Hastings, Brighton, Hever 2020, családos | Anglia

Ajánlatot kérek
 • 129.900 Ft-tól

 • Utazás: Autóbusz
 • Szállás:: Családi elhelyezéssel, teljes ellátással
 • Részvételi díj::
  Indulás időpontjai:
  2020. március 14, április 12, június 6, október 23:
  18 éven aluliaknak: 129.900.-
  18 éven felülieknek: 136.900.-

  2020 bármely időpontjában:
  18 éven aluliaknak: 131.900.-
  18 éven felülieknek: 138.900.-
   

Program:

1. NAP           ÚTRA KELÜNK

Az autóbusz a hajnali órákban indul el Budapestről. Folyamatosan utazunk, átlagosan 3-4 óránként állunk meg benzinkutak mosdóinál. Az éjszakát tranzitszálláson töltjük az ódaúton.

2. NAP           ÁTKELÉS, KALANDOZÁS KENTBEN

Ma korán reggel Franciaország felé indul buszunk. Angliába a kora délutáni érkezünk meg, miután átkeltünk a La Manche csatornán. A szigetországba érkezés után a Bodiam Castle (F) felé vesszük az irányt és felfedezzük a középkori erődítményt. A nap végén dél-angliai szállásunkra utazunk.

3. NAP           LONDONI ÍZELÍTŐ

A mai napot Londonban töltjük. Délelőtt a világhírű Madame Tussauds (F) vár minket több száz viaszfigurájával, kisvasút-kirándulásával és 4D mozijával VAGY felszállunk a London Eye (F) óriáskerékre, ahonnan 135 méter magasból tárul elénk a főváros panorámája. Végül egy kellemes tempójú sétát teszünk a Westminster-negyedben, melynek során érintjük a környék legfontosabb nevezetességeit (Big Ben, Parlament, Westminster Abbey, St James’s Park, Trafalgar tér…). Este visszautazunk szállásunkra.

4. NAP           HASTINGS ÉS KÖRNYÉKE

Ma délelőtt Hastings nevezetességeit ismerjük meg. Siklóval (F) felkúszunk a hegytetőre, ahol a pazar panorámán kívül a Smugglers Adventure (F) földalatti labirintusát is megcsodálhatjuk, megismerkedve az egykori csempészélet izgalmas részléteivel. Hastingsből Boleyn Anna gyermekkori lakhelyéhez, a meseszép és ezernyi érdekességet rejtő Hever Castle-hez (F) utazunk, majd visszautazunk szállásunkra.

5. NAP           AZ ANGOL RIVIÉRA

Délelőtt az angol Riviéra tán legszebb városába, Brightonba kirándulunk, ahol megtekintjük az egykori királyi  nyaralót, a Royal Pavilion-t (F), valamint a tenger élővilágát bemutató Sea Life Centre (F) tengeri akváriumot. A csoport szabadprogramot is kap a Brighton Pier-en és környékén, majd a hazaúton a meseszép panorámát nyújtó Seven Sisters sziklavonulatot keressük fel a Belle Tout világítótoronnyal. Este visszautazunk a szállásra.        

6. NAP           AZ ANGLIKÁN EGYHÁZ KÖZPONTJA!

Ma reggel elhagyjuk szállásunkat és a világhírű Canterbury-be indulunk, ahol felkeressük a Canterbury katedrálist (F), az ország csodálatos szépségű és ezernyi titkot rejtő, gótikus főtemplomát. Némi szabadprogram után hazaindulunk. Átkelünk Franciaország felé a La Manche csatornán, majd az éjszakát tranzitszálláson töltjük.

7. NAP            HAZAÉRKEZÉS

Folyamatos, Németországon és Ausztrián keresztül való utazás után az esti órákban érkezünk meg Budapestre.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek