Repüljünk Dél-Angliába - Nyelvtanfolyammal kiegészítve!

Képgaléria

Ajánlatot kérek

273.900 Ft/főtől

 • Utazás: repülővel és helyi autóbusszal
 • Szállás: Családi elhelyezés, teljes ellátással
 • Részvételi díj:
 • 40+4 fő esetén:
 • 18 éven aluliaknak: 298.900 Ft/fő
 • 18 éven felülieknek: 307.900 Ft/fő
 • + 40.000 Ft/fő (nyelvtanfolyam - 16 nyelvi óra (45 perces))

Program:

1. NAP: ÚTRA KELÜNK– IRÁNY A BRIT FŐVÁROS

A hajnali órákban találkozunk a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ahonnan járatunk indul. A reggeli órákban érkezünk meg London Luton repülőterére, ahol autóbuszunk már várni fog ránk. Egy kellemes tempójú sétát teszünk a Westminster-negyedben, melynek során érintjük a környék legfontosabb nevezetességeit (Buckingham Palace, Big Ben, Parlament, Westminster Abbey, St James’s Park, Trafalgar tér…). Majd rövid szabadprogram következik a Piccadilly Circus – Leicester Square – Covent Garden környékén… Délután indulunk Anglia déli részére, ahol találkozunk a családokkal, akik meleg vacsorával várnak bennünket. (A napi program a menetrendváltozásnak megfelelően változhat!)

2. NAP: A CSEMPÉSZEK NYOMÁBAN

Reggeli után NYELVTANFOLYAM lehetséges. Délután Hastings nevezetességeit ismerjük meg bérelt buszunkon utazva. Siklóval (F) felkúszunk a hegytetőre, ahol a pazar panorámán és a vár romjain kívül a Smugglers Adventure (F) földalatti labirintusát is megcsodálhatjuk, megismerkedve az egykori csempészélet izgalmas részléteivel. Majd a meseszép panorámát nyújtó Seven Sisters sziklavonulatot keressük fel a Belle Tout világítótoronnyal. Este buszunkkal érkezünk a szállásunkra, vacsora a csládoknál.

3. NAP: LÁTOGATÁS EGY FŐÚRI KASTÉLYBA

Reggeli után NYELVTANFOLYAM lehetséges. Délután bérelt busszal Norfolk grófjának napjainkban is lakott kastélyába, az Arundel Castle-be (F) látogatunk el, ahol a kastély szemet gyönyörködtető termei és a mesébe illő szépségű parkok várnak bennünket. Este érünk vissza a szállásunkra, vacsora.

4. NAP: EGY NAP AZ ANGOL RIVIÉRÁN

Reggeli után NYELVTANFOLYAM lehetséges. Délután vonatra szállunk és az angol Riviéra tán legszebb városába, Brightonba kirándulunk, ahol megtekintjük az egykori királyi nyaralót, a Royal Pavilion-t (F), valamint a tenger élővilágát bemutató Sea Life Centre (F) tengeri akváriumot. A csoport szabadprogramot is kap a Brighton Pier-en és környékén, majd a tengert is megcsodálhatjuk a bátrabbak akár meg is mártózhatnak a vízben. A nap megkoronázásaként a világ legmagasabb mozgó kilátójából (F) 138 méteres magasságból tekintünk majd le a városra és az Angol Riviérára. Este hazavonatozunk a szállásra, vacsora.    

5. NAP: HADIKIKÖTŐ ÉS HADURAK ERŐDJE

Reggeli után NYELVTANFOLYAM lehetséges. Délután bérelt buszunkkal Portsmouth városába utazunk, ahol megcsodáljuk a város egyik új jelképét, a csodaszép, hófehér Spinnaker Tower épületét és megtekintjük a Historic Dockyards (F) tengerészeti múzeumot, ahol sok minden más érdekesség (hajózás a kikötőben, HMS Warrior, interaktív bemutató a csatákról, stb.) mellett felkeressük az ország zászlóshajóját: Nelson admirális Trafalgar-nál használt híres Victory-ját. Éjszaka a családoknál, vacsora.

6. NAP: KIRÁLYI BÚCSÚ

Reggel elköszönünk a családoktól, majd busszal Windsorba látogatunk, ahol a Windsor Castle-t (F), a királyi család egyik leghíresebb rezidenciáját fedezzük fel, majd Eton-ben sétálgatunk, ahol megcsodáljuk a híres Eton College épületét és kis szerencsével láthatunk etoni diákokat is. Innen megyünk a Luton-i repülőterére, ahonnan gépünk az esti órákban indul, Budapestre már éjszaka érkezünk meg. (A napi program a menetrendváltozásnak megfelelően változhat!)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 • Ár tartalmazza

  • retúr repülőjegy Budapest és London között,
  • illetékekkel,
  • kis kézipoggyásszal (20*25*40 cm),
  • 6 éjszaka szállás vendéglátó családoknál Dél-Angliában teljes ellátással (csomagolt ebéd) 2-3-4 fő együttes elhelyezése mellett,
  • buszközlekedés a jelölt napokon (5 nap),
  • magyar nyelvű idegenvezetés 6 napra.
 • További költségek

  • Utasbiztosítás 6 napra: 18 éven aluliaknak: 2.760 Ft/fő, 18 éven felülieknek: 5.520 Ft/fő
  • Útlemondási biztosítás a részvételi díj 2%-a
  • 10 kg-os feladós poggyász: 55.000 Ft/fő
  • Belépők + vonatközlekedés:
   • 18 éven aluliaknak (F): 180 GBP
   • 18 éven felülieknek (F): 200 GBP

Ajánlatkérés:

A challenge.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a challenge.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a challenge.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

 • A kedvező árhoz a menetrendszerinti járatoknál minimum 3 hónappal előre történő foglalás szükséges, konkrét nevekkel és időponttal. A jegyek nem módosíthatóak és nem visszaválthatóak. Ha valaki meggondolja magát, a jegy és a poggyász árát a légitársaság nem téríti vissza.

Hírek / Akciók

Osztálykirándulás külföldre? Igen!

2023.05.15.

Megnézem

Vendéglátó család

2023.05.15.

Megnézem

Vár a világ!

2023.04.27.

Megnézem
Összes hír megtekintése

Hasonló utazások

Repüljünk Skóciába!(5 nap/4 éj) - Skócia érdekességei repülőgéppel, helyi busszal, családos elhelyez

Repüljünk Skóciába!(5 nap/4 éj) - Skócia érdekességei repülőgéppel, helyi busszal, családos elhelyez

5 nap/4 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Keresztül-kasul az Egyesült Királyságon - a legendás szépségű ország legfontosabb nevezetességei

Keresztül-kasul az Egyesült Királyságon - a legendás szépségű ország legfontosabb nevezetességei

8 nap/7 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Toszkána varázsa

Toszkána varázsa

5 nap/4 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Irány Zakopane!

Irány Zakopane!

2 nap/1 éj 0 Ft/fő


Megnézem