meg!

Program:

1. NAP           06.28   VOLENDAM (repülőgép függő!!!)

(kijutás a reptérre egyénileg, vagy az irodával kötött megállapodásnak megfelelően, transzferrel) A hajnali/reggeli órákban indul fapados gépünk Budapestről és érkezik Eindhovenbe, a délelőtti órákban. Buszunk itt vár majd bennünket és indul a hangulatos holland kisvárosba, Volendamba, ami a kikötőjében horgonyzó halászhajókról és a mai napig megtekinthető holland női népviseltről híres. Sétánkat követően érkezünk meg az Amszterdam melletti ifjúsági szállásunkra.

2. NAP           06.29 AMSZTERDAM, ÉSZAK VELENCÉJE

Az egész napot Amszterdamban töltjük, ahol gyalogos városnézés vár ránk. Megtekintjük a királyi palotát és a dómot, a Hansa-házakat, a virágpiacot, valamint a hajózható csatornákat és az azokat összekötő több száz hidat. Délután sétahajózáson (F) veszünk részt a csatornákon, olyan helyekre is eljutva, melyeket gyalogosan nem lenne időnk felfedezi, ezután szabadprogram következik. Fakultatív lehetőségként a számtalan múzeum (Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Anne Frank Huis, NEMO, stb…) közül is válogathatunk a délután második felére. Este érünk vissza a szállásunkra

3. NAP           06.30 FLAMAND MESEVÁROSOK: BRUGGE ÉS GENT

Reggel elhagyjuk Hollandiát és továbbutazunk. Belgiumba érve felkeressük az Észak Firenzéjeként is ismert Gent városát: Harangtorony, Posztócsarnok, Városháza, Szent Bavo-székesegyház. Délután a középkori hangulatú Brugge következik, ahol 2-3 órás városnézésen vehetünk részt: Piactér, Burg tér, Szent Vér Bazilika, Városháza, Notre Dame-templom, Harangtorony, Bégina-házak, stb. Szabadidőnk során megkóstolhatjuk a belga ételkülönlegességeket is. Este érkezünk meg az észak-franciaországi tranzitszállásunkra.

4. NAP           07.01 KENT MEGYE LEGSZEBB KINCSEI

Reggel átkelünk Nagy-Britannia szigetére a KOMPPAL majd az anglikán egyház központjába, Canterburybe látogatunk. Felfedezzük a sok évszázados múlttal bíró Katedrálist (F) és a város középkori hangulatot árasztó kisutcáit is. Délután Anglia legbájosabbnak tartott kastélyát fedezzük fel a Leeds Castle-t (F). A tó közepén található, festői szépségű váron túl hatalmas park, virágos kertek és sövénylabirintus is vár bennünket. Este érkezünk meg London melletti szálláshelyünkre.

5. NAP           07.02 A WESTMINSTER ÉS A KENSINGTON NEGYED – LONDON SZÍVE

Reggeli után mai napunk a London Eye (F) meghódításával indul, majd London szívébe, a Westminster-negyedbe utazunk, ahol kb. két órás, gyalogos városnézésen veszünk részt: St. James Park, Buckingham Palace, Westminster Abbey épülete, Houses of Parliament, Big Ben, Trafalgar Square, Downing Street. Némi szabadidőt követően, délután felkeressük a rendkívül izgalmas és interaktív Natural History Museumot, ahol a földrengés szimulátortól elkezdve a dinoszaurusz robotokig minden érdekesség megtalálható. Indulunk vissza a szállásra.

6. NAP            07.03 A CITY ÉS SOUTHWARK – ÉLETREKELT TÖRTÉNELEM

Megreggelizünk, majd London pénzügyi központjába, a Citybe utazunk. Itt a Tower of London (F) egészen páratlan kiállítását tekintjük meg, több mint 900 év történelme elevenedik meg a koronázási ékszerek, a világ legidősebb fegyverkiállítása, a Bloody Tower, a kínzókamra és a hollók jóvoltából. Ezt követően egy sétára indulunk, mely során a londoni tűzvésznek emléket állító Monument és a város egyik jelképének számító St. Paul’s Cathedral elevenedik meg. A Temzén a Millenium Bridgen kelünk át, majd Southwark városrészbe érkezve a Globe Theatre, a Shard felhőkarcoló és az HMS Belfast hadihajó érintésével jutunk el a Tower Bridgehez. Átkelünk a hídon, majd irány a szállás.

7. NAP           07.04 BÚCSÚ LONDONTÓL, HAZAÚT

Reggelit követően kiköltözünk szállásunkról és Greenwichbe, a világ időszámításának a központjába utazunk. Itt remek kilátás nyílik Kelet-Londonra, illetve ráállhatunk a Földünket kettéválasztó Meridiánra is. A Tengerészeti Múzeumban a brit hajózás történetével ismerkedhetünk meg, majd a Temze parton, a Cutty Sark teaszállítónál fejezzük be a programot. Ezt követően buszunk a repülőterére visz bennünket, majd hazarepülünk az egyik fapados légitársaság menetrend szerinti járatával. Hazaérkezés Budapestre az esti/éjszakai órákban. (hazajutás egyénileg, vagy az irodával kötött megállapodásnak megfelelően, transzferrel)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

A részvételi díj 10+1 fő esetén értendő!

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek