Nagy-Britannia haladóknak 2020, mobile home | Anglia

Ajánlatot kérek
 • 99.900 Ft-tól

 • Utazás: Autóbusz
 • Szállás:: Mobile home-okban, önellátással
 • Részvételi díj::
  Indulás időpontjai:

  2020 március 14., 28.: 99.900.-

  2020 április 25., május2.: 104.900.-

  2020 június 20.: 119.900.- 

Program:

1. NAP           NEKIVÁGUNK AZ UTAZÁSNAK!

Az autóbusz a kora hajnali órákban indul el Budapestről. Folyamatosan utazunk, átlagosan 3-4 óránként állunk meg benzinkutak mosdóinál. Az éjszakát tranzitszálláson töltjük az odaúton.

2. NAP            ÉSZAK VELENCÉJE: BRUGGE

Folyamatosan utazunk, 3-4 óránként pihenőt tartva. Belgiumban felkeressük Brugge-t, ahol a menetidőtől függően 1-2 órás délutáni városnézésben lesz részünk: Piactér, Burg tér, Szent Vér bazilika, Városháza, Notre Dame, Harangtorony. Továbbutazunk Észak-Franciaország felé, ahol szállás egy tranzithotelben.

3. NAP           ÁTKELÉS, LONDONI NEVEZETESSÉGEK

Reggel átkelünk a Csatornán. A csoport ma két program közül választhat: A; felfedezzük a Windsor Castle-t (F), az uralkodó rezidenciáját B; London szívébe, a Westminster-negyedbe utazunk, ahol felszállunk a London Eye-ra (F), majd egy sétát teszünk a kormányzati negyedben: parlament, Big Ben, Trafalgar Square, Whitehall, Horse Guards, St James’s Park. Programunk végeztével szállásunkra indulunk.

4. NAP           LÉPTEN-NYOMON ÉRDEKESSÉGEK

Ma reggel Bath-ba utazunk. Megtekintjük a sétálóutcát, a katedrális épületét és a római fürdőt (F), majd szabadprogramra is lesz idő. Innen Cheddar-ba, a híres sajt otthonába utazunk, és egy sajtkészítő műhelyt (F) is felfedezünk –  sajtkóstolással. A program után sétálunk a hasadékban, majd egy kis szabadidőre is lesz lehetőség. A  program végén visszaindulunk a szállásunkra.

5. NAP          DÉL-WALES SZÉPSÉGEI

Ma Dél-Walesben kalandozunk. Az odafelé úton átkelünk a Bristoli öblön, majd Wales fővárosába, Cardiff-ba megyünk. Az  egyedülálló stílusú Cardiff Castle (F) megtekintése után városnézés, majd rövid szabadidő után felfedezzük a kikötőt és a Charlie és a Csokigyár szerzője, Roald Dahl norvég templomát. Mai utolsó programunk Caerphilly lesz, ahol az Edward-kori várat, a Caerphilly Castle épületét vesszük szemügyre, kívülről. Innen visszaindulunk a szállásra.

6. NAP          GLASTONBURY ÉS A SZAFARI-PARK

Mai első programként betekintünk az egykori Glastonbury apátsági templom (F) titkaiba egy helyi, jelmezes idegenvezető segítségével, majd a Thynne család évszázados otthonába, a Longleat kastély (F) területére látogatunk el. Itt részt veszünk egy buszos szafari-túrán, majd a délutánt a kastélyépületben és az óriási szabadidőparkban töltjük el. Este megérkezünk szállásunkra.

7. NAP           ÉVEZREDES REJTÉLY: STONEHENGE

Reggel kiköltözünk a szállásról és hazafelé vesszük az irányt. Útközben megállunk Stonehenge-nél (F) és megtekintjük a síkságot 5000 éve vigyázó monumentális köveket. Stonehenge-től a Csatornához utazunk, majd átkelünk a kontinensre, Észak-Franciaországban pedig elfoglaljuk éjszakai szállásunkat.

8. NAP           MESÉL A NÉMET VIDÉK

Elhagyjuk tranzitunkat, a szokásos pihenőkkel utazunk Belgiumon és Németországon keresztül. A koraesti órákban érkezünk Nürnbergbe, ahol rövid sétát teszünk a város utcáin. Este foglaljuk el tranzitszállásunkat Nürnberg környékén. Amennyiben a városnézés nem fér bele a mai programba, másnap reggel pótoljuk!

9. NAP           HAZAÉRKEZÉS

Folyamatos utazás után a délutáni órákban érkezünk meg Budapestre.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon most! +36 1 343-3030 vagy írjon nekünk:

Kérjen ajánlatot, rövid időn belül megkeressük ajánlatunkkal! Ajánlatot kérek