Párizs - Versailles - Disneyland repülővel, idegenvezetéssel

Képgaléria

Ajánlatot kérek
  • 249.900 Ft/főtől

Utazás: Repülővel

Szállás: 4 éjszakára

Részvételi díj:
259.900 Ft/fő (min. 30 fizető fő esetén)

249.900 Ft/fő (min. 40 fizető fő esetén)

Program:

1. NAP:       

Indulás a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről, érkezés Párizsba. Transzferbusz vár minket a reptéren és elvisz a szállodába. Tömegközlekedve esti városnézés keretében ellátogatunk a Montmartre-ra a Sacre Coeur Bazilikához. Este vacsora a szálláson.

2. NAP:      

Reggeli után tömegközlekedve első programunk a Louvre (F) megtekintése, ahol tallózás a világ egyik leggazdagabb gyűjteményéből, majd séta a szomszédos Tuileriák kertjében. Átmegyünk a Mars mezőre, onnan az Invalidusokdómjához (F)megyünk, ahol megtekintjük Napóleon sírját. Délután városnézésre indulunk: Diadalív (Arc de Triomphe), szabadidő a Champs-Élysées-n, Place de la Concorde, Pompidou Központ, Városháza, Saint Chapelle, Notre Dame, Quartier Latin, Sorbonne, Jardin du Luxembourg, Pantheon. Az esti fényekben hajókázunk a Szajnán (F). Ezután indulunk a szállásra és vacsora.

3. NAP:  

Fakultatív nap: reggeli után tömegközlekedéssel ellátogatunk Disneyland-be (F), ahol a csoport egy vidám és játékosnapot tölthet el Mickey egér, Donald kacsa, Villám McQueen és a Karib-tenger kalózainak társaságában,egész nap a parkban vagyunk (Disneyland belépő 1 napra és az eredeti 1 parkba szól), VAGY szabadprogram Párizsban. Este vacsora a szálláson.

4. NAP:          

Reggeli után tömegközlekedéssel indulunkVersailles-ba a kastélyhoz (F) és az egész napot ott töltjük. A kastély termeiben sétálva ízelítőt kapunk a királyi család életéből, megtekinthetjük a híres Tükör galériát. A kastély parkban megcsodálhatjuk a mértani pontossággal tervezett fasorait, sétányait és szökőkútjait. Itt találhatóak még a Grand és Petit Trianon kastély is. A kora esti órákban visszaérkezünk szállásunkra és vacsora.

5. NAP:  

Reggeli után szabad program, majd indulunk a reptérre transzferbusszal. Hazaérkezés menetrend függvényében.

A program és árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 • Ár tartalmazza

  • repülőjegy Budapest – Párizs útvonalon reptéri illetékkel
  • 1 db kisméretű kézipoggyásszal (mérete: 40x20x25 cm)
  • 4 éjszaka szállás félpanziós ellátással 2 ágyas elhelyezéssel
  • magyar nyelvű csoportkísérő költségei
  • retúr-reptéri transzfer
 • További költségek

  • Kinti programok költsége 24 éven felül (hajókázás a Szajnán, Invalidusok dómja, Louvre, Versailles-i kastély; tömegközlekedés költsége (3 napos), Idegenforgalmi adó: 175 EUR/fő
  • Kinti programok költsége 24 éven alul (hajókázás a Szajnán, Invalidusok dómja, Louvre, Versailles-i kastély; tömegközlekedés költsége (3 napos), Idegenforgalmi adó: 130 EUR/fő
  • 10 kg-os feladandó poggyász: 25.000 Ft/db, 20 kg-os feladandó poggyász: 35.000 Ft/db
  • Utasbiztosítás 5 napra 18 év felett: 4.600 Ft/fő, 18 év alatt: 2.300 Ft/fő
  • Útlemondási biztosítás: standard: a részvételi díj 2%-a: 5.200 Ft/fő
  • 1 ágyas felár: 60.000 Ft
  • Disneyland belépő: 110 EUR/fő (dátum függő)

Ajánlatkérés:

A challenge.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a challenge.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a challenge.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

 • A programok sorrendje az egyes nevezetességek által felkínált foglalási időpontok miatt változhat. A Louvre és Versailles helyszíneken helyi idegenvezetés a csoportkísérő részéről nem lehetséges.
 • programváltoztatás jogát fenntartjuk. A repülőjegy megvásárlás után nem visszaváltható, névre szól majd. Az első és az utolsó napi program a repülő menetrendjének függvénye.
 • Vidéki csoportoknak reptéri transzfert biztosítunk kiállási díj fejében, külön megállapodás alapján.
 • A megadott összegek (részvételi díj, belépők) 2024 évre vonatkozóan az esetleges üzemanyag, árfolyam és a külföldi szolgáltatók áremelkedése okán módosulhat!
 • 10 főként 1 kísérő számára ingyen utazás biztosított.

Hírek / Akciók

Osztálykirándulás külföldre? Igen!

2023.05.15.

Megnézem

Vendéglátó család

2023.05.15.

Megnézem

Vár a világ!

2023.04.27.

Megnézem
Összes hír megtekintése

Hasonló utazások

Párizs – Versailles – Disneyland autóbusszal, idegenvezetővel

Párizs – Versailles – Disneyland autóbusszal, idegenvezetővel

6 nap/5 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Párizs - Versailles - Disneyland repülővel, idegenvezetéssel

Párizs - Versailles - Disneyland repülővel, idegenvezetéssel

5 nap/4 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Körutazás Svájcban

Körutazás Svájcban

5 nap/4 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Madrid - a spanyol főváros kirándulással Toledoba és az El Escorialba

Madrid - a spanyol főváros kirándulással Toledoba és az El Escorialba

5 nap/4 éj 0 Ft/fő


Megnézem