Tátrai jégvarázs - 1 napos utazás Szlovákiába

Képgaléria

Ajánlatot kérek
 • 14.900 Ft/főtől

Program:

Látogasson el velünk a Magas-Tátra egyik legizgalmasabb és legszebb téli látványosságához az Ótátrafüreden található Tátrai jégtemplomhoz!

Indulás a kora reggeli órákban (05:00) a Budapestről.

Rövid pihenőket tartva folyamatos utazás Ótátrafüredre. Érkezés a délelőtti órákban a Tátra egyik legkedveltebb üdülőhelyére. Az Ótátrafüred (Starý Smokovec) fölött található Tarajkán (Hrebienok) tekinthetjük meg a Tátra leglátogatottabb téli látványosságát, a Tátrai jégtemplomot (Tatranský ľadový dóm), mely  építéséhez minden alkalommal világhírű épületek adnak ihletet. Felvonóval közelítjük meg a híres jégkatedrálist, és jégszobrokat, melyen számos szlovák, cseh, amerikai jégszobrász és faragóművész dolgozik. A jégtemplomba a belépés ingyenes. A Tarajka pihenőhelyen 12 méter magas és 25 méter átmérőjű kupola ad otthont a jégalkotásnak. Jó idő esetén ellátogatható a Tarajkai vízeséshez is.

Miután visszatérünk a hegyről, felszállunk a népszerű tátrai villamosvasút – ra vagy ahogyan mindenki ismeri, az elektricska-ra, a szerelvények már 1912 óta szállítják az utasokat. A vonattal a Tátra egyik gyöngyszeméhez, a Csorba-tóhoz utazunk. A Csorba-tó a második legnagyobb tó a Tátra déli oldalán, a Szoliszkó-gerinc délkeleti vége alatti teraszon, a Furkota- és a Malompataki-völgy torkolata között. Egy őskori gleccser vízzé vált maradványa ez a csodálatos fekvésű, 20 hektáros tengerszem, amelyet 2500 méter magasságba nyúló csipkés hegykoszorú övez, s a sziklafalakon még nyáron is láthatunk havat. Sétát teszünk a tó körüli, majd indulunk kb. 17 órakor hazafelé.

Várható érkezés Budapestre 22-23 óra között


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 • Ár tartalmazza

  Az autóbuszos utazás költségeit és az idegenvezetést minimum 40 fizető utas esetén.

  Kevesebb létszám esetén az ár emelkedik! Nem budapesti iskola esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

 • További költségek

  - Utasbiztosítás: felnőtteknek 920,- Ft/fő, 18 év alatt: 460 Ft/fő

  belépők:

  - sikló a Jégtemplomhoz (Hrebienok): 15 Euro/fő

  - Villamos vonatjegy: 3 Euro/fő

Ajánlatkérés:

A challenge.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a challenge.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a challenge.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.

40 fizető után 4 kísérő ingyen utazik!
Zárt csoportok az általuk választott időpontokban utazhatnak.

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.

A program a fent megadott áron 40 főtől indul.

Az utazáshoz érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges.

A megadott árak budapesti indulással érvényesek, más városból történő indulás esetén kérje árajánlatunkat!

Hírek / Akciók

Osztálykirándulás külföldre? Igen!

2023.05.15.

Megnézem

Vendéglátó család

2023.05.15.

Megnézem

Vár a világ!

2023.04.27.

Megnézem
Összes hír megtekintése

Hasonló utazások

Mária Terézia öröksége Ausztriában, látogatás Pozsonyba

Mária Terézia öröksége Ausztriában, látogatás Pozsonyba

1 nap/0 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Pozsonyi városnézés és a dévényi vár

Pozsonyi városnézés és a dévényi vár

1 nap/0 éj 0 Ft/fő


Megnézem
Párizs - Disneyland

Párizs - Disneyland

6 nap/5 éj 0 Ft/fő


Megnézem
FEDEZZÜK FEL FŐVÁROSUNK TITKAIT SÉTA KÖZBEN! Tematikus séták Budapesten

FEDEZZÜK FEL FŐVÁROSUNK TITKAIT SÉTA KÖZBEN! Tematikus séták Budapesten

1 nap/0 éj 0 Ft/fő


Megnézem