Észak-Walesi vártúra 2020, családos | Wales

Ajánlatot kérek
 • 137.900 Ft-tól

 • Utazás: Autóbusz
 • Szállás:: Családi elhelyezéssel, teljes ellátással
 • Részvételi díj::
  Indulás időpontjai:

  2020 bármely időpontban
  18 éven aluliaknak: 137.900.-
  18 éven felülieknek: 145.900.-

   

Program:

1. NAP            NEKIVÁGUNK AZ UTAZÁSNAK!

Az autóbusz a kora hajnali órákban indul el Budapestről. Folyamatosan utazunk, átlagosan 3-4 óránként állunk meg benzinkutak mosdóinál. Az éjszakát tranzitszálláson töltjük az odaúton.

2. NAP            ÉSZAK VELENCÉJE: BRUGGE

Belgiumba érve felkeressük Brugge-t, ahol a menetidőtől függően 1-2 órás délutáni városnézésben lesz részünk: Piactér, Burg tér, Szent Vér bazilika, Városháza, Notre Dame, Harangtorony. Továbbutazunk Észak-Franciaország felé, ahol szállás egy tranzithotelben.

3. NAP          LONDONI ÍZELÍTŐ

Kora reggel átkelünk Angliába a Csatornán.  Londonba indulunk, ahol felszállunk a London Eye (F) kilátókerékre, majd gyalogos városnézésen veszünk részt, és megtekintjük a Westminster-negyed nevezetességeit: Buckingham Palace, a Westminster Abbey épülete, Houses of Parliament, Big Ben, St James Park, Trafalgar Square, Downing Street. Kora délután Wales felé vesszük az irányt és utazunk szálláshelyünkig.

4. NAP           LIVERPOOL ÉS CHESTER

Ma délelőtt Liverpoolba: a Beatles, a foci és a tengerentúli kereskedelem  városába indulunk. Megtekintjük az Albert Dock kikötőt, illetve a katedrálisokat. Meglátogatjuk a The Beatles Story (F) kiállítást. Délután  Chesterbe kirándulunk,  sétálunk a korai gótikus katedrális,  és a favázas,  polgárházak között, és felkeressük a VIII. Henrik által létrehozott, első angliai plaza épületét. Végezetül Llangollen-ba utazunk, ahol megismerhetjük a wales-i szerelemkanál legendáját és felkeressük a misztikus ír hölgyek házát (F). A nap zárásaképp a Dee folyó hídja, Wales hét csodájának egyike vár ránk, majd hazaindulunk.

5. NAP           700 ÉVES KŐVÁRAK

Délelőtt felfedezzük Anglessey szigetét; és a Menai Bridge függőhidat, majd együtt megpróbáljuk kiolvasni a világ leghosszabb nevű vasútállomásának, Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch-nak a nevét. Ezután a mindenkori walesi herceg koronázóhelyét, a Caernarfon Castle-t (F) keressük fel. Ezután a Llandudno félszigetre, a viktoriánus korú üdülőhelyére utazunk, ahol rövid szabadprogram vár ránk. Innen indulunk vissza a szállásra.

6. NAP           CSODÁS TÁJAK VONZÁSÁBAN

Ma délelőtt vár Snowdonia, Wales tündérmeséket ihlető hegysége! Kirándulást teszünk Portmeirion-ba (F), ahol a környék építészeti emlékeit gyűjtötték össze. Ezután felkeressük Llechwedd palabányáját (F), ahol bányászsisakot húzva leereszkedünk Wales legendás tárnáiba, (nyáron javasoljuk e helyett a Bodnant Gardent (F), mely Észak-Wales csodálatos botanikus parkja!). Jó idő esetén megállhatunk Betws-y-Coed-nál, ami a kirándulók paradicsoma. A hazaúton pedig érintjük a Conwy Castle-t, mely 700 éves, mégis kitűnő állapotban maradt fenn. A program végén a szállásunkra indulunk.

7. NAP             STRATFORD-UPON-AVON

Reggel elköszönünk Wales-től és hazafelé indulunk, de útközben megállunk Stratford-upon-Avon-ben, ahol megtekintjük Shakespeare szülőházát (F) VAGY a sírját a Holy Trinity Church-ben (F). Késő délután átkelünk Franciaországba és megszállunk egy észak-franciaországi tranzitszálláson.

8. NAP           MESÉL A NÉMET VIDÉK

Elhagyjuk tranzitunkat, a szokásos pihenőkkel utazunk Belgiumon és Németországon keresztül. A koraesti órákban érkezünk Nürnbergbe, ahol rövid sétát teszünk a város utcáin. Este foglaljuk el tranzitszállásunkat Nürnberg környékén. Amennyiben a városnézés nem fér bele a mai programba, másnap reggel pótoljuk!

9. NAP             HAZAÉRKEZÉS

Folyamatos utazás után a délutáni órákban érkezünk meg Budapestre.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek