Portsmouth, Stonehenge, Arundel 2020, családos | Anglia

Ajánlatot kérek
 • 135.90 Ft-tól

 • Utazás: Autóbusz
 • Szállás:: Családi elhelyezéssel, teljes ellátással
 • Részvételi díj::
  Indulás időpontjai: 

  2020 bármely időpontjában
  18 éven aluliaknak: 135.900.-
  18 éven felülieknek: 142.900.-

Program:

1. NAP           ÚTRA KELÜNK

Az autóbusz a kora hajnali órákban indul el Budapestről. Folyamatosan utazunk, átlagosan 3-4 óránként állunk meg benzinkutak mosdóinál. Az éjszakát tranzitszálláson töltjük az odaúton.

2. NAP           ÁTKELÉS, KALANDOZÁS KENTBEN

Ma korán reggel Franciaország felé indul buszunk. Angliába kora délután érkezünk meg, miután átkeltünk a La Manche csatornán. A szigetországba érkezés után a Bodiam Castle (F) felé vesszük az irányt és felfedezzük ezt az egyedülálló, egy tó közepére épített, filmbe illő szépségű kora középkori erődítményt. A nap végén dél-angliai szállásunkra utazunk.

3. NAP           STONEHENGE ÉS SALISBURY

Ma reggel felkeressük az évezredek óta megannyi titkot őrző, monumentális Stonehenge (F)-et. A kövek körül tett séta és az érdekes látogatóközpont megismerése után a közeli Salisbury városába látogatunk, ahol a világ legmagasabb gótikus épülete, a fantasztikus Salisbury Cathedral (F) vár bennünket csodás érdekességeivel (a világ legrégebbi működő órája, az ország legmagasabb templomtornya, a Magna Carta egyik eredeti példánya…). Innen utazunk vissza a szállásra.

4. NAP         WINCHESTER ÉS PORTSMOUTH

Reggel Winchesterbe utazunk, ahol felfedezzük a legendás Arthur király kerekasztalát (F) és a híres katedrálist (F), benne sok más érdekesség mellett a 10 GBP bankjegyen is szereplő Jane Austin írónő sírjával. Délután Portsmouth városába utazunk, ahol megcsodáljuk a város egyik új jelképét, a csodaszép, hófehér Spinnaker Tower épületét és megtekintjük a Historic Dockyards (F) tengerészeti múzeumot, ahol sok minden más érdekesség mellett felkeressük az ország zászlóshajóját: Nelson admirális Trafalgar-nál használt híres Victory-ját. A nap végén visszautazunk a szállásunkra.

5. NAP          BRIGHTON ÉS ARUNDEL

Reggel az angol Riviéra leghíresebb városába, Brightonba utazunk, ahol egy kis tengerparti szabadprogram és a csodálatos szépségű, dúsgazdag díszítettségű Royal Pavilion (F) vár bennünket. Innen Norfolk grófjának napjainkban is lakott kastélyába, az Arundel Castle-be (F) látogatunk el, ahol a kastély szemet gyönyörködtető termei és a mesébe illő szépségű parkok várnak bennünket. Innen utazunk vissza szállásunkra.

6. NAP           ZARÁNDOKOK NYOMÁBAN

Ma reggel elhagyjuk szállásunkat és a világhírű Canterbury-be indulunk, ahol felkeressük a Canterbury katedrálist (F), az ország csodálatos szépségű és ezernyi titkot rejtő, gótikus főtemplomát. Némi szabadprogram után átkelünk a La Manche csatornán Franciaország felé és hazafelé indulunk. A mai éjszakát az előírások értelmében tranzitszálláson töltjük.

7. NAP           HAZAÉRKEZÉS

Korán reggel elhagyjuk a szállást és hazaindulunk. A 3-4 óránként megszakított folyamatos hazautazás után Budapestre a késő esti órákban érkezünk haza.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

A programok sorrendje az egyes nevezetességek által felkínált foglalási időpontok miatt változhat.


Igény esetén bővíthető egy nappal vagy napokkal:
-Párizsi kitérő költsége (szállás reggelivel, behajtások, parkolás): 14.000 Ft/fő
-Amszterdami kitérő költsége (szállás reggelivel, behajtások, parkolás): 17.000 Ft/fő

Kérje ajánlatunkat!

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek