Varázslatos Barcelona repülővel 2020 | Spanyolország

Ajánlatot kérek
  • 65.900 Ft-tól

  • Utazás: Repülő
  • Szállás:: Szállás
  • Részvételi díj::
    november-március között:                 65.900 Ft/fő
    április-október között:                        85.900 Ft/fő
     

Program:

1. NAP:

Gépünk kora reggel indul Budapestről. Érkezés a barcelonai szállásunkra a késő délelőtti órákban. mai napunk első programja, az egyedülálló kilátást nyújtó Monjuic hegy. Felvonóval (F) jutunk fel a domb tetején álló erődhöz (F), ahonnan kiindulva gyalogosan járjuk be a hegy látnivalóit: Olimpiai stadion és környéke. A nap folytatásaként az FC Barcelona stadionjába, a Camp Nou-ba (F) látogatunk. Ezután a Placa Espanyán megtekintjük a ma már plázaként működő régi bikaviadalok stadionját és egy kis szabadidőre is lesz lehetőség. Este igény és lehetőség szerint megnézzük a mágikus szökőkút varázslatos előadását (csak időszakonként működik). Este visszaindulunk szállásunkra

2. NAP:

Gyalogos városnézés keretében megtekintjük a főbb látnivalókat: Boqueria piac meglátogatása után végigsétálunk a híres sétálóutcán, a La Ramblán egészen a kikötőig. Kolombusz-emlékmű, Ciutadella park, Arc de Triomf,  Placa de Catalunya, Casa Batlló. A nap zárásaként Gaudí egyik leghíresebb lakóházát, a Casa Milá(F) nézzük meg.

3. NAP:

Reggeli után folytatjuk a városnézést Barcelonában. Megtekintjük a Gaudí által tervezett, mozaikokkal tarkított Güell parkot (F).  A délután folyamán a Tibidabo-hegyre látogatunk, ami a környék legmagasabb hegye, a maga 512 méteres magasságával. A Tibidabo csúcsán nemcsak az élménypark van, hanem egy római katolikus templom is. Napunk zárásaként szabadidő a Catalunya téren. A program végén visszaindulunk szállásunkra.

4. NAP:

Reggeli után a Szent Család templomát, a Sagrada Familiat (F) tekintjük meg. Igény esetén lehetőség van felmenni a toronyba is. Délután szabadprogram, vásárlási lehetőség. Érkezés a barcelonai reptérre a kora délutáni órákban, Budapesten az esti órákban landol gépünk.

A részvételi díj 20+2 fő esetén értendő!

A programváltozás jogát a repülőgép menetrendjétől függően fenntartjuk!
 

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek